Отговори
# 225
Добро утро  kaffeetrmker_2
Честити месечинки   bouquet
Вчера Далия направи първите си две стъпки  newsm44 newsm44 скоро ще раздаваме пита май.Батко и проходи на девет месеца ,тя дано да е скоро че краст не ми остана и в паяка не стои иска само да я държат да ходи... Joy
За рождения ни ден от сега съм се  луднала  ..... Joy
Нашите зъбки са 5
бобче Hug дано бързо се оправят нещата
болничките  да оздравяват Praynig

# 226
  • Варна
Добро утро!
Днес няма да пиша много шефа ще дойде  Laughing
И ние се опитваме да премахнем предиобедния сън или заспиваме по никое време 11-12 за предиобед  ooooh! Познайте кога спи следобеден. Вечер кажи речи лесно заспиваме, но нощем се будим бая  Tired
Ние май проходихме. Ще ви пусна тия дни клипче. Вече се пуска в празното пространство, където няма къде да се подпре прави крачки спира, пази равновесие и пак продължава. Прощъпулник с мъжо решихме да си направим само четиримата вкъщи. Не ни трябва други. Скоро е РД и тогава ще е лудницата. На Прощъпулника на Ники казах, че за последно събирам всички вкъщи.
Не съм  Peace
Мис Файн правилно си пазиш детето, другите като не се сещат да гледат техните.....
Честити Месечинки!!!!

# 227
  • У дома
Добро утро, банда  Hug

И Лъчко понякога заспива много трудно. Днес се е кукнал от 7 часа, опитвах да го приспя не иска. А цялата тази седмица се събужда към 7, цоква и пак заспива до към 9, когато става окончателно, след това заспива за обед между 13-14 часа и спи час и половина два и така му се приспива по-рано за вечер към 9-9.30 е заспал. Иначе ако спи предиобед, после заспива към 14-15, спи 2 часа и вечерта заспиването е мноооого трудно.
Незнам кой е най удачния вариант, водя се по него, докато кажа, че има режим, той си го сменя, но аз да налагам някакъв не се поддава.

Сега съм в чуденка как ще го отбия, как ще стане това чудо изобщо не виждам, като си търси цокането при всяко заспиване, независимо, че е ял преди това.
А и нощното ни събуждане според е просто навик, върти се, събужда се, ставам, гушкаме се, цоква и на втората минута е заспал, ама аз се разбутвам.

Не съм, много се радвам за тупкащ Точко, следващия път повече  Hug

Даила, честито ти проходило момиче

Проходиха ли вашите дечица или правят ли опити?
А зъбките ви като по учебник ли излизат или като нас,против правилата първо 2 отгоре и сега 4 долу.?

Може ли да кажеш малко повече за себе си и за детенце, представи се по някакъв начин.

Бобче, много кураж, миличка, аз няма да те съветвам, нямаш нужда от това, знаеш моето мнение, което споделих преди много време  Peace

# 228
Добро утро!  Party

Като стана въпрос за зъбчета - ние имаме само 1 показало се - и то не е по учебник. Мисля, че се води горен 2-ри резец. Не знам защо така, но смятам, че и другите ще си дойдат по реда.  Rolling Eyes

# 229
Добро утро!!!

Ние станахме преди малко с Лидия и сега аз с кафето, тя на гърнето и чакаме баща и да се прибере от работа Grinning
И Лидия понякога спи по 1 път на ден, както стана и вчера. Като не и се спи няма как да я накарам да спи. Вечер към 22ч. я слагаме в леглото, но днес ще я пробваме в 21.30 да си легне да видим дали ще спи пак цяла нощ. Снощи не знам и аз колко пъти ставах да и давам биберона, голямо въртене падна. Зъбите и са 2.

Хипо и другите болни да се оправяте скоро!!!  Hug

Лек и спокоен ден ви желая!!!

# 230
Момичета днес имам имен ден  и правим 7 години с моето момче и започваме 8-ма  Heart Eyes.

Инфома, дано възможно най-бързо да можеш да заминеш при мъжът ти!

БобчеHug представям си колко ви е тежко  Sad.

Аз може и да греша, но и аз като Мирчето се отклазах да слагам Ев да спи когато на мен ми се иска, настава голям рев и истерия и се мъчим и двете така. Тя и като й се спи заспива трудно, почти винаги с мляко.

Утре ни е кръщенето, дано е хубаво времето и всичко мине добре  Praynig.

# 231
Здравейте!
Честити месечинки днес, здрави и послушни деца Simple Smile
Момичета, бебчо е с разтройство вече не знам кой ден.. Смектата като че ли не помага и не знам какво да правя.. Предполагам, че е от зъбите ама все пак.. Личната е в отпуск и не мога да я открия, дайте някой съвет к'во да му давам  Thinking  ooooh!
Орхидс честита ви годишнина! Цял живот влюбени, загубени и много щастливи  Heart Eyes
Някой питаше, зъбче 1 но второто до него се вижда и вървят за сега като по учебник - долни два предни Simple Smile
За режима.. Хмм не мога да кажа, че Марио си има режим на спане, но долу горе на 3 часа будуване и му се доспива..Но се водя по него.. Видя ли,че търка оченца и се прозява веднага го слагам в кошарата и излизам от стаята.Той играе 10-15 мин (някой път повече, някой път по-малко)и си заспива. Аз само го понамествам после, защото обикновено както си играе седнал и просто тупва напред и заспива Wink
Вечер е малко по трудно, защото постоянно иска да става и хич не му се стои в кошарата и трябва да стоя до него. Но поне не плачка ми само си се ядосва от време на време и се кара..
Бобче мила тая черна серия при вас направо няма край.Казвай как можем да помогнем..  Hug Някой беше казал да си дойдете тука(сори че не помня кой)..Този вариант разглеждали ли сте го? На мен ми звучи доста добре..Дори и да не си намерите работа веднага поне със сигурност няма да сте на улицата и родители и приятели ще помагат както могат с каквото могат..
Отивам да подремна и аз докато малчо хърка Simple Smile
Забравих! Честита тупкаща точица на Не съм! Не се ядосвай Раде, че не си чула сърчицето, от сега нататък всеки път ще си го слушкаш Simple Smile

# 232
Хелоууу Simple Smile

Със спането и ние сме долу-горе като Марио на Нечовечка, приспива му се на 3 часа някъде, като това прави два пъти сън като единия е по кратък а другия около 2 часа или 3 часа Simple Smile усещам го като почне да търка очички, и като погледна часа охоооо точно 3 часа са минали хи хи хи Simple Smile
За прохождане сме май далеко ние....
Бобче, наистина е вариант да си дойдете, но вие си знаете най-добре де  Hug
Хипо, кво стана беееее, бързо да се оправяш ей  Hug

# 233
нечовечка пробвала си с лечебна хумана? при нас това помогна много и на хип има едно като сокч1е то е против растройство а смектата трябва поне няколко дни да я пие
по назад някоя мама беше споменала рецепта п/в разстойство виж я...

за спането ние имаме 2 заспивания през деня едното е сутрин от 10- до 11 и след това следобедноот 16 до 18 часа, случва се да дремене в количката на обяд но само ако сме навън

и не на последно място
честити месечинки и др поводи днес!  bouquet

# 234
Добро утро!

Орхи, честита годишнина! Бъдете много влюбени и щастливи!

Честити месечинковци! Да са много здравички!

За спането- напоследък става в седем, към девет и поливина заспива, спи до 11 и нещо-12ч. След обяда спи от два и нещо до 16-17ч различно е.

Зъби няма още. От една седмица се вижда  долу ляв първи, но го няма.

Не съм, много се радвам, че Точко е добре! Кога е следващия преглед?

Приятен ден! И много усмивки!

# 235
Нечовечка, дай му линекс бейби по едно прахче сутрин.

извинете за два поредни поста, но нямам редакция

# 236
 wavey

Спането при нас е истинска драма! Само да го сложа в легнало положение и се почват едни истерии.... През деня спи час -час и половина, като обикновено е наведнъж, но с поне едно събуждане  Crazy И аз много се изнервям, но най-вече заради това, че му се спи, но се инати!
Иначе вечер заспива м/у 9.30 и 10.30, бути се по няколко пъти на нощ и сутрин става м/у 7.30 и 8-8.30.
Давам му шуслерова сол, но не виждам ефект. Мисля и за някакви чайове - маточина, лайка, от сорта..

Orchids Flower, още много години щастливо и сплотено семейство!

nechovechka, при нас бързо подейства ОРС разтвор на Хип, електролит на хумана и хидрасек.

Бобче, дано по-бързо намерите разрешение на проблемите си! Аз може би щях да взема решение да се прибера.

Нашите зъби излизат като по учебник за сега. 4 са.

За първа страница нямам нищо против да ме изтриете, и без това не съм от много редовните  Peace Пак ще се разписвам чат-пат.

Друго не се сещам за сега..

# 237
Честит Имен Ден Орхид!  bouquet И Честита Годишнина!!! Благодаря за пожеланието и на всички останали също!
Марвина имаш право...
Бобче мисли позитивно, и си повтаряй какво искаш да ти се случи, а не какво Не искаш.Съжалявам да разбера, че вашите трудности продължават, но не ги оставяй да те владеят.Ще се справите!
Не съм благодаря за съвета за детето,тя е по-добре.
Тереза има 8 зъба от 2 месеца насам, и проходи преди17 дни - но не знам дали се вписваме "като по-учебник".Преди да проходи не съм и обувала обувки, освен за снимки, ползвали сме проходилка доста, пълзеше перфектно, на пръсти не е ходила.Сега от както ходи и купих много удобни сандали с които ходи, но пак повече ходи боса.
Хипо да се оправя, че много гадно в тези жеги да си болен.Аз преди дни бях цял ден с 40 градуса и зачервена гърда, просто ужас.
Мила Нико сам ли се е откопчал, или си е измъкнал ръчичките от коланите?Представям си как си се уплашила.Тереза си разби устата веднъж от падане така от столчето. Confused

# 238
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро.

Нечовечка, започна ли да му даваш Ентерол. Давай три пъти на ден. Някой по- горе беше писал и за чай от джоджен. Да се оправя Марио.

Не съм, много се радвам, че всичко е наред с точицата  Hug

Момичета, варианта връщане в България не е и за помисляне. Положението ни временно е такова. Знам, че ще отмине. В името на децата и на спокойните ни старини ще го изтърпим, но от тук не мърдам. Немога да си представя да се приберем в България или Сърбия. Как да стане- няма къде да живеем, пари спестени нямаме, работа нямаме. Децата нямат места в градини. От родители помощ- абсурд, моите, както и неговите едва имат за себе си хората. Отстрани погледната е много лесно да се предложи такова решение, но е много трудно за изпълнение и глупаво при това. Мила, Лурдес И Флъфи, ще ме разберат най- добре предполагам.  Rolling Eyes

Както и да е, просто исках да си излея мъката някъде. Естествено, че ще се оправим. Просто някак си си мислех, че с връщането на мъжо нещата ще се оправят като с магическа пръчица  Crazy. Коскоджамити жена станах, как може да мисля толкова наивно.  ooooh!

Благодаря ви запредложената помощ, страхотни сте всички и затова си ви обичам.

Отивам да приготвя голямата маймуна за градина, че се изпотрепаха с Мила за едните бисквити  ooooh!

# 239
за спането- ставаме към 7-8ч, заспива към 10 до 11ч.После ляга в 14,30 до 16,30ч.Вечер до към 21 е заспал.-7 зъба и две дупки

Ние я втасахме - снощи ми вдигна 39,6гр, звъннах в спешното да питам в каршаф ли да го увивам,те ми казаха бягай в Терапия.Там кръвни изследвания- ниски левкоцити.Всичко води към вирусна инфекция , но се усъмниха да не е нещо бъбречно, защото нямаме никакви симптоми-само малко зачервено гърло, но казват че такава Т само от леко зачервено гърло.....сега отивам да пускам урина.Егати.Измъчи ми се детето.Снощи от 02 ч меря Т , в 04 отидох в болницата , в 06 се прибрахме , и съм заспала сигурно в 07.В 08,30 станахме и направооооо едвам стоя.Малкият се събуди с 38,6 - дадох пак Нурофен и сега заспа с 37,4 но се поти здраво.Уффффф

айде да не ви скапвам настроението, ама да си кажа пък дано се поуспокоя .стиснете по едни палчета за урината

Общи условия

Активация на акаунт