Отговори
# 210
  • Сливен
бобче а защо не се върнете тук например,така или иначе не сте добре там,тук поне ще имате морална подкрепа  Hug

# 211
Заспиването се превърна в пълен ужас ooooh!.По един час я приспивам ,в часовете в които до сега и няма и няма.Само лази ,изправя се и не ляга.А не спи по много.Като стане в 8ч -спи от 11-12,после от 16-17 .Мисля ,че е рано да я мина на веднъж само на обед ,но вече се чудя да пробвам.Да я слагам по-късно ли ? newsm78 Ама сега ляга 21:30 ,пък къде да удължаваме като зима иде.Не знам ,но цялата ситуация ме изнервя страшно много!

Лека вечер!

# 212
Пашик, на същия хал сме.  Tired
Не спи много през деня, въпреки това вечер не заспива и се събужда страшно често.
Снощи ги броихме, мъжа ми става 4 пъти, а аз - 3.  Shocked
И сутрин в 6 часа го взимаме при нас. И аз не знам какво да направя.
Ужасно се нервя и сутрин съм под стрес.

А днес, докато пътувахме аз и баща ми отпред.
А децата отзад, Нико се отскубнал някак от столчето и падна на пода на колата.
Направо беше ужас, така се уплаших, та отбихме в аварийна.
После пък Мила му дала един картоф от Макдоналдс.  ooooh!

Бобче,  Hug Дано се стабилизирате някак.
Много кофти ситуация.

# 213

пашик, не знам дали това ще помогне, но аз вече минах малкия на спане веднъж, иначе и при нас беше като при вас. сега като стане сутрин и го държа буден до към 13:00 часа и между 13 и 14 часа заспива и то много лесно, даже сам си търси леглото да легне и така ми спи по минимум 2 и половина часа. и вечер грогясва по-рано така.

# 214
Пашик, според мен Симонка спи съвсем нормално.. Общо, гледам, ѝ се събират 12-12 и половина часа сън, което е нормално. Според мен се опитай да изместиш с по 15-20 мин. съня през деня, за да се измори повечко за вечерта. Мисля, че е рано да спи по веднъж на ден, случи се при нас един два пъти и видях, че изобщо не е готов. Аз на моя мушморок му пея една приспивна песничка, а той милия - като дресирано кученце - вече я възприема като сигнал, че ще се спи hahaha И на съвсем слаба лампичка заспиваме.. Ама и при нас екстри колкото искаш: като това че се мята наляво-надясно, а в кошарката му няма толкова място и той се блъска, разбужда и реве Tired Принудена съм да го приспивам на нашето легло, но като го преместя и по някое време в просъница като реши да се обърне - пак се блъска, разбужда и реве Tired
Блур, малчо издържа до 13.00?! Герой:) Нашия прав би заспал Laughing Щом заспива на цялата тая дандания на плажа... ooooh!
Ау Мила, как така се отскубнал Shocked? Иначе е лесно да се метне, почти ми се случи точно днес, но седях до него, а и беше разкопчан? Нико добре ли е, дано няма поражения, а само уплаха!

# 215
Мила,и при вас не е лесно.Симона поне спи цяла нощ.
благодаря за мненията.Утре ще пробвам да заспи след като обядва ,но ако мн й се доспи трудно ще яде.Също може да я пробвам да я слагам по -късно.Иначе всичко пробвах в кошарата,на нашето легло ,на ръце ,дори шамари яде тя се смее накрая от яд я разревах ....
Преди малко заспа ...

# 216
  • София
Пашик, и аз минах през това. Сега не решавам аз кога Ева да спи и кога не - като и се доспи търка очички и аз я слагам в креватчето и давам малко мляко - то я успива чудесно. Отказах се да и правя режим и да я приспивам без да и се е доспало много. Млякото ми е добро приятелче  Party Не се изнервяй, горещо им е на децата, зъбките ги мъчат - хич не им е лесно  Hug

Бобче, мнооого мъчно ми стана  Sad Но разбирам и защо не се връщате - заради бъдещето на децата!

Аз пък съм ЗА да се разчисти първа страница. Ако някой иска да чете - нека си чете, и да пише може. Това че името му няма да е в списъка не ограничава потребителските му права.
Ева 86, ти не беше в списъка на непознатите, теб те познаваме и ти пишеш - естествено, че оставаш!  Hug  Heart Eyes

Milla Elaine, какви ги разказваш? Как е успял да се измъкне от коланите??? Мислех, че е невъзможно  ooooh! #Crazy Shocked

С Хипо се чухме преди два дена и си беше ОК, а сега - зле  #Crazy Дано се оправят бързо  Praynig

При нас няма нищо ново, затова не разказвам. Първото зъбче се вижда, но вече три дни не пробива и не излиза, а само ми мъчи детенцето  #Cussing out
А, имаме и съзнателно сричко-думче  Mr. Green Протяга ръчички да я взема и казва „Мааа, мааа“. Така ме вика и ако съм с гръб към нея - сладкишчето ми любимо  Heart Eyes  Hug baby_neutral

# 217
Arim, Hug

За столчето за кола видях ,че ме питате.От неделчев ми обещаха да направят всичко възможно и да изнамерят,но ако поръчват ще се чака 2месеца.Трябва да им звънна в понеделник да кажат дали са намерили.На бертони само имейл писах ,никой не ме отрази.В продавалника една мама мми писа,че може да ми продаде коланите на тяхното,те закопчавали с колана от колата.Пратила ми е снимка,пак е чико стар модел http://prikachi.com/images/7/3733007M.jpg i http://prikachi.com/images/3/3733003c.jpg  И сега се чудя...да я взимам ли или да изчакам понеделник неделчев.

# 218
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер!  Hug

Минавам набързо да кажа, че прегледа мина добре, докторката каза, че всичко е ок, ама не ми показа и не ми пусна сърчице  Crossing Arms въпреки, че няколко пъти поисках, каза, че следващият път ще го гледаме по-сериозно, а сега само ме записаха и ми пуснаха изследванията. Та това е за сега.  Hug

# 219
   Ехо, здравейте. Да се разпиша и аз. Бяхме на дестки рожден ден до преди малко. Но на мен днес ми дойде лелката за пръв път  Confused и ми е нещо рошаво. Малката поигра, аз я вардех да не я удрят децата през цялото време, но пак отнесе няколко удара. Ама и аз съм една, като рефлекс като тръгне някое дете да я удря, и аз го блъскам, едното чак падна назад, умрях от срам. Ама и родителите им е голяма гордост, че децата им се бият явно, та аз трябваше да ставам разногледа, все едно моето дете е диво.
   За първа страничка аз съм ЗА да се изтрият непишещите, даже мисля, че малко сте избрали. Трябваше и по рано да се сетим, че на Мириамс и се изтъркаха копчетата на клавиатурата да повтаря всички знайни и незнайни войни  Simple Smile
   Нямаме зъби още, пак да дам идея, че може анкета за зъбките да се направи, ако искате  Simple Smile
   Пашик радвам се, че се намират варианти за столчето. А за преспиването ти съчувствам, познато ми е до болка, разтрепервала ме многократно. Гледай да броиш до 10-100-1000000  Crazy , период е, ще отмине...
   Бобченка кога ще си местите квартирата и колко е висока Мила
   Мила опасен е Нико  Shocked Важното е, че всичко е наред. И Мишелка опита картоф от макдоналдс и то с много сол. Една позната му даде докато бях в тоалетната, направих я на нищо после, защото изришно я предупредих да не и дава...

# 220
Добра вечер, мамита! Simple Smile

Тини, ще остане за догодина по това време. Wink Ние днес "кацнахме" на софийска земя. Simple Smile Ох, толкова леко и хубаво ми стана, че се прибрахме (ако някой ми беше казал преди време, че толкова ще се радвам на София, щях да се изсмея). Сега ми е едно спокойничко, широчко, просторно. Наш тати лъснал всичко и Ники тръгна да опознава родния си дом.  ooooh! Горкият, все едно никога не е живял тук. Гледа толкова стреснато и несигурно. Баща си не успя да познае в началото и само мига на парцали и ме гледа въпросително.  Whistling

Мирка, хайде, хайде, чакам нашето наборче и Монката, все едно чакам Ники  с тия зъби.  Hug И ние чакаме, ама номер 3. Вижда се много ясно и само се пробвам да напипам боцкащо, ама още няма.

За спането и моят Шишо не може да пропусне предиобедния сън. Но има дни, когато спи до по-късно (9 часа), да заспи чак към 13 и да спи 1-2 часа, но пък след това към 16-17 пак му се доспива. В последно време го къпем и заспива с до 1 час по-късно, което ще рече към 22... Че иначе ми стопява лагерите - нахранен, изкъпан и беснее на воля.  ooooh! Tired

Бобчеее, горе главата!!! Това си е нечовешко изпитание (да няма какво да сложиш на масата за децата)! Не ми се мисли колко ви е трудно, но се надявам и вярвам, че скоро ще ни зарадваш с добри овини!!!! Искрено ви пожелавам да стъпите на крака възможно най-скоро!!!!!  Hug

Мис Файн
, то сигурно и аз ще съм със същите рефлекси. Имам някакъв такъв инстинкт да не допускам силно ръкомахащи и буйни деца до Ники...

Лека нощ на всички!!! Спокойна и тиха да бъде!

Хипоооо, стягайте се!!!! Бързо да оздравявате, ей!!!  Hug Hug

# 221
  • Stavanger,Norway/ Varna
Цвети ще се местим като намерим нова квартира. В събота смена оглед на една тук в квартала. Та се надявам да намерим таква, за която не искат голям депозит, че този като ни върне депозита, да се видим с малко парички  Praynig
Мила е 70 см  Peace
Днеска доста е плакала преди да заспи и сега ми е едно стегнато, че не бях тук, туку що се прибирам от работа. Дано да й няма нищо и да е било от умора или зъби  Rolling Eyes

# 222
Проходиха ли вашите дечица или правят ли опити?
А зъбките ви като по учебник ли излизат или като нас,против правилата първо 2 отгоре и сега 4 долу.?

# 223
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

При нас всичко е ок! Няма нищо ново,затова и ви чета в повечето случай.  Flutter

А със зъбките как сте?
Нареждат ли се по учебник или както дойде?
Проходиха ли вашите дечица или правят ли опити?
А зъбките ви като по учебник ли излизат или като нас,против правилата първо 2 отгоре и сега 4 долу.?
Thinking

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 07:51 от MISHANA13

# 224
Добро утро!

Днес Йоана е особено ранобудна- до 6.25 стана и не пожела повече да спи... Crazy Но пък се събуди с ново зъбче-  tooth- първото от горе Flutter
Хейли, да дойда бе, що да не дойда, НО да знаеш- докато изчистя със сигурност ще се уморя и ще взема да огладнея- та бива да ми поприготвиш 15-20 палачинки  chef hahaha Joy

Заспиването и при нас е много по-трудно напоследък- и обедното, и вечерното, и ако на обед се случва да я приспя в количката, то вечер не ми се ще да я уча така и се измъчваме и двете, докато да заспи...Дано наистина да е само период...

Не съм
, страхотна новина, много се радвам, че всичко е наред! Hug

Хипо, бързо да оздравяваш!  costumed050

Милинед, има и проходили, има и правещи опити, влизай по-честичко да ни четеш. За зъбките и предишния път доста мами отговориха- при Йоана до сега имаше излезнали само 3 долни зъбчета, после 3 месеца застой- и чак сега взеха да пробиват горните- едно пробило и едно на път.

За анкета за брой зъбчета на глава от населението Crazy и аз съм За!

Общи условия

Активация на акаунт