Ако до четвъртък няма подобрение, започвам АБ - Сумамед.

Мен не ме е особено бъз, ама той нещо се притеснява и тоя път ще сме по неговата свирка, че на него му е първо бебе Мая и още се шашка 

Нищо де, на харизан кон ... 
Понякога показва пръстче (за 1 годинка) на случайни хора навън, а като го помоля пред баба му, се прави на приятно разсеян 

за теб! Само мога да предполагам какво ти е! Милата! 

!!!
Браво! 
едно надничащо мишле с две въпросчета - що е то? 
и за това си стоим повечето време в къщи, или поне гледам един ден да сме повече навън, а следващия - в къщи (((( Направо не знам какво да направя
Май ще хвана мъжо утре и ще го заведа за уокър и каишки
поне с това да се занимзава навън, докато е хубаво времето, че скоро като ни напънат дъждовете и айдеееее....
), буквички с разни детски играчки по тях, сладки са... едно време ги принтирах цветно върху по-дебел лист и ги изрязвах... И след толкова обяснения - ако някой иска букви за изрузване в word формат - да свирка
че правих на едни приятели) с такива букви...
... 

Ама тренирам с едно долу-горе 12 килограмово мушмороче.
Дано съм била полезна!

- малки картинки, които като ги изрежеш сгъваш на две и залепваш върху клечка за зъби - да са в съответствие с темата на РД - имам с батман, жената котка, пирати, русалки, уинкс... такива някакви - и тях ще ви ги дам, ако имате желание да се занимавате
(на третата година им хванах цаката на тия лепенки за хапките - принтвах върху етикети направо и така се лепяха много бързо )))
Искам и аз срещииии Препоръчани теми