(мирче на едната снимка даваш нещичко на Евичка от кофичка 
бързо оздравяване на Калин ( аз съм карала марсилска треска като бях бременна с големия )
,приятно изкарване на моренцето и дано хванете хубаво време
. Казах на шефа си, чче съм била на интервю пре другите и той ме хвана за раменете с един такъв разстроен глас ме попитам- ама нали няма да напуснеш тук! 
Честити месечинки днес!!

Много лошо така, че без симптоми, леле дано го преборите бързо това.

Благодаря ви за стиснатите палци, много ни помогнахте. 
направо по цяла нощ ни прави диви и щастливи. Буболече и една мама, която ми е близка приятелка ми каза да се пазя от ухапване, явно наистина е доста болезнено. А пък е толкова гадно, ако му давам нещо с метална лъжичка и Митко като я захапе и мен ме хваща скомина и цялата настръхвам 

Щом имаш кой да я гледа после, не е проблем, гушкай си я докато можеш. Не можеш ли да говориш лично с директорката и да се разберете за това присъствие в началото. Или я пусни няколко дена, после почни с болнични и кажи на директорката, че имаш сестра напр в чужбина и отивате за месец и после пак малко болнични и така. То пък да не е училище това, ще задължават бебета да ходят, ми може да има човек лични планове
да и аз съм от Пловдив и казвах на баба ми "майко", ама защото жената ме е поела от 6-месечна възраст и ме гледаха с дядо ми до края на 7-ми клас, така че мисля, че си го заслужаваше. И тъй като брат ми са го гледали другите баба и дядо в по-голямата част от деня и времето и ето защо майка ми не е много интуитивна с бебетата 

Препоръчани теми