много палци стиснати за теб
за щастие Габи свикна с шишето и от 2 дни не търси цица и дори не се буди през нощта мисля че ще спрем нощното хранене ,което е доста успокояващо за мен. Сега се притеснявам да не го разболеем нещо и гледам да го пазя ,но то срещу това никой не е застрахован.
много ми е мъчно....как да нямам на никого да разчитам в този град бе....направо ще откача
вчера нали ми беше първата тренировка в залата от 15 часа, бях казала на свекървата, че баба ми най-вероятно ще гледа малечко ( тъй като тя беше тук за два-три дни ) и че няма да я ангажирам. Обаче, моята баба отказа, притесни се че все пак ще го оставя за два часа, и аз звъня пак на моята свекърва сутринта в 10 часа да я помоля да го гледа тя от 14.30 до 16.30 часа. Тя разбира се вече си беше направила уговорките за плаж и кафенца......фръц...фръц.....абе.....както и да е, съгласи се, гледа го но.....с такива физиономии и тем подобни че......направо ми се отщя да го оставям детето. НО...това не е всичко, тази вечер, разбирам, че тя е коментирала нещо на свекъра, и съответно той е казал нещо на мъжа ми, и той тази вечер на мен.....пита ме какво е станало вчера с майка му ??? Егаси жената, егаси чудото......голяма работа станало, че аз и внука й провалихме плажа и кафетата й......чак да се оплаква....е това баба ли е кажете ми......нямам думи момичета......е как да си го оставя следващия път детето, кажете ми ??? 
за всички!!! 
. От сърце ти желая бързо да се оправиш! А другия път повече

Няма ли някаква ваксина? Добре, че сте го хванали на време 

!
. Пък и тя е толкова капризна и ревлива, имам чувството, че ще я оставят да плаче. Добре, че не ми се е налагало да си я оставям.
. За спането и Еви беше така вчера, а и днес, ей я на обикаля из стаята и се чуди каква магария да направи.
.
. Дано стигнем живи и здрави
.
Днешната среща направо ме върна към живота, докато звярът в количката ми стопи нервичките днес... Пфууу, мрънкало на Н-та степен - нещо му стана на това дете днес. Дано утре не е така, че кръстницата му в чудо ще се види (ще го оставяме за вечерта и през нощта да го наблюдава, че нали имаме една скромна годишнина - 1 г. от сватбата). Та мислим да забегнем малко, след като го приспим вечерта, ама да видим дали сме направили сметките без кръчмаря. 

! Дано Ник свикне бързо, а мама още по-бързо. Веси, дано успееш да откриеш добра детегледачка! Аз честно казано, немога и не мога да се доверя на напълно непознат човек да си оставя детето, пък бил той и с куп препоръки. Бих го направила, ако лично моя приятелка/позната ми препоръча някой. Не мога да се пречупя, а сигурно ще се наложи рано или късно. При нас кръстницата ни е златна (пу-пу)! Сама предлага да остане да гледа Ники, когато се чудим какво да го правим (това съвсем не е често де). 
Май пак ще трябва да поема маааалко инициативата в мои ръце, ама да видим кога ще е това.
Рорр, а при нас никога не се е натискала или предлагала да го гледа.....ама като казвам никога, значи никога....само когато им скимне, да сме отидели на гости да го видят, порадвам му се и толкова....." аз ще го гледам за да му се нарадвам и толкова, той си има родители да го гледат ".....това са нейни думи. Сякъш тя е отгледала синовете си.....баба им ги е гледала, оставя ли са го по цели седмици и т.н. това ми го е разправял мъжа ми, пък и свекъра го е казвал, че са ги оставяли по цели седмици и повече......Аз не искам да ми го гледат седмици, става въпрос за два часа два пъти седмично.....явно за нея е много

едната не искала баба да й викат -срамота .И аз нямам на кого да разчитам ,но по други причини....единствено ми липсва вечер да излезем без деца ,ама няма...

Много сте хубави въпреки това. 

Не очаквам, че някой ще я гледа като мене, не вярвам някоя баба да си умори внучето. А ако ми е силно подозрителен просто не искам помощ от там и толкова. 
Чета, чета си аз и по едно време - изчезнал човек, непипнат багаж, изоставен телефон... затаявам дъх и чакам да прочета какво се случва.. След два дни - появява се, шматкал се бил.. пък не знае, че жена му вкъщи с точилката ще го чака

Дано няма много поражения върху организма на детето.
Може и да ме съдите, но предпочитам да оставя детето си да го гледат срещу заплащане, отколкото на някой, който не желае да го гледа, пък не му се плаща защото е близък! Смятам, че дори и финансова, мотивацията в първия случай е по-силна, отколкото във втория - тя просто си липсва. И Мис Файн - има, мила, има баби, които да уморяват внучета.
А какво ѝ е на Мишелка? Дано това неразположение приключи с първо зъбче, а защо не и два! 

А за мястото - и аз не знам от къде ги хваща, или около блока в Сф или тук на село, но пък той тук все пред ТВто стои, че му било скучно
... От предния път вече купувам репеленти, които включват и кърлежи, но както виждате пак го е хапнал... то пък не може всяка минута да го следя дали се е напръскал или не е... а за малката също ме е страх, че мнооооого обичам да се въргаляме в тревичка, но дето се казва - божа работа, за толкова години около мен никой друг не се е разболявал, а детето ми втори път за 2 години!
Мила, ама как така не я лекуват тая болест при вас?
като изчетох всичко предния път направо ми насръхнаха косите - следващите фази са направо страшни
и определено съм ЗА антибиотик, независимо, че е гадост, но предвид другите последствия 
Чист късмет си е!
Не мога да си затворя децата да не излизат, нито пък да изтребя всичките гадинки! 
- свеки във Враца се гласи да идва в Сф да гледа Марти, а аз да се връщам на работа, а тук пък майка ми подготвя терена да я гледа тук, а ние да сме пътували сб и нд
.... ама те не знаят, че и двата варианта не ме устройват
и ще се опитвам до последно да намеря ясла когато ми свършат отпускарските дни

, то вече не навик ми направо ежедневие това да сте болни...
Дано е за кратко и да е нещо леко! 
. Ама той, гОркия, толкова беше развълнуван днес, че много малко спинка и това му се отрази, но съм много права за правилото, което съм въвела - никакво заспиване след 17ч