Отговори
# 525
Привет мамчета Hug
Честито прохождане на Монката
Честито на всички именници на патерица да са живи и здрави

Весиии  Peace много палци стиснати за теб
Хейли  наложи се да го отбия така внезапно,защото ми предстои лечение със силен антибиотик и няма как, не исках и аз така внезапно и то още в жегите и ми е много мъчно че измъчвам мъничето си но няма как  Sad за щастие Габи свикна с шишето и от 2 дни не  търси цица и дори не се буди през нощта мисля че ще спрем нощното хранене ,което е доста успокояващо за мен. Сега се притеснявам да не го разболеем нещо и гледам да го пазя ,но то срещу това никой не е застрахован.
Сега разбирам че ще иам нов колаж и аз ще кача сега нова снимка.

# 526
Марвина, стискам палци и показалци да премине лаймската болест  Praynig Къде го хванахте този кърлеж? Ужас!
Веси, как мина първата тренировка? Така ми се искаше да можех да дойда. Кога са ти часовете, да проверя нашата баба кога е свободна, искам да дойда Simple Smile

# 527
Хора.....Sad много ми е мъчно....как да нямам на никого да разчитам в този град бе....направо ще откача Sad вчера нали ми беше първата тренировка в залата от 15 часа, бях казала на свекървата, че баба ми най-вероятно ще гледа малечко ( тъй като тя беше тук за два-три дни ) и че няма да я ангажирам. Обаче, моята баба отказа, притесни се че все пак ще го оставя за два часа, и аз звъня пак на моята свекърва сутринта в 10 часа да я помоля да го гледа тя от 14.30 до 16.30 часа. Тя разбира се вече си беше направила уговорките за плаж и кафенца......фръц...фръц.....абе.....както и да е, съгласи се, гледа го но.....с такива физиономии и тем подобни че......направо ми се отщя да го оставям детето. НО...това не е всичко, тази вечер, разбирам, че тя е коментирала нещо на свекъра, и съответно той е казал нещо на мъжа ми, и той тази вечер на мен.....пита ме какво е станало вчера с майка му ??? Егаси жената, егаси чудото......голяма работа станало, че аз и внука й провалихме плажа и кафетата й......чак да се оплаква....е това баба ли е кажете ми......нямам думи момичета......е как да си го оставя следващия път детето, кажете ми ???
Търся си жена - гледачка, предпочитам да си плащам на час и да ми е мирна главата, и честно да ви кажа и по спокойно ще се чувствам......
Оплаках ви се, съжалявам че ви товаря, но някак си ми олеква като споделя...... Hug

Рорр, всеки вторник и четвъртък от 15 часа Simple Smile

# 528
Здравейте!

Днес беше просто уникално! Благодаря ви, момичета! Ани, Стели, Мирче, Наде, Нинче, Марианче, Писе, ГОООЛЯМА  Hug за всички!!!
Малкия толкова се умори днес, че в 20ч беше заспал hahaha

Цвети, много съжалявам , че така са се развили нещата ooooh! . От сърце ти желая бързо да се оправиш! А другия път повече Wink Hug

Марви, ама как така пак тая гадост?! ooooh! #Cussing out Няма ли някаква ваксина? Добре, че сте го хванали на време Hug

Веси, да си се оплаква, бе! Като се е съгласила - съгласила се е и толкова! Дано бързо си намериш помощница! Няма ли някоя съседка, която да ти е в помощ? Hug

Бобче и Веси, много стиснати палци за работата Praynig Praynig

# 529
Уф, Веси, много жалко, че бабата е така "модерна". При нас има нещо подобно със свекървата, тя много се радва на Тони, но само толкова. Не мога да разчитам да го гледа, ще го потроши, ще го прецака нещо, абсурд да й го оставя просто... Тя иначе все предлага, ама от пуста учтивост, нито може да тича след него (не, че е хукнал де, ама е доста пъргав и активен), нито знае да му смени пампата, нито да го нахрани, нищо. Абе луда работа  Crazy
Ще те имам предвид за вторниците следобяд за тренировка  Peace

# 530
Честита месечинка на госпожицата на Фата!

Много хубава среща сте си спретнали, страхотни бебенца и мами   bouquet!

Бобче, Веси, стискам ви палци. Аз пък съм другата крайност, като знам, че бабите са гледали бебета преди 30 години и не мога да си представя да им оставя Еви  Crazy. Пък и тя е толкова капризна и ревлива, имам чувството, че ще я оставят да плаче. Добре, че не ми се е налагало да си я оставям.

Марвина, много неприятно, дано бързо се излекува момчето ти. Аз все се каня да мажа с репиленти Ев, защото яко я влекат полянките, но все отлагам и сега така ме наплаши  ooooh!. За спането и Еви беше така вчера, а и днес, ей я на обикаля из стаята и се чуди каква магария да направи.

Има ли някоя баба, която не дава да я наричат "баба"  Laughing, на Дани майка му се сърди, което за мен е супер тъпо и много ме дразни. Освен това се обръща към Ев с "на мама", което ме побърква и не веднъж съм й правила забележка  Crossing Arms.

Стегнала съм багажите и с Еви чакаме да стане 3 часът да будим тати и да тръгваме към моренцето cheers. Дано стигнем живи и здрави  Praynig.

# 531
Здравейте, момичета и добра вечер!

Ееееех, успокои ми се сърчицето и душичката!!!  Heart Eyes Днешната среща направо ме върна към живота, докато звярът в количката ми стопи нервичките днес... Пфууу, мрънкало на Н-та степен - нещо му стана на това дете днес. Дано утре не е така, че кръстницата му в чудо ще се види (ще го оставяме за вечерта и през нощта да го наблюдава, че нали имаме една скромна годишнина - 1 г. от сватбата). Та мислим да забегнем малко, след като го приспим вечерта, ама да видим дали сме направили сметките без кръчмаря.  Praynig

Я, аз да се пробвам да отгатна кои са бебешочковците без "табелка":

Номер 16 - Преси на Брикси
Номер 25 - Йоси на Илка

Май-май, това са ненадписаните.  Whistling

Веси, Флъфи,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed! Дано Ник свикне бързо, а мама още по-бързо. Веси, дано успееш да откриеш добра детегледачка! Аз честно казано, немога и не мога да се доверя на напълно непознат човек да си оставя детето, пък бил той и с куп препоръки. Бих го направила, ако лично моя приятелка/позната ми препоръча някой. Не мога да се пречупя, а сигурно ще се наложи рано или късно. При нас кръстницата ни е златна (пу-пу)! Сама предлага да остане да гледа Ники, когато се чудим какво да го правим (това съвсем не е често де). Simple Smile

Марвинка, от къде тая лаймска болест! Оххх, дано няма последствия и Калинчо да се оправя бързо-бързо!!! Замислям се аз дали да оставям Ники по тревите и полянките. От такива гадове най ме е страх...  Confused

За спането - ако успея да подредя дневния режим до едно спане следобед (което е приблизително около час и половина), заспиваме на мига вечер. Ама ако го разпокъса Шишо на 2-3 спанета - еееей, няма заспиване до 10-11.  ooooh! Май пак ще трябва да поема маааалко инициативата в мои ръце, ама да видим кога ще е това.

Хайде, лека нощ и спокойни сънища на всички!   bouquet

П.П. Краси, ние явно пък сме се заредили, щото диването до 10 бесня и преди малко заспа.  Shocked

# 532
Благодаря Ви момичета  Hug Рорр, а при нас никога не се е натискала или предлагала да го гледа.....ама като казвам никога, значи никога....само когато им скимне, да сме отидели на гости да го видят, порадвам му се и толкова....." аз ще го гледам за да му се нарадвам и толкова, той си има родители да го гледат ".....това са нейни думи. Сякъш тя е отгледала синовете си.....баба им ги е гледала, оставя ли са го по цели седмици и т.н. това ми го е разправял мъжа ми, пък и свекъра го е казвал, че са ги оставяли по цели седмици и повече......Аз не искам да ми го гледат седмици, става въпрос за два часа два пъти седмично.....явно за нея е много  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Аник, аз също не бих се доверила на непозната.....особенно за детето ми. Ако ще търся, ще търся да е позната на мои познати, или съседка, нещо такова......близка на мои приятелки и т.н.

# 533
Ле-леее свят ми се зави ...какви са тези баби ... Thinking ooooh!  едната не искала баба да й викат -срамота .И аз нямам на кого да разчитам ,но по други причини....единствено ми липсва вечер да излезем без деца ,ама няма...

Марви,настръхнах направо..много страшно ми звучи.Дано всичко е наред !
Нани,почивайте си на макс сега ви се е паднало и да не ни забравите Hug

Много хубави снимки видях ,страхотни сте....Мирче ,с какво хранеше ЕВА ,това плодово мляко ли е на снимката?

Хубава вечер на всички !

# 534
Ееех тез баби. Аз като ви казвам, че е по-добре да не разчитате на тях, не ми вярвате. Само тука в Бг го има това да чакаш на благоволението на бабите. Вземи си една гледачка и да ти е мирна главата. Аз съм много доволна от мойта, но и аз съм на мнение, че е нужно да е познат или на познат и т.н.

Мойта свеки даже и аз и викам "бабо" и не се сърди хич. За сметка на това и тя ги "МАМосва" понякога, но и аз не й се сърдя. Не виждам непоправимо зло в това. Дреболии.

Марв, страшничко звучи, дано бързо мине.  Hug

Пухи, Ноел, дано децата ви го приемат по-леко от колкото вас и то много.  Hug

Бобче, Веси, стискам и аз палци, по един за всяка.

Люлин ама с 3 дни по-късно  Crossing Arms Много сте хубави въпреки това.  Wink

Върнах си ФБ, ако съм липсвала на някой там, да си отдъхне  Mr. Green

# 535
 Ехо, здравейте. Ние пак сме болни...Аман от тези температури, от вчера си поддържа над 39, до сега се киселя и заспа, а да видим колко ще спи. Предната нощ ми се скъси живота, очаквам същото, а ми е толкова нервно, че не мога да заспя.
  Честито на всички с поводи  Hug
  Лошо е това с бабите, Веси на се ядосвай, вземи си някоя жена да ти е мирна главата. Може пък да и стане неудобно и да почне да помага. Но насила хубост нестава, така само ще се нервираш. И моята не иска да дойде, но от независещи от нея причини, но не се сърдя, доволна съм, че преди поне дойде и ми помогна в началото. Сега плащам на една позната като ми се наложи и ми е много по-спокойно. А когато някой ми помага не се вживявам много на тема точно какво се случва, благодарна съм за помоща и се наслаждавам на почивката ми, пък ако ще и како да искат да и викат  hahaha  Не очаквам, че някой ще я гледа като мене, не вярвам някоя баба да си умори внучето. А ако ми е силно подозрителен просто не искам помощ от там и толкова.
  Завидях много за срещатаааа  Mr. Green

# 536
Ох, много съм зле! Пашик, съвсем изключих, че и Симонка е сред празнуващите имен ден Embarassed Да е жива и здрава синеочката! Аз не съм много в час с имените дни като цяло, ще прощавате.. Embarassed

хейли, сега допрочетох, честити ходещи краченца на Симеон! Heart Eyes

Бобче, ще стискам палци за новата работа! Дано започнат да се разплитат проблемите при вас. Ама много се смях на изчезналия англичнин! hahaha Чета, чета си аз и по едно време - изчезнал човек, непипнат багаж, изоставен телефон... затаявам дъх и чакам да прочета какво се случва.. След два дни - появява се, шматкал се бил.. пък не знае, че жена му вкъщи с точилката ще го чака hahaha hahaha

марвина, Аб дълго време не ми звучи добре Sad Дано няма много поражения върху организма на детето.

Ноел, чак на мен ми се свива сърцето като те чета. 

Веси, ами какво да ѝ вика като не може "бабо"? По име ли? Аз на едната не мога да разчитам, а искам; на другата не искам да разчитам и слава богу не мога Joy Може и да ме съдите, но предпочитам да оставя детето си да го гледат срещу заплащане, отколкото на някой, който не желае да го гледа, пък не му се плаща защото е близък! Смятам, че дори и финансова, мотивацията в първия случай е по-силна, отколкото във втория - тя просто си липсва. И Мис Файн - има, мила, има баби, които да уморяват внучета. ooooh! А какво ѝ е на Мишелка? Дано това неразположение приключи с първо зъбче, а защо не и два! Grinning

Лека ви нощ!

# 537
  • София
Момичета, благодаря за стиснатите палчета!  Hug
Тъпото е, че няма резистентност (май така се казваше) тая лаймска - колкото пъти го хапне заразен кърлеж, толкова пъти ще се разболява  ooooh! А за мястото - и аз не знам от къде ги хваща, или около блока в Сф или тук на село, но пък той тук все пред ТВто стои, че му било скучно  Thinking ... От предния път вече купувам репеленти, които включват и кърлежи, но както виждате пак го е хапнал... то пък не може всяка минута да го следя дали се е напръскал или не е... а за малката също ме е страх, че мнооооого обичам да се въргаляме в тревичка, но дето се казва - божа работа, за толкова години около мен никой друг не се е разболявал, а детето ми втори път за 2 години!  ooooh! Мила, ама как така не я лекуват тая болест при вас?  Thinking като изчетох всичко предния път направо ми насръхнаха косите - следващите фази са направо страшни  ooooh! и определено съм ЗА антибиотик, независимо, че е гадост, но предвид другите последствия  Naughty
Колкото и да го мисля, спасение няма!  Crossing Arms Чист късмет си е!  Crossing Arms Не мога да си затворя децата да не излизат, нито пък да изтребя всичките гадинки!  Sad

За бабите, нашите са екстра! И двете искат да гледат децата... с Калинчо ми се е налагало да ги викам "по спешност" да пътуват от Севлиево/Враца и веднага са се "явявали"... Но пък в София си имаме жокер  Laughing - "баба-леля" (моята леля), която винаги е на разположение и й викам "отрядът за бързо реагиране"  Mr. Green тя е много готина и мога винаги да разчитам на нея... Знам, че не са длъжни да ми гледат децата и за това винаги съм питала дали имат възможност и т.н.
В момента даже двете ни баби са в предстартова треска  hahaha - свеки във Враца се гласи да идва в Сф да гледа Марти, а аз да се връщам на работа, а тук пък майка ми подготвя терена да я гледа тук, а ние да сме пътували сб и нд  Thinking.... ама те не знаят, че и двата варианта не ме устройват hahaha и ще се опитвам до последно да намеря ясла когато ми свършат отпускарските дни  hahaha

# 538
Марианче, честита последна месечинка на Максим! Да ти е все така самостоятелен и готин! Heart Eyes

Мис Файн ooooh! , то вече не навик ми направо ежедневие това да сте болни... Naughty Дано е за кратко и да е нещо леко! Hug

Орхи, лек път и много приятно изкарване!
 А нашите баби даже много се радват на "баба"! Майка ми особено, щото е млада баба и само се фука насам - натам Laughing

Ани, Симеон заспиваше още на повивалката докато го обличах и как го сложих да цока - отнесе момчето Party . Ама той, гОркия, толкова беше развълнуван днес, че много малко спинка и това му се отрази, но съм много права за правилото, което съм въвела - никакво заспиване след 17ч Naughty

За сега малкия все още мога да го поверявам на майка ми, но за много малко и много рядко! "Свеки" след изцепката с нахапана краставица ще го гледа само под зоркия ми поглед.

Пашик, Ева яде супичка от кухнята на Ян Бибиян, след като Мирка 100 пъти каза, че детето не искало да яде, а тя взе, че си изяде всичко! hahaha
Груповото хапване им се отрази много добре на дечковците днес, Даричка и тя си хапна доволно количество, а Надето каза, че не искала нищо да яде Whistling

# 539
ето и от мен снимки от срещата днес!

Благодаря ви, момичета! Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт