Отговори
# 510
О, Флъфи, колко добре те разбирам! Моника също ходеше на ясла по това време и на мен ми беше много тежко като я оставях, въпреки, че беше същото геройче като твоя Ник. Гък не е казала миличката ми.  Sad

По тоя повод да ви кажа, че аз тая нощ не спах от притеснение, защото има вероятност да ни приемат този месец в една ясла, където се държи на присъствие на детето, а аз исках да си я гледам поне още 2-3 месеца, хем имам и платен отпуск. Не ми се иска да изживея кошмара отново, Моника поне ходеше, ядеше вече кухня, а Ева нито ходи, нито яде манджи, пък и мъничка ми се вижда, толкова е привързна към мен. Не знам какво ще правя.

# 511
Добро утро!

Ноел, миличката, толкова е гадно Confused Hug . Дано измислите някакъв план, който да е ок за всички! Praynig

Флъфи, на същото мнение като Бърди съм за храненето! Peace

# 512
  • София
Добро утро  Hug
Ноел, Евенце ще проходи много бързо в яслата и ще прояде покрай другите деца - знаеш как е  smile3521 Те мъничетата са много пъти по-адаптивни от нас и често нашите притеснения се оказват повече от необходимите. А на нас майките все ни се струва, че децата ни са беззащитни малчовци, ама то това си е естествено, нали затова сме майки  Hug

Аз днес ще успея да се класирам за срещата в 11, чакайте ме  newsm44 Обаче Ева е страшен киселяк  и не знам колко време ще останем с вас.

# 513
  • У дома
Добро утро   bouquet

Лъчуни ми е сополив, вчера му нямаше нищо и снощи легнахме, тъкмо бях заспала и той започна да се дави от сополи и да подсмърча  ooooh! Не съм мигнала, голяма борба е да му сложа нещо в носа. Капя физ. р-р и засега повечето излизат навън. Дано не слязат към гърлото.
Нещо влязохме и ние в черна серия.

Аримче, залепват нормално, не остават по хартийката. Аз правя и едни солени, рецептата е за солени топки, но ми е по-удобно във формичките - та те ми залепват страшно много и не мога да измисля как да ги префасонирам.

Мен ми е голяма мъка закуската в дните когато сме само с децата вкъщи - малкия яде или попара, или филийка с масло и сирене, кус-кус в повечето случаи не иска, но каката ми е голям каприз, а и не хапва по много, та аз доизяждам остатъците и така съм качила килца  Crossing Arms

Много се разписах тая сутрин, изчезвам, че се много криви.

Пашик, да ти е жива и здрава Симонка-бонбонка

# 514
Здравейте!
fata morgana честита последна месечинка   bouquet

lina borisova - честито ви първо зъбче - да излизат бързо и безпроблемно и другите

Pozitive, Arim - много вкусно звучат рецептите. Нямам търпение да дойдат почивните дни, та да ги пробвам.

Flufffy, Noel - дано дечицата бързо свикнат с градината! Може наистина да е по-добре за тях сред други деца, и може да има нещо вярно, че като гледат от другите по-лесно се учат на нови умения.
А ние, майките, все ще си се притесняваме за тях . Преди ми се струваше пресилено това майчино притеснение, но откакто и аз съм майка, разбрах че колкото и позитивно да се опитвам да мисля, все ще се намери нещо, което да ми се струва,че е заплаха за детенцето  Rolling Eyes Абе луда работа - явно си е част от майчиния инстинкт ooooh!

# 515
Арим, тия мъфини още тази седмица ще ги направя.
Изглеждат много добре. Моите мъфини за децата бяха по тази рецепта
- http://mka900.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

Но най-често правя едни с канела и лимон.  Heart Eyes

Снощи Нико пак в 4.30 се събуди и заспа чак в 6.30. Tired

За яслата, ще се въздържа от много коментари.
Само да кажа,че адаптирането, научаването на разни неща и пр. е нещо много,
много индивидуално.

# 516
Здравейте и честити последни месечинки днес!!! Hug  bouquet Hug

Момичета, честит имен ден на Симеоновците и Симоните, пропуснах вчера! Blush Hug  bouquet

Флъфи,  spoko Hug Ноел, ще измислите нещо, не се притеснявай отсега Hug

За закуските - имам чувство , че нямам никакви идеи понякога. ooooh! Константин яде или пюре, или каша, мляко с бисквитки, или парче кроасан. Но кое обича най-много не знам, всеки път различно реагира, един път яде едвам му насмогвам, друг път не. #Crazy

# 517
Здравейте!
На Борко муцунката се оправи вече напълно! Изчезнаха синините по устната съвсем и пак си е както преди.
Вече почти е проходил, много смело върви и едновременно с това внимава и преценява как да приклекне и кога са запълзи. Много е готин. Пупу .  Embarassed

Ноел, Флъфи,
сигурно ви е много трудно, представям си как се затъжвате, но щом трябва, няма как. Дечицата на тази възраст лесно ще свикнат с новата среда.

# 518
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, до преди малко бях на интервю в най- новия хотел в града, доста е голям и с възможности за развитие на кариера. Много са заинтересувани от мен, но за сега им казах че искам само всеки втори уикенд да работя при тях, да видя дали ми харесва. Стискайте палци да станат нещата и да е добро мястото, че да се договоря и за постоянна работа и да се махна от това смотано хотелче, в което работя. Плюс това, ще имаме малко повече парички така, нищо че ще се съсипя от работа. Важно е да изтрая малко поне до януари Rolling Eyes

Бърза за работа сега, поздрав   bouquet

# 519
Бобче Praynig
И на мен сега са ми писали от още едно място за тренировки. Стискайте и за мен палчета, да ме харесат и да ми дадат вечерни часове..... Praynig

# 520
  • София
Привет!

Срещичката беше много приятна. Двете чаровни госпожици са прекрасни, както и сладките господа. А мамите - изглеждате страхотно.
 Момичета - беше ми много приятно днес с Вас. Надявам се скоро да повторим.

Ето и част от снимките /размазаните не съм качвала/. Домързя ме и да ги надпиша всички. http://oktomvri2010.snimka.bg/children/quot-lyulinska-quot-sresh … 2-09-2011g.617969

КАчих и снимка в албума за колажа. Има 2 не надписани дечица. Едното ми заприлича на Нико на Мила.

Облаче - радвам се, че Борко вече е добре.

Бобче, Веси -  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 521
  • София
Попрочетох ви оттук-оттам  Hug
За съжаление не съм в настроение много-много - да ви се оплача, днес излязоха резултатите на Калинчо и е с лаймска болест от ухапване от кърлеж отново  Cry отново, защото преди 2 години пак имаше  Cry ужасна гадост - няма никакви симптоми, само една линия през лицето му и добре, че се усъмних пак, та го заведох да го тестват... предния път сама го диагностицирах по снимков материал от интернет  ooooh! Хубавото е, че вероятно е в ранен стадий и едва ли има засегнати органи и т.н., гадното е, че ще пие дълго време антибиотици... Даже се чудя дали мога на него да му дам после тази "опашка" след антибиотик, която тук коментирахте за бебоците  newsm78... Ще го водя утре тук при някакъв доктор, който бил мн.добър по инфекциозни болести, та ще го чуя и той какво ще каже... ама пусти му и гадинки...  #Cussing out

И понеже съм в темата за бебчовците все пак, да се оплача и то Мартини - снощи ми стопи лагерите, не искаше да спи изобщо, мрънкане, мрънкане до 3 часа!!! Не знам зъби ли още излизат, пълнолуние ли беше, кво ли  ooooh! Crossing Arms Стана в 9 и нещо, после поспа от 11 до 12.30 и сега както е легнала в 16 ч не е мръднала изобщо вече 2 ч спи!!! Довечера, ако пак не ще да спи - водя я на дискотека вече  Party няма да се мъча с нея  Naughty

# 522
  • Варна
 hahaha Marvina, дискотека  hahaha наистина!

Набързо здрасти и от мен, че малкото диване ми разказва играта  Crazy ooooh!

Честито на именниците - Симона и Симеон! Носете си името със здравеHug

ФлъфиHug Много навътре приемам нещата при теб и силно те подкрепям!  Hug
Бобче, стискам палци, Весииии също  Heart Eyes
Люлинки, страхоотни снимки, страхоотни бебоци  Heart Eyes Hug Стелииии, мъчно ми е за теб - гуш!

Днес, наш Владо е спал само 40 мин за целия ден. Преди малко заспа в колата, но след 10 мин го разбутах. Не мога да го чакам да спи до 8 часа и после парти.. с Марвина  Laughing Не иска и да яде- само попара, малко кис мляко, малко плодчета абе претенция . З а зъби- 8 от 2 седмици сме зациклили, кучешките са побелели.

# 523
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile
Първо да честитя на имениците със закъснение, сред които са Симонка на Пашик и Монката на Хейли:   bouquetДа са ви живи и здрави и с гордост да си носят имената!
Нашата почивка продължава и днес пристигнахме в Смолян и тук ще постоим няколко дни.
Лина, честито ви първо зъбче!
Момичета страхотна среща в Люлин.  Изглеждате страхотно , а бебоците са прекрасни.
Ноел, дано намерите най- добрия вариант за вас с Ева. Съгласна съм с Мила, че всичко е твърде индивидуално за всяко дете.
Марвина, много неприятно , направо ми настръхна косата с тази Лаймска болест.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 23:51 от nani-banani

# 524
Нани, браво бе, вие голяма почивка направихте.  Heart Eyes
Ще има ли снимки на Фейса?

Марвина, лелее това звучи страшно. Ако ти кажа, не знам как е в Бг,
но тук Лаймската не я лекуват. Няма симптоми и си седиш така.
Какво се случва по-нататък вече не знам...

Момичета, много сте готини наистина.
Наде, ти си се вталила доста. А пък викаш,че си пълна.  Naughty

Бобче, ще стискаме.  Hug

Позитив, относно закуските и ние сме така.
Нико си хапва добре - мляко-каша, бисквитена каша, макарони, сандвич.
Сега му купих бебешки мюсли. Но Мила - нищо не закусва. Ако закуси е винаги едно и също,
някакви сириълс с мляко. Или съботните палачинки. Tired

Общи условия

Активация на акаунт