Отговори
# 630
Буболече, поне гледай да не е вечер млякото. Много разстройва стомаха.

Ние сме с комби и побираме всичко. Само дето не се налага почти никога. В СФ купихме допълнителна кошара и занесохме старата количка на Симона и такива неща вече не разнасяме. Играчки и домашни дрехи (за всички) също. Обикновено пътуваме с едно сакче дрехи за нас и едно за децата.

Сега за морето е повечко багажа. Количка, басейни, играчки. Кошара винаги са ни осигурявали в хотела.

Бобче, радвам се за работата. Нека това е началото на добрия период, който винаги следва лошия.

Мила, хич не завиждай. Дават го студено и дъжд.

Смехата, бяха на море ама трябва да са се върнали вече, то кога беше. Чакаме да се вкл.

Два дни се мъчи да ме боли глава и издивявам.

# 631
Честити месечинки,на имащите днес,включително и на нас.Колко неусетно минаха тези месеци,направо не мога да повярвам че остава месец до ЧРД-то.А още не съм мислила къде и как ще го празнуваме.На малкия сигурно ще му излизат зъби,че хапе скубе реве,добре че няма темп. че направо незнам.Е хайде лека и спокойна нощ. Hug

# 632
  • София
и да не забравиш децата  Hug

hahaha

ще ми се, тамън малко и АЗ да си почина  Crossing Arms
иначе в по-голямата част от почивката ще имаме и ток и пералня, че и домашна помощница на разположение, но пък са си две деца, дето се мърлят като за световно и всите баби, маниячки на тема чистота и чисти детски дрешки ooooh!
А с количката си не се разделям  Naughty Майка ми се опита да ме убеди да не я вземам, но толкова съм свикнала с нея, а и мога и двете деца да сложа вътре и бързо-бързо да се придвижа от точка А до точка Б, или иначе казано от вкъщи до Морската градина, без да завися от когото и да било  Whistling
хайде лека ви нощ от мен. стига съм ви досаждала за днес.
следващо включване от морския бряг  Party

# 633
  • Сливен
Честити последни месечинки на Борис, Стефан, Ангел, Георги! Да са здрави, щастливи и да носят много радост!
хайде да са честити   Hug

[
Мириамс защо не пробваш да му дадеш сокче в кутийка със сламка. Стискаш леко кутийката да усети сока и да прояви интерес и да засмуче. Аз така научих Тея, а на Ники пък докато смучеше от чаша с накрайник дръпнах едната и дадох другата и той продължи да дърпа. Само от полегнал го изправих. Ама как го обясних едва ли ме разбра...
разбрах,разбрах  Hug пробвах миналия месец,стисках и го олях даже  Blush ,но нямаше интерес,а той сокчетата не ги уважава,всички които съм купила досега ги пи батко му  Whistling

ей момичета какви са тези морета по никое време,я да си стоите на жегата у дома като нас  Joyhahaha
приятно изкарване и дано улучите чудесно време  Peace  Hug

# 634
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утроооо,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Арим - за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=584944.0
Иринополис, разбира се,че беше празник,но май някой трябваше да й обясни на тази,която даваше часовете.. Crossing Arms

Ние вчера бяхме по задачки и разходки..така в бързината си взехме фурна за вграждане за новия ни дом и съм много хепи  Party

После ще ви дочитам,че...ме дърпат сериозно  Mr. Green

# 635
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

# 636

Добро утро!

Честит празник!

Мишанче, честита фурна! Много вкусотийки да сготвиш!

Момичета, ние с Ани ще се видим днес в Борисовата към 11:30. Ако има някоя свободна и с желание за среща мама, моля да се влючи Party

# 637
  • Русе
Добро утро и от нас
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРКОВЦИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МОЯ МАЛЪК СЛАДУР
Хайде вече другия месец ще си честитим 1 годинка ,мале как бързо мина времето .
Ето и една скромна почерпка от нас

При нас няма нищо ново ,дивеем по цялден- това да седне или да легне е невъзможно само да ходи иска и да прави бели

# 638
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит празник!

Милацяланощ ми е с температура, не е висока, към 38, 38,5, но не е спалацяла нощ, не съм и аз. Даже не отидох на работа, щото е абсурд да работя  Tired Хремава е и подкашля, откъде е това чудо незнам.  Confused

Момичета, на тези на които им е дошъл цикъла. Регулира ли ви се вече.Моя дойде преди 4 месеца, но всеки месец ми закъснява с по повече от седмица, никаква регулярнос. Ето от 6 дни го чакам, няма го никакъв. Та да се притеснявам ли и да ходя да изследвам хормони, или е нормално все още да не е регулярен  newsm78 Не кърмя от месец и нещо някъде ако тов ае от значение.

# 639
бобче, според мен си за лекар, моя се регулира на втория месец. дано мила бързо се оправя и да не е вирус

# 640
Привет и от мен!

Честит празник на всички!!! Кат, Блурмой, специално на вас!!!  Hug

Ани ще дойде на срещата в 11.30 в Борисовата, ако това диване не прави всеки път номера!!!!  Rolling Eyes Всеки път заспива това детенце, малко преди да тръгнем за някоя среща (най-вече тези с Краси). Ей на, стана от сън и докато седи на гърнето, ние с Краси да се уговорим да се видим, а това като го измих и хапне - откърти и още спи! Как пък ВИНАГИ нацелва, беее!!!  Crossing Arms

Бобче, моят цикъл е сравнително редовен, дори доста (да дойде с +/- 2-3 дена разлика). А още кърмя и за пръв път ми дойде, когато Ники беше на 6 м. Дано Мила се оправи и не е нещо сериозно!!!

Айде, на плажуващите хубав и слънчев плаж, че то не остана вече за кога!!!  Peace

Честити последни месечинки на всичкиииии!!! От следващия месец вече ще се черпим с истински торти11  newsm53

В този ред на мисли малко лирика (от пишман поета):

Първата годинка вече се задава, ОКТОМВРИйче с трепеп чака към тортата да бяга!

Хайде, хубав ден на всички!!!   bouquet

# 641
  • В сърцето на моите съкровища...:)
бобче, според мен си за лекар, моя се регулира на втория месец. дано мила бързо се оправя и да не е вирус
hahaha Хейл,недей така да шашкаш жената....И аз съм така...дори миналия месец въобще нямаше никой... Whistling Предполагам подредбата на хормоните при всеки е на различен етап. Засега не смятам да се притеснявам.  Peace Бобче,  Hug

# 642
  • Stavanger,Norway/ Varna
Абе аз си се шашкам, щото винаги ми е бил редовен. Не си спомням никакви нередности с него след като родих Йована и сега ми е много странно. Ще поизчакам още месец два, да видим ще потръгне ли като хората, че то сега и смяната на сезоните си оказва влияние, както и че един месец бях на друг климат. Дано се регулира  Rolling Eyes

# 643
Бобче,на мен ми дойде на 2рия месец след раждането,досега винаги ми идва с поне 4-5-6 дни закъсненеи,а сега последния път с 15  Shocked Ако това има значение за теб,този месец доста момичета се оплакаха със забавяне Simple Smile) Преди забременяването ми с Дари,цикълът ми е бил точен до секунда,така че според мен,не е регулярен още  Hug

Честит празник!Честити месечинки!

Буболече,ами то за вас не остана  Mr. Green Още 4 дни само  Hug и ще си имаме 1вото октомврийче на годинка,от нашата активно пишеща дружинка  Mr. Green(ех,че рима  Whistling)

Диданка,Оле и Илка  Joy hahaha Joy Аз не издържам с вас,разбирате ли  Mr. Green Всеки път се заливам от смях  Mr. Green

От утре Коко тръгва на градина и няма вече търпение горкият  Mr. Green Хайде дано да мирне малко  Tired

# 644
Бобче и аз нямам проблеми с цикъла, дойде ми на 3-я месец след като родих. Винаги е бил регулярен, +/- 2 дни. И когато спирах да кърмя, нищо не се промени ...

Общи условия

Активация на акаунт