Отговори
# 615
  • Sofia
Честита месечинка на Мая, Йоана, Дария, Йосеф, Веселин и Антон!!!

Илка ти си добре щом ти пуска пералнята. Моя пък се мъчи да я отваря докато върти. Добре, че хората са измислили тези заключвания, че хола щеше редовно да е наводнен...

Мирче понякога предимство за яслите имат и родители имащи фирма регистрирана на домашния адрес. Защо не пратиш таткото до градината да поразпита или пък вървете двамата. Директорките и учителките са по-благосклонни като видят загрижен татко и дават повече полезна информация /това от опит ти го казвам/

Мириамс защо не пробваш да му дадеш сокче в кутийка със сламка. Стискаш леко кутийката да усети сока и да прояви интерес и да засмуче. Аз така научих Тея, а на Ники пък докато смучеше от чаша с накрайник дръпнах едната и дадох другата и той продължи да дърпа. Само от полегнал го изправих. Ама как го обясних едва ли ме разбра...

А за анкетата - ами аз писах, че Ники има 6 зъбчета, но преди 2 дена избиха още 2 та станаха вече 8. Не може ли да се сложи и бутонче изтриване за такива като нас?

Подарък за РД още не съм мислила, но не мисля да е нещо голямо. От роднините не очаквам нищо. То свекитата не го и знаят колко е голям де /от декември не са проявили никакъв интерес към него/. Всичко което му е било нужно сме му го взели.

Хубав ден!!!

# 616
  • София
Банда стягам багаж за море. НЕмам време да ви чета.

Е, хайде сега, нЕмала време!
Аз пък затварям бурканчета за морето, за малкия да има да хапва, и май, май е време и аз да постегна някакъв багаж. Но как се стяга багаж за три седмици?!  newsm78  ooooh!

# 617
Но как се стяга багаж за три седмици?!  newsm78  ooooh!

Аааааа, нанам. Аз стягам все за по 5 дни макс Grinning

# 618
Оле, пак моренце а?  Wink Ей, кой като вас!
Илка, ти сериозно ли питаш или майтапче? Simple Smile Щото аз багаж стягам за няма и час. И на трима ни. Преди да забременея пътувах страшно много и имам тренинг, сигурно заради това:)
 Смехи ми се губи нещо... newsm78

Честити последни месечинки на бебоците!

# 619
  • София
Буболече, на мен ми е толкова досадно да приготвям багаж ...  ooooh! По пет пъти преглеждам дрехите, най-вече на децата, и се опитвам да ги редуцирам. Но нали ще оставаме до 21-ви във Варна и трябва освен летните дрехи и сенни да взема. На всичкото отгоре уж сме с голяма кола, но и количката ни е голяма и заема почти целия багажник, та сме малко кът с мястото. Поне имаме вече второ столче, услужиха ни приятели за седмица. Но пък и то място заема....
Но почти съм готова. Остана таткото да се прибере и да каже той какъв багаж ще си взема. И то само в един куфар го събрах  Peace

# 620
Илка, уф това за липсата на място ми е много познато, ние сме с миниван, но като се стягам за свекитата е ужас! Натам мъкнем количка, сгъваемата кошарка, проходилка, столче за хранене, че и радиаторчето през зимата. ooooh! Плюс куфар за малкия и два сака за нас. Изобщо...
Сега ви остава да си изкарате страхотно моренце. Времето хич не го мисли, важното е да има настроение. Grinning

Момичета, започнах да давам по малко прясно краве мляко. Необработено в нищо, т.е. накисвам бисквитки и така... Да пие ще му дам чак след няколко месеца. Дано не е рано.. Вие какво мислите?

# 621
Буболече, все пак той е почти на годинка! Не мисля, че е рано. В детската кухня в десертите също има прясно мляко, а много от дечицата ни вече са на кухня.

# 622
Буболеченце, ами добре е. Аз на Нико му давам мляко с ориз и разни кремчета.
Ама вие съвсем скоро ще правите рожден ден.  Laughing Подготвяш ли се?

Ау, днес направо се ля от небето. Голям дъжд, утре щяло да е още по-зле.
А аз сутринта рано ще водя Нико на бебешка гимнастика, ако му хареса - ще го запиша.

Илка и Беболе, завижд за моренцето. Ох, добре сте си вие още на топличко.  Heart Eyes

# 623
 wavey Тук съм! Сега smile3529, пък после ще smile3523

А,да, забравих - ето малко забавление за нашите мъничета http://znam.bg/com/action/showAppArticle?appID=5&encID=1& … 8&sectionID=1  (ама някои жовотни издават лекостранни звуци, жирафът например Party)

# 624
Ноел, Алтай е на кухня от три месеца и добре си похапва от кремчетата с млекце, но аз вече почнах да му го давам необработено. По 50-60 мл като начало, с накиснати бисквитки. Страх ме беше да няма някаква реакция към казеина и сега инспектирам акото като детектив Laughing Но е добре.

Мила, да в събота ще има бебешко парти Laughing Днес поръчах тортата, менюто ще го решим вдругиден. Няма да сме много хора - свекитата, сестра ми с хлапетата, нашите и още някои близки... Подаръка и още някои неща съм ги планувала да купя утре.
Лошото е, че 3 зъба са на път и малкият взе че точно днес се осополи Crossing Arms Започнах веднага хомеопатичните и дано се оправи до събота! Пфуу значи, той един път ще става на годинка и ще е целия в сополи и мрънкав, много тъпо Crossing Arms

# 625
Привет!
Честити поооследни месечинки !!!
Ле-ле чак сега се сетих ,че при вас вече започват рожденните дни.Буболече ще разказваш ,и Позитив и ...и... всички ,много ще ми е интересно! Hug

Ние сме по разходките по цял ден ,малко позанемарих форума ,че все не ми достига времето.Опитвам се 1-2 пъти да спортувам ,ходя на Зумба.Утре мислим да се разходим до Одрин ,дано ни хареса.Все в Истанбул ходим ,но  да видим!
Зъби още нямаме!
Честито зъбче на Мишелка! Hug
Бобче,много се зарадвах за работата ! Hug

Лека и спокойна вечер!

# 626
  • София
Буболече, къде го събирате този багаж  #Crazy количка, кошара, столче, проходилка ... ние един куфар се чудим как да го наместим  ooooh!
Но важното е, че май успяхме да се съберем в един куфар + разни насипни неща.
Сега стерилизирам последните буркани от днес. Искам този път багажът да е готов предварително. Обикновено търчя из къщи до последно и събирам на парче, тъпчейки в която чанта ми попадне.  Joy

Буболече, след като от три месеца е на ДК, то значи и от три месеца си хапва пр.мляко. ом до сега не е имало някаква реакция по-скоро е малко вероятно тепърва да се прояви. А и наистина Алтай си е вече голямо момче, почти на годинка.  Party Щом му харесва и няма проблем - давай смело! Simple Smile

Мила, да разкажеш после за гимнастиката  Peace
В София не съм чувала за такова нещо  Crossing Arms

# 627
ЕЙЙЙ ...пораснаха ни бебчетата  Two Hearts
някой вече трескаво се подготвят за рожденни дни други още обмислят....Как бързо си лети времето...една носталгия ми ееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на всички празнуващи месечинки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ние се пооправихме от тези гадни афти,пи лекарства Дая мазахме и сега е по добре определено започна да се храни че голям зор беше не искаше и да яде милото Confused Пиеше само млекце и така...И аз от месец давам кухня и кремчетата с прясно мляко си ги хапва Grinning
С нетърпение чакам консултациите четвъртък ,че нащият кантар показва,че  Далия е отслабнала с 500гр.  Sick дано не е истина #Crazy

# 628
Честити последни месечинки на Борис, Стефан, Ангел, Георги! Да са здрави, щастливи и да носят много радост!

Даила, не се притеснявай! Дори и да е отслабнала, няма място за притеснвние! Hug

Илка, Буболече, много приятни почивки! Дано времето е с вас и да си изкарате страхотно! Hug

Легео, добре дошла! Hug Хубаво ли беше? Party

Мила, вече и тук има нужда от дъждец. Ама сега като започне... ooooh! . Днес ходихме в парка - ми то всичко напукано от суша, даже и бурените изсъхнали Crazy

# 629
Илка, ако там, където отивате на море имате ток, пералня и течаща вода, не ти трябва  много багаж. ние обикновено ходим на места без такива екстри и....мъжа ми вика да изспипвам гардероба направо в багажника и да потегляме  hahaha
а сега за престоя ни в Сандански сме с Голф 3-ка, побиращ: кучето отпред вдясно, две детски столчета отзад, аз между тях, майка ми кара (щото аз обслужвам отзаде). В багажника има две детски колички и една кола за бутане с крака. Е, наложи се да махнем предната дясна седалка, за да може кучето поне да пътува спокойно и да спи като човек  Laughing Дрехи съм взела малко, щото тука е адска жега, а и има ток и пералня  Joy ам, забравих - и сгъваемото легло, ама сега на връщане ще са два броя, защото ще си връщаме счупеното+новото.
абе ще се справиш  Hug
и да не забравиш децата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт