, дано да свалите бързо температурата, горкичкото
Като я тресе, значи още е висока температурата, ще се изпоти детето и ще премине, въпросът е да следите да не се вдига над 39-40 градуса, тогава веднага лекар!Дано да спадне бързичко

Щом зъбчето изби вчера температурата изчезна и повече не е вдигала, пу пу. Та незнам дали не може да е от зъби вече...Бърза помощ незнам какво ще направят, освен да и дадат нурофен и да ти кажат да и слагаш компреси. Тука даже не ни приеха в спешното, аз не исках и да ходя де, ама мъжо се беше въодушевил
Аз под 39, ако е спрях да и давам и лекарства, ми то не мога да и давам непрекъснато. Дано минава бързо 

Не ме скубе, но за сметка на това често отркивам следи от ноктенца по себе си. А ги режа всяка седмица. Чудя се нормално ли е да е толкова "дивичък"...

И аз моя го запознах отблизо с обстановката на работа, вече си има и стая даже.
http://oktomvri2010.snimka.bg/children/quot-lyulinska-quot-sresh … g.617969.24883071

И всички, които са наясно с тази сложнотия..........
И в памперса пишеше, че трябва да има, и според броя на ухапванията трябваше вече да е излязло, но не ще и не ще! Ева ме гризе където свари и вече много боли... Скубе и то по малките косъмчета, мъчи се детенцето. Дано утре се покаже вече!
Наистина местата са ограничени до минимум. Следващия момент е да следиш постоянно класиранията,защото майките разместват кандидатурите на децата през цялото време,както и незаписаните приети след това деца. Ние влязохме благодарение на такова детенце,иначе никакъв шанс..
Можеш спокойно да се обърнеш към любезните мами в подфорума за детски ясли и градини,които обясняват изчерпателно за всичко свързано около кампанията за прием!
Успех!!!
И е едно влажно, хладно и тъмно, че ми идва да се хушна при Йована и да си спя сладко, ноооооо нямааа 
. Единствено като се разреве тичам да гледам

Изглежда, че правят ужасни бели, а те били кротички децата 

Мисля, че принципно на децата им харесва допирът на коса 

Как не те е срам значи!? 

Препоръчани теми