Отговори
# 90
Жалко за м9м9. Ще липсва тук. Надявам се,че наистина причината не е в нас.
И дано все пак реши да се включва от време на време.  Hug

# 91
Здравейте!

Мале, колко зъбииии! И аз искам! Crossing Arms Laughing

Много  Hug за М9, дано всичко се подреди при тях, че доста проблеми си имат...

Аз утре заминавам за няколко дни на чист въздух и спокойствие. Ще сме си сами с малечко Mr. Green .

За анкетата - има 3 хапвания на твърда храна и 4 основни кърмения. И още безчет кърмения като се разсърди на света Laughing

Диданке, много Hug и  Praynig ! Дано бързо се оправи Маичка!

Мамамам, аз правя палачинки само когато мъжа ми гледа малкия, защото правенето на палачинки е най-най-най-любимото ми занимание на света! Единственото нещо, което не ми тежи от готвенето! И искам да му се отдам на 100% Mr. Green . Рекорда ми е 4часа и над 200 палачинки Blush

Флъфче, радвам се много за помпата ти! Ама ти направо ме смайваш! От къде намираш търпение, сили и желание...направо не знам! Hug

# 92
Здравейте,

Тази нощ беше ужассссссс....Малкият спа добре до едно време и от 2 до сутринта не престана да мрънка и да плаче! От вчера гледам,че го тормози горен зъб...най-вероятно това ще да е!  Whistling

newsm10 Това отговаря на 200% при нас, само че вместо от 2, при нас беше от 1 нататък... Ега ти и куция ден днес, като тръгна от снощи...  Confused Цяла нощ неспане (след малко отивам да се тръшна), сутринта авария и няма вода, на срещата успя само Нинка да дойде... Нинкаааа, МНОГО, МНОГО благодаря за приятната компания!!!!  Hug Много ми стана криво, че лудетината и Владкиша са болни и не успях да се видя с тях, а и другите мами не се появиха. Цвети, ние бяхме в морската от 11.30 нататък, че от не спането през нощта сутринта станахме по-късно. Поне с Нинка и страхотната Лидийка се видяхме, че намазахме и една екстра среща с Йони-бонбони и СмехиHug

На Шишо също му пробива горен зъб (вече се вижда) и до няколко дни го очаквам. Другият също го гони и не отстъпва.

За храненето: имаме 5 хранения. Едното е или в 3, или в 6 сутринта (зависи), след това твърдо в 9, 13, 17 и 21. Като в 13 и 17 е смесено: манджа/пюре някакво + кърма.

Аз ударих на камък с млечните неща: беше ми отказано категорично масло, сирене, кашкавал, кисело мляко (чисто, със сухар и с плодове). Въобще не му харесаха. Само попара не съм пробвала да дам.

Краси, до кога ще липсваш? Събота и неделя на линия ли ще сте? Срещата се е поотложила, за да може и ние да се включим, а?  Whistling  newsm53

Хайде, оставям ви, че ми е много крив светът днес с толкова малко сън.

Спокойна на всички!!   bouquet

# 93
  • София
NAde - не сме уговаряли конкретна дата. В миналата тема нали "говорехме" за "Куба Либре" или "о' Шипка"
Просто Аз съм заета в петък, и ако Вие решите да е в петък срещата няма да мога да дойда.

# 94
Аз ще съм на линия от понеделник  Whistling

# 95
  • Бургас
Привет дами  Simple Smile
Много болнички бебоци  Sad, бързо оздравяване на всички Hug
Мама хипопотама, Нечовечка, много пъргави дечурлига, браво на малчовците.
Честито пропълзяване на Габриел на Цвети!
Пашик, радвам се, че не е нещо сериозно, че тези дни се оглеждам за вас в морската , но не ви виждам.
м9, тъкмо си мислих за теб, че ако не ни мине котка път заминаваме тази седмица във Велинград. Дано сте здравички, това е най-важно, всичко останало се оправя  Hug

Нашият младеж има все още лека хрема, но вече е значително по - добре. Сега очакваме всеки момент и второто зъбче, дано като избие да се поизчисти нослето, че милия доста се измъчи. Само веднъж преди имаше хрема и беше се оправил веднага от прополиса, но сега въобще не му помага, явно наистина е от зъбките.

Бобче, благородно ти завиждам за разходката с корабче, супер звучи, а и явно наистина е зареждащо  Simple Smile
Буболече, ама този твой син си е направо за диплома вече Wink

# 96
Привет,момичета! Simple Smile

5 хранения има нашия младеж, без да броя 1-2 пиения на мляко през нощта.
Нещо зъбче ще пробива, защото ми проплаква цяла вечер го слушам на бебефона, на 2 пъти много силно изревава. Явно е, че нещо го мъчи.

Мамчета, днес пипах фонтанелката, абе ние си я имаме още, не мога да преценя колко се е затворила, не съм го пипала там от много време... Rolling Eyes Вие напипвате ли фонтанелка и колко е голяма?? Confused

Чета ви доколкото мога, всички болни да оздравяват, честити проговарящи бебета, прохождащи крачета и нови зъбки! Hug Гледам във фейса снимки, клипчета, много са ни сладки октомврийчетата!
 Нещо не смогвам напоследък, работа, вкъщи лудница, не знам как ще я караме, сега гледам срещу мене 2 легена с пране, ме чакат да ги сгъвам, hahaha и се чудя дали само да не си ги погледам още малко пък да ходя да лягам. Tired Mr. Green

Лека нощ на всички! smile3524  love001

# 97
Малко снимки от днешната ни среща с Ани и Ники  http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/niki-i-ani-v-v-varna.615862

Видях сладура, поразходихме се малко, Лидия изпробва колата на Никито, добре си изкарахме Simple Smile

Видяхме и мама Смехорана със спяща Йони и техния тати  Simple Smile

Отивам да лягам вече, лека и спокойна нощ ви желая Hug

# 98
Здравейте,нямам много време за писане но горе долу ви чета.Да се похваля моят малчо вече прави по 4-5 крачки сам,без да го държи никой.Докато стане на годинка сигурно ще ходи.Лека и спокойна нощт.

# 99
Честита ни 10-та месечинка! Да ми е здравичко прекрасното съкровище!

Честити месечинки на Иван и Тереза! Да са здрави, послушни и да радват всички!

Силки, честити самостоятелни крачки! Дано бързо станат стабилни и да нямате лоши падания!

Лека и спокойна нощ на всички! И много Hug

# 100
  • Сливен
честита месечинка на сладкия СИМЕОН,да е много здрав,всички болежки да останат зад гърба ви,нека расте лъчезарно и весело дете .Красеее много целувки  Hug   love001
честити месеинки и на ИВАН И ТЕРЕЗА  Tada
Ники и Лидия са много сладки  Hug
лурдес на Дени фонтанелата е вече затворена

честит рожден ден на РАДОСЛАВА ( RadiValio) .Нека винаги слънце да грее в твоите очи,все така усмивката ти да блести ,всеки миг да усещаш любовта и в очите никога да няма сълза.весел празник     bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 01:59 от miriams28

# 101
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо,

Честита месечинка на днешните сладурковци и специално на Симката! Да са здрави,весели и да се наслаждават на безоблачни детски мигове!

RadiValio, ЧРД! С пожелание да си все така готина, да се радваш на семейно щастие изпълнено с любов,разбирателство и мнооого детски усмивки!

Nina, много сладки снимки! Супер са малките!  Heart Eyes

# 102
  • Варна
Честити месечинки на Симеон, Иван и Тереза   bouquet
Ради Ч.Р.Д. Жива и здрава да си!
Ние също имахме безсънна нощ  и пробило второ зъбче  Tired Още два напират.
Нинка, Ани страхотни сте ви и дечурлигата  Hug

# 103
И при нас безсънна нощ. Радо реве от баща ми и баба ми. Само с майка свикна. Как ще го оставя цяла седмица идея си нямам. По-съм склонна да си го мъкна с мен.

Аник, гледам твоя син полазил мойта снаха.  Naughty Лиде, колата можеш да му караш колкото искаш.   Wink

М9Hug Ще липсваш тук.

Значи Смехи почиват на море, а? Да се не притеснявам.

Въпреки, че по новините вчера казаха за евакуация на летището в НЙ, все пак шефа ми е излетял, но с 1 час закъснение, а връзката му в Истанбул е час и половина, да видим дали ще успее да се прехвърли. Днес вечерта ще го чакаме.

Някой ще се разхожда ли в Люлин днес? Драснете едно ЛС, ако имам време да ви знам графика да се разберем.  Hug

# 104
Добро утро!
Честити месечинки днес!

Искам да попитам мамите ,които използвате столче за кола Бертони .Бихте ли погледнали долната част на механизма на закопаването дали се сваля от столчето или е зашито?Интересуваме да сменя на нашето,ето така изглежда при нас и се пъха в един процеп : eto  Вече в чудо се видях ,не мога да измисля решение . ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт