Отговори
# 345
  • Варна
 Whistling как може да не й се обадите на клю-клю Мара-Оле подробната хахахаха... душичката ми тя!
Момичета, благодаря ви за пожеланията за бързо оздравяване! По-добре сме с Владкиша, така че утре на разходки!!!
Тинитас, удръж мацко фронта. Алекс се оправя със сигурност. Дано сте нямали температура вечерта!
Бобче, направо настръхнах,егаси. Дано е добре човека. А пък мъжа ти същия като моя, мнооого ме яд, като се залепи на тоз комп.
Веси, кога почваш тренировките? Мога да дойда да друсна дУпарата някой ден Simple Smile
Уф, да не забравя- ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА РАЗКОШОНТИИТЕ ДНЕС!
И ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА, ЗЛАТИ! Да ти е жива и здрава госпожицата.
Брикси, лек път и умната Wink
Дейзи, ко ми купи оня дееен от Молаа:)?!
Ае лека!
Мирче, Орхи - гуш за вас!:)

# 346
А пък мъжа ти същия като моя, мнооого ме яд, като се залепи на тоз комп.
Ний за това сме с два Mr. Green Joy

Бобче, споко! Идва ми наум много черна шега, ама да не се разстрои някой ще си я спестя Blush . Много ми е черен хумора, значиии Crossing Arms

Хипо, браво на Влади! Дано вече не боледувате!!!

Орхи, миличката какъв ден си имала... Hug Браво на Евка, че се е държала геройски!  bouquet
Да ви е здрава, щастлива и все в правия път да върви!

# 347
Честита рожденничка днес! Да расте здрава и щастлива, и много весели игри с братче Нико!! Hug  bouquet

Бобче, леле много неприятно.  Sad Дано да е добре човека.
Болничките, които не са оздравяли - заповед да оздравеят веднага, а оздравелите - повече никакви такива! Naughty Hug

Орхидс, ох то емоции сте имали. Ще й мине на принцеската Heart Eyes

На мен пък ми хареса идеята да се махнат всички имена от първата страничка след годинка Simple Smile.
Между другото ние в априлската отчетна сме точно така - имаме линк към някакъв файл в нета, където са записани всички бебоци. Записваме единствено новите попълнения към нашия отбор - братчета и сестричета. Heart Eyes

За компютрите - може да ви изглежда като лудница отстрани, но ние сме с два компа, аз ползвам един стар лаптоп, който става идеално за нета и скайп и това е, иначе сигурно да сме се развели досега. Mr. Green

# 348
  • София
Irinopolis, Oleto, Nad1 - почти инцидентно стана тази слещичка, че трябваше да се взема едни прахчета от Аник Wink Но ако искате може да спретнем една срещичка и утре ... май ще митна към центъра пак и не пречи да "забера" Аник и други от центъра и с метрото да стигнем и до Люлин, че нали за някакви коктейлчета говорихте Люлинките  Flutter...  Макар че коктейлчетата по-бива да ги оставим след като преведат паричките, а Wink
Орхидейка, честито християнче   bouquet и дано не се повтаря този инцидент  Naughty
Бобченка, да не го е отмъкнал духа от хотела  Grinning Според мен е митнал при някоя знойна девойка за почивните дни, пък вие сте му развалили рахата като сте звъняли на жена му   Grinning
Много им се зарадвах днес на Монката и на Ники - едни пораснали бебешори )))) Мони маха много сладко за "чао", а Ники казва много сладко "ДА" като клати главичка нагоре-надолу ))) Сладурковци! Hug
Трябва следващия път по-дълго време, та да си покажем всичките маймунджулъци  Mr. Green
И да се похваля - след голяяямо умуване и много избиране няколко пъти ooooh! най-сетне си взехме столче за кола - ето такова Chicco Black Label 0-18, стори ни се че най-добре полягва и е широкичък, пък дано да го ползваме без да разбираме дали е добър в краш-овете  Naughty Малко ни гледаха накриво във висВиталис, че отидохме късно и бяхме последните клиенти - маркираха стола минута преди да затворят ))))))

# 349
Привет !И аз не съм влизала два дни ,а то интерсно било ... Crazy   За въпросната мама/баба се сещам като си зададе двата тъпи въпроса .Тъпи бяха,защото ако й се четеше във всеки пост мамите пишат как са дечицата с ходенето и колко зъба имат.

Злати,Честит рожден ден на Мила!Да ви е жива и здрава ,все така наперено дете !Поздрави я от Габи!

Орхид,съчувствам ти.Ужасно е било,представям си на твое място аз също щеше да съм без настроение и само за детето да мисля. Все пак Честито Християнче!

Бобче,дано нищо лошо не се е случило!
За компа-ние сме с 3лаптопа,но как се нервя на мъжа ми като зацикли по футболните си глупости и не става за нищо.Тези дни направо избеснявам .Не може и аз да седна на компа и кой ще оправя и гледа децата.На момента му казах чувствам се като камериерка ,какво му стана преди помагаше?Ама си мисля,че компа е виновен.

Хайде лека вечер!

# 350
Момичета, много ви благодаря за милите думи!  Hug

Бобче, това направо страшно звучи.
Дано се появи човека.

Орхидс, много кофти случка. Дано сте се поуспокоили.
И чакаме снимки.

Пашик, и ММ не помага. Ако му кажа, ще го направи,
но сам да се сети.  Crossing Arms

# 351
  • Stavanger,Norway/ Varna
марви дано си права. едва чакам да стане утре да отида на работа да видя ко ще правим с човека. орхид, милото то как й е сега нослето. и ние имаме два компа че и два телефона за сърфиране ама не е там работата. нарочно не вадя другия комп, че и аз ако заседна става мазало.предпочитам да си играя с деца ама и той да се ключва. имам чуеството, че му писва през деня с тях и едва чака да се върна да седне да си почине пред компа, сякаш аз не сум блъскала цял ден и не ми трябва почивка. еййй холям кеф да се оплаче човек от мъжо. преди нямаше как Crazy

# 352
  • София
Покрай изчезналия турист на Бобчето се сетих за един виц:

Две жени си говорят:
- Да ти се оплача, моят мъж от три дни не се е прибирал! Сигурно ми е изневерил с някоя друга!
- Е, ти пък все за най-лошото си мислиш - може просто да го е блъснал трамвай!  Mr. Green

И дано на тоз човечец да му се е случило "най-лошото" от този виц  Peace

Пуснах снимка на Мартини за новото колажче и видях, че едно бебче не е надписано - мисля че е Преси на Брикси, но не съм съвсем сигурна...

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 00:41 от marvina

# 353
  • София
Злати, да ти е жива и здрава красавицата  newsm59

Орхидейке, и на мен ми стана мъчно за Евенце, като те четях  Sad То детенцето отдавна е забравило и се кефи на детството си, но ти скоро няма да забравиш - знам я тази тръпка Rolling Eyes
Честито ти християнче  Tada  Party Time  ura Отивам във Фейса да си търся снимчици  Heart Eyes

Ехааа, и аз като Олето съм изпуснала купона тук  hahahaДобре дошла на новата мама milined и моля ви - не разваляйте приятелския тон и готино настроение в нашата темичка  Praynig Тук е толкова уютно и не си струва да се заяждаме. Тя ще влезе в час с нас, разбира се ако иска  Hug

Бобче, пиши после какво е станало с човека...

Хипо, какво ви беше, душко? Вирусче ли?

Видяхте ли сега - като обсъждаме дали да поизтрием малко от 1 стр. колко мами се включиха, които отдавна не бяха писали - готино!

Хахааа, хайде на коктейлчетата... Аз съм първа пушка, ако стане срещичката утре  newsm44 newsm68 В 10,30 ще взема храната на Ева от „Ян Бибиян“ и после съм с вас  Hug

Марви, честито столче! На нас ни предстои да купуваме.

# 354
  • Сливен
хоп здравейте
честити месечинки на ЕВИЧКА И НИКИ с малко закъснение
честити месечинки на всички дечица родени на 26,27, 28 и 29 дата
честит рожден ден на сладката кукла МИЛА  и тук ,да е весела и щастлива
орхидс честито християнче и  Hug
честито християнче и на ради

Дени явно го мъчат зъби,отказва ми ядене,с ниска Т и леко разхлабен,снощи будува почти през цялата нощ
milined добре дошла в темата,ако имаш желание да останеш

# 355
Благодаря Ви,miriams28!
Хубав ден!

# 356
  • София
 имам чуеството, че му писва през деня с тях и едва чака да се върна да седне да си почине пред компа,

Ами като съдя по себе си, точно така е  Laughing Едва го дочаквам да се прибере баща й, че да си отдъхна малко от дребната ваденка  Laughing

# 357
Бобче, силна и издръжлива мацка си ти!  Hug А за човека - дано се появи скоро!
Мила, ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА твоята НЕВЕРОЯТНА КРАСАВИЦА!
Орхидс,  Sad Горкото Евенце!

# 358
  • София
Добро утро, мацки и дечковци  Hug
при нас утрото започна с рев и крясъци, май ще имаме още едно зъбче  newsm78

Приятен ден и готини разходки на всички  Hug

# 359
  • София
Добро утро!
Честито на всички с повод и без повод!  Hug Hug

Орхид, а и за другите мами, при падане аз мажа с олио/зехтин и няма и помен после от червено и цицина  Peace
Преди две седмици Ида се халоса с душ-телефона в банята, ударът беше доста сериозен, цицината излезе на втората минута, беше поне 2см навън, едно червено рогче, доста се поизпотих от притеснения, но веднага я намазах с олио няколко пъти и до сутринта се беше прибрало и почти не личеше. След няколко дена пък Йоси получи тротоарна екзема на плочките в детската градина - както си седя и тротоара го цапардоса по челото  hahaha Веднага го намазах и после нямаше и следа, но пък се беше ожулил под оченцето и си носи геройския знак няколко дена.

Тичам на плантацията, че днес съм самичка със зверчетата.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт