Отговори
# 405
  • Русе
Здравейте  Hug
Ние днес сме на консултация после ще докладвам
Арим честито на сестричката ти ,желая й лека и безпроблемна бременост
Облаче радвам се че при малкия нещата не са се оказали сериозни
За говоренето казва само някой срички и повече си бръщолеви на бебешки ,а как вика целия блок кънти
Ама и голям инат си отглеждам като не е по неговата почва да се тръшка и реве ,започвам да се притеснявам дали няма да стане глезотия ,а като му се скарам такъв рев надава че е ужас просто .

# 406
Тани, с тръшкането и ние сме така. Обаче аз не отстъпвам! Като не може - не може и толкоз! Naughty Трябва да се поставят граници и бебоците ще трябва да свикнат. Ако не иска - да си се тръшка, не ми пречи Peace

Тук има всичко за Майчиство 2-ра година

# 407
Честит имен ден специално на Александър на Нани-Банани!Да им е жив и здрав!
Честито и на всички ,които празнуват днес!

# 408
  • Русе
hailie и аз не отстъпвам ама всички викват по мен че тормозя детето ,той бил още малък и неразбирал и се почва един луд спор
Честит имен ден на всички именици   bouquet
момичета до кога е срока за снимките за новия колаж

# 409
  • Stavanger,Norway/ Varna
И Мила нищо не казва, само от време на време казва АМАМАМ като е гладна но не винаги. За сметка на това Йована я научи да дрънка на пияното и да пее по микрофона и да не ви говоря какво става в къщи вечер. Вчера например си взимаха интервю  Crazy. Йована я пита с микрофона как се казва а Мила й отговаряше нейни си неща някакви. Как не го заснех, много ме е яд сега, голям майтап бяха.
Вчера се изхитрих и като сложих Мила да спи, сложих и Йована до нея на нашето легло. Така заспа без драми, след като кака й беше при нея в стаята. После само преместихме голямата и кеф  Mr. Green
Иначе Мила пляска с ръце, казва чао като е на кеф, целува като й кажа Цункай мама, тати Йоца и тн. Дава предмети като й кажем дай и това е май  newsm78
И тя много си хапва, само зяпа и веднага идва, когато някой от нас яде нещо. Вече се крия като ям неща които тя не бива да яде, лудница  Crazy
Обаче, много ми е сладка да ви кажа. Само се смее, изобщо не мрънка, сама си играе, толкова е кротка и тихичка, злато ми е тя. Йована беше някакво чудо, пълна противоположност, затова така се кефя сега  Crazy

# 410
Добро утро!
Честити месечинки!

Един поздрав с любимата песен на Лидия и Константин Simple Smile Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=aw0ymwqz3Co

Момичета, моят не може да ходи хванат за една ръка, може за две ръце, но бързо се отказва. Иначе сам си ходи по кошарата, като се държи.  Rolling Eyes
За говоренето сме на: та-та, бу-бу, ба-ба, ууууу.

# 411
Привет Simple Smile
Момичета, нали на 1-ви би трябвало да има майченски ??? Нямам нищо още в сайта на НОИ аз публикувано  newsm78

# 412
Лелее, Бобче, ти ме разби!
Нико нито маха за чао, нито пляска с ръце, а да го питам къде е нещо и той да погледне - абсурд.
Но и при нас играта между двамата е супер. Той гледа влюбено кака си, следва я и имитира.
Много било сладко това.  Heart Eyes

Аз сега се връщам от консултация - 74 см и 9240. Под нормите е, ама не било много.  newsm78
Каза ми да съм махнела млякото преди сън,че било вредно за зъбите.
Обясних и че няма да го направя на този етап и малко се нацупи.
Защо съм спряла витамин Д, веднага да подновя даването. Пфу.

Честито на имениците!

И Нико се тръшка като види,че не може нещо да прави и не давам.
Но няма как. Не може всичко да им е позволено.

# 413

Почерпете се за последната ни месечинка

# 414
Здравейте сладуранки и малки сладуранченца Simple Smile Hug!
Не съм писала скоро, но нещо все не ми остава време за копютъра, че съм сама на морето още с двете, а като имам време ,няма нет и така...
Иви не може още да се изправя сама , само като се държи за мен, иначе иска да стои права и прави смешни крачки като я държа за една ръка, даже ме бута да я пускам,а хич не е стабилна  Grinning
Иначе много си бърбори всякакви срички, като казва мама, тате, кака, от няколко дни е голям хит пляскането с ръце ,като се събуди сутрин се надига и почва да си пляска  Laughing, като се наяде , също  Laughing, показва лампичката ... и май-май това са ни номерата за сега Simple Smile.
Качих снимка за колажа, да не остане без моята принцеска Simple Smile

# 415
  • София
Ех, момичета, благо ми е днес на душата, с Мая по женски се мотахме из Дъ МОЛ-а сигурно 4 часа  Flutter
Приятелката ми има рожден ден и официално отидохме да купим подарък, ама то толкова ни хареса и на двете, че не ни се тръгваше. Обядвахме даже там, кой пюре, кой КФЦ  Mr. Green
Във всички магазини има страшни намаления, само да си взема Ивака от баба му и отиваме за готини тениски и блузки за новото училище. Аз си взех едно жестоко герданче (гЮрданче, казваше Иво като малък  Laughing), намалено на 10 кинта в Маркс и Спенсърс, страхотно готино, все едно за блузата ми специално беше правено  Heart Eyes Пак от там на Мая взех едно тесте от 5 чифта чорапки за 19 лева, от много хубав памук, всеки чифт различно животно - жираф, жабка ...
Накрая в една огромна и тиха книжарница Мая заспа, а аз се заплеснах сигурно един час книгите да разглеждам, толкова много си харесах, ама гласът на разума ми разреши само по една за децата да взема  Sunglasses
Ха, имаше даже и аларма за пожар по едно време. Една любезна жена учтиво ни помоли по уредбата да се изнасяме ако обичаме  Grinning Докато да стигнем до изхода обаче, любезен чичко ни уведоми да не се паникьосваме и да се връщаме, положението било овладяно  Laughing То добре, че така стана, че по пътя за евакуацията видях и магазина, от който купих подаръка все пак  Grinning

Ох, готино ми е, така хубаво разпуснах! Даже мислех и маникюр да си направя като спеше Мая, има едни островчета за Експресен маникюр по етажите, ама не посмях, че пък да вземе да се събуди на средата, та да си ходя с една ръка наманикюрена, една не  Laughing

Тъй, похвалих се  Laughing Сега да честитя на месечинковците и на именниците  Hug  bouquet

За детската кухня - и Мая не е фен. Тук при нас има 4 частни, взимат се от едно място, по менюто можеш да си избереш какво да вземеш за другия ден. Всички ги пробвахме, само на Хер Бебе яде, и то не всичко. Та пак се върнах на опцията кухнята на Бърди  Laughing

И не на последно място - вдругиден чакам свекърва ми да дойде да прекара няколко дни с мен и Мая, да свикнат една с друга и за почивните дни ние с татко й да се отдадем на извънградски и бездетски релакс в хотела, който Диданка ми препоръча в Сапарева баня  Party Надявам се да се оправят, още повече, че (чук-чук на дърво, да не разваля магията) Мая напоследък си заспива сама и си спи през нощта, дано не реши да тръгва някой зъб баш тогава  Praynig

Хайде и от мен едно чаршафче, че отдавна не съм ви завивала  Hug

# 416
Именници има и още как.Мойто чадо днес празнува, а и вече е  кръстен.
Да ни е жив и здрав.Всичко мина чудесно( при полужение че цяла нощ пак не спахме, иначе е добре , но яко се изрина целият- мислех че е розеолата след тая гадна Т , но се оказа , че било от лекарствата- а те бяха 2-3 хомеопатични само) , а като го плъоснаха във водатаааа- е няма такъв кев. После се почерпихме доволно и сега се стягаме за барбекИу,мъЖо вече мята пържолите- продължаваме къпона с кръстниците му.
Лека вечер, от мен толкоз.Утре ще ви навестя за по дълго преди разходката

# 417
  • Sofia
tini_pini Честито ти християнче!!!

Честито на именниците днес!!!

Мирче
честито на сестричката ти! Леко и безпроблемно до финала!

Мила при тези високи холандци нормално е Нико да е на долна граница. Не им се връзвай.

Ние и 4-мата сме болни. Пустия му вирус ни хвана и то по едно и също време. Ники вече 3 дена е с температура 38.5 - 39.5. Свалям я с нурофен за няколко часа и пак. Има и разтройство. Предписаха му прахчета, смениха ми храната и поне за сега ефект няма. Останалите 3-ма сме в подобно състояние, но за разнообразие и повръщаме. Дано скоро отмине, че е много неприятно...

# 418
  • Бургас
Момичета привет  Simple Smile
Минавам да честитя всички именици Александровци и Александри  bouquetДа са ни живи и здрави бебоците! Пашик, мила много ти благодаря, беше една от първите , които поздравиха наш малчо Hug
Ние сме във Велинград, прекарваме си мн добре, дребчо страшно много се кефи в басейна PartyГолям плувец излезе, всички много му се радват , голяма глетка е, крещи от кеф, пляска с ръце, рита с крачета във водата сякаш плува. Въобще се замислям да ходим на басейн с него, но в Бургас жалко , че май няма топъл басейн или поне аз не знам да има.
Алекс, също като нещо не му даваш вдига голяма врява и почва адски да крещи, като пуска и някоя др. сълза. Обикновено , го залъгваме с нещо др. като се опитаме да му отклоним вниманието, но понякога не успяваме и отново става на неговото Wink
Мила, между другото за млякото преди сън и аз съм си мислила да го махам постепено , но мисля , че още им е рано за това. Пък и като знам каксе приспиваме Whistling, без мляко просто няма да стане поне на този етап.2

# 419
Привет Simple Smile
Момичета, нали на 1-ви би трябвало да има майченски ??? Нямам нищо още в сайта на НОИ аз публикувано  newsm78

Praynig ТРЯБВА да има... Thinking Crossing Arms на мен ми пише: Актуален статус на документа: По случая са започнали плащания

Поздрав за всички! Cry Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 21:00 от hailie

Общи условия

Активация на акаунт