Отговори
# 420
  • Сливен
здравейте
честито на всички празнуващи,да си носят името със здраве
честито на всички месечинки
и днес няма да изброявам ,че и ние всички минахме през някаква фаза:малкия нещо си загуби апетита и беше разхлабен,аз вчера бях с гадене,разтройство и Т,големия вчера беше с повръщане и разстройство а свекърва ми днес цял ден не може да излезе от 00  Confused
облаче,орхидс  Hug
тини честито християнче,страхотни снимки,всички сте супер
не съм бързо оздравяване и дано малчо не го лепне  Praynig
ани честито зъбче на ники
мирче честито и на евичка,честито  EFP на сестричката ти,лека бременност и здраво бебче на финала
красе ако не искат да ви я вземат ела ми на гости и я паркирай  Crazy
за яденето -Дени се е научил да си бърка в устата ,да вади каквото има и да пуска на земята  ooooh!
Milla Elaine и дени не приказва много  Flutter баба,папа,бау,бууу (като му кажеш -какво прави колата ) и разни други за които нямам превод  hahaha

# 421
Честити именници днес! Hug
Честито на сестричката ти, Мирче! Hug

Аз сега се връщам от консултация - 74 см и 9240. Под нормите е, ама не било много.  newsm78
Каза ми да съм махнела млякото преди сън,че било вредно за зъбите.

ooooh! Мила, тука значи Коси ще изпадне от дет що норми има. Rolling Eyes Можеш ли да ми кажеш какви са вашите средни стойности за тази възраст ръст и тегло?

Мириамс, да се оправят и вие, че как сте се подредили. ooooh! Praynig

Да се оплача, че и на мен ми расте зъб #Crazy Sick! Ужасно ме боли, мъдрец ми расте, та сега с Константин сме на един хал. Mr. Green

# 422
  • Сливен
лурдес ха честито и на теб зъбче  Flutter

# 423
Краси, бе, бива ли така да разплакваш публиката, аааа?!?!  Crossing Arms smile3534

Честити месечинки днес на малките-пораснали мушмуроци!!!

Честит имен ден!!! Живи и здрави!
(Аз по професионално изкривяване да си кажа, че ИМЕН/ИМЕНИ дни се пише с едно "н", а именници е с две "н"; същото важи и за рожденик/рождени дни - с едно "н". Край на лекцията  Naughty Mr. Green)

Тини, честито християнче!!! Нека неговият светец и закрилник го пази от лоши помисли и дела!!!!  Hug

Нашата педиатърка пък е в отпуска и ние не можахме да минем през мерките и теглилките.  Confused

Мирчеее, честито, лельо! Simple Smile Лека и успешна бременност и красиво бебче на финала!!!  Hug

Ох, нека този летен вирус си стои в лятото и да пуска всички болни вече!!!! Бързо да оздравявате!!!  Praynig Hug

Бърди, яко, а!? Simple Smile Много е хубаво да релаксираш така. Чак и на мен ми се прииска, като четох.  Party

И в моя профил нищо не пише за тия пусти майчински...  Crossing Arms Дано ги преведат вдругиден, че лошо ще го загазя без пукнат лев за годишнината - отидоха ми и изненади, и подаръци на кино.... Naughty

Айде, лека нощ на всички и до скоро писане!  Hug

П.П. Лурдес, честито зъбе! Simple Smile В този ред на мисли и аз чакам да ми поникне последния зъб (кучешки  Crazy). Мъдреците ми излязоха, той се ослушва.

# 424
  • София
Бърдичке, готиноооо  newsm68 Ама си нахалничка де  smile3534 Не ти стига МОЛ, ами и маникюрче ти се приискало..... Аз и Тинтири Пинтири (много свежо лафче на Веси-скицата)  Mr. Green нямаме време веждите да си оправим, а ти - чак маникюрче  Joy

Хей, майтапа си е майтап, обаче аз сериозно едва си открадвам много малко време за женски занимавки и все съм занемарена - няма време да се погледна в огледалото, Вече кандисах да изпращам Ева на разходка с баба и сутрин, за да си измия косата на спокойствие или да се обезкосмя, да си оправя педикюра.... Веждите все ги забравям, горките и хич не ми е кеф да се занимавам с тях  hahaha Маникюр нямам - откакто родих режа всичко до дъно. Някой ден като се върна на работа пак ще съм мацка, но сега работя мама и „нямам време за подробности“  smile3534

Хайде лека нощ, че очите ми ще паднат върху компа  hahaha

# 425
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, да се разпиша и аз преди лягане.

Ей на, преди малко се върнах от работа с час по- рано, че бяхме трима на смяна, а работа няма Rolling Eyes

Мила днес се упражнявала с баща си да ходи, той я държал за блузата отзад, а тя си ходела. После се похвали, че сама се изправяла насред стаята без да се държи.  Crazy Горкото, зор му е да търчи след кака си и сега се упражнява  Laughing А на мен така ми се иска още малко да си попълзи, толкова е сладичка, наричам я Лече Буболече, по едноименната книжка  Mr. Green

Мила, тез пък холанци съвсем се излагат. много са му добре и килата и ръста на детето. Аз ако им заведа Мила, ще ме линчуват.

Тини, честито ви християнче, нека Бог го закриля   bouquet

Мирче честита ви радостна новина   bouquet. Ох и аз съм така, покрай работата децата и къщата (само готвенето де, другото поема мъжо), нямам време да се погледна. Зарязах си тренировките едва намирам време да се епилирам. Ето днес, добре, че Мила заспа по- рано дневен сън и бях втора смяна, че влязох и два часа се занимавах с тъпите косми  #2gunfire Да имаше как да изчезнат завинаги  Crazy

# 426
  • Сливен
честити месечинки на МАРТИНА  на Titka.banditka и МАРИЯ на dido4kataa
честит рожден ден на    bobinka 85 ,бъди много щастлива и заобиколена от хората,които те обичат   bouquet   bouquet   bouquet

# 427
  • София
Добро утро бандаааа  Hug
Бива ли така - сама си пия кафето... Къде са ранобудните маминки  Heart Eyes

Ааа Бобче, как два часа за тъпите косми, мило?  ooooh! Аз нямам толкова време и ги опатквам с епилатора за 5-10 мин. на краката и на ръцете. На другите места играе бръснача в банята. Малеее, каква съм Мара подробна, сутрин рано с косми да ви занимавам...  Embarassed Embarassed Embarassed
Можеш да ги махнеш трайно с лазерна епилация (не фотоепилация!), но е скъпо и хормоните ти трябва да са в идеален синхрон и при първият дисбаланс пак започват да растат гадовете  #Cussing out

След малко сме на консултация и умирам да разбера дали изобщо е качила нещо моята мацка. Ще си взема и бележка за детската кухня, макар че кой ще ги яде тези манджи...

# 428
 Hug

Мирче, ей мА на в цялата ми прелест Mr. Green

Добро утро!

Мойто диване снощи в 12ч като се наспа и няма заспиване. То бяха песни, танци, рев - абе, от всичко и по много hahaha . Накрая викам на баща му, че трябва да се спи и да си избира - нощна ли да кара и ранна Laughing . И си избра да го вземе, а да спи сутринта Twisted Evil . В колко са си легнали идея си нямам, ама на мен так ами се спиииии ooooh! . Обаче, утре сутринта той ще става Crossing Arms .

От вчера се научи да става в кошарата Mr. Green . Милото до сега не му стигаха ръчичките до горе, за да се хване Whistling . И освен това, забравих да се похваля, пие вода от обикновена чаша! Party Heart Eyes

Бобче, браво на твойта Мила! Лече Буболече вече е щъпурка насам-натам Hug Симеон още не може да пази равновесение като е прав, но може да ходи за една ръчичка и имаме няколко самостотелни крачки.

Честита месечинка на Мартина!

Бобинка, честит рожден ден! Бъди много щастлива, здрава, много обичана майка и жена! Весел празник!

Хайде, приятен ден!

# 429
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро и от мен,

Бива ли така - сама си пия кафето... Къде са ранобудните маминки  Heart Eyes

Тук сме...как сама?!  Flutter
Честита радост и лека бременност на сестра ти!

При нас нищо ново...Използваме времето максимално за разходки!  Party

Честито на всички с поводи днес!

# 430
  • София
Оххх, Мирче, каква тема! Толкова исках да не се превърна в майките, дето нямат време за себе си, ама ей на, получи се. Баш веждите дето казваш, са ми болка голяма. Последно като бях на гости при мама в Паз-к си ги правих и туйто. Маникюра си го помислих вчера, понеже ръцете ми абсолютно на нищо не приличат, поне кожичките да ми оправят ....
Абе, гола вода съм! Сега си мисля като дойде свекърва ми за 2 дни да се пооправя малко, че какво ще го водя тоя мъж на самотен уикенд, като на нищо не приличам  Naughty Ама да видим ще ми се отвори ли парашута  Laughing

Добро утро иначе, Мая изненадващо спи още, обикновено се буди дооооста преди 7, та чак се чудя дали да не надникна да я проверя - ама пък не искам зорлем да я будя.

# 431
  • У дома
Добро утро и от мен, да се запиша и аз рано в отбора на мрънкащите, че после като отида в кухнята излизане няма.

И аз съм се изоставила тотално, единствено косата си поддържам, че съм на черта и свикнах с по-къса, че издивявам.

И Лъчко спи много лошо поредна вечер, какво става незнам вече, буди се много, мрънка, абе луа работа.

Разходките ни и те се превърнаха в приключение, вчера е стоял изправен в количката, аз го държа за едната ръка и бутам и количката  ooooh!. Да взема да прохожда вече, че е някакъв кошмар, гръб, кръст, всичко ме боли, а му е голям кеф прав да стои, но да е хванат и за двете ми ръце. Явно не се чувства готов за нещо повече.

Ох, приключвам, че сме се оакали жестоко  Mr. Green

ЧРД, Бобинка!   bouquet Hug

# 432
Хаха, момичета, и при мен веждите! Е нямам време за тях и това е, а и педикюра съм го изоставила. Така или иначе след месец и половина почвам работа, та ще мина и през фризьор и през маникюр и през всичко. А бабата като дойде от януари, ще ходя и да потренирвам с мъжа ми.

Мила, ама как така под нормата! На мен добре ми се вижда детето. Явно там стандартите са други. Ева е 8,400 кг.

Мацки, влязох най-вече, за да ви кажа, че утре сутринта /01.09./ ще имате парички по картите сиGrinning

# 433
Съгласни ли сте да махнем от списъка на първа страничка мамите които не са писали въобще или имат две, три мнения или са се загубили поне от година?
Да.    - 41 (65.1%)
Не.    - 22 (34.9%)
   Опции на гласуването
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата
Общ брой гласове: 63

# 434
  • Русе
Добро утро и от мен Hug
bobinka 85 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ ДНЕС
И аз съм се занемарила ,отвреме на време успявам да се пооправя малко ама общо взето не като преди ,а тоалети и други екстри остават за сега в миналото.
Ноел страхотна новина за паричките ,че както сме я позакъсали добре ще ни дойде някой лев
Бърди блазе ти за уикенда ,и аз много искам ама свекито неможе да се оправи с малкия киселоч ,незнам какво му става ама последно време все мранка ,тръшка се  и реве .Вчера ни се наложи да закъснеем вечерта и казахме на свекито да го приспи ,по едно време звъни че ревял и неискал ама ние успяхме чак в 23,30 да се приберем и вече беше се уморил от рев и заспал.Леле добре че не я послушах да оставя малчо и да ходим без него на море

Общи условия

Активация на акаунт