Иначе малкия маха за чао, вдига ръка за здрасти (малко изглежда като поздрава на Хитлер
) дава "пет", дава "боц", танцува на мелодиите от играчките, близва те като му кажеш да те целуне

,става нещо невероятно..играчки колко искаш и всякакви:колела ,колички,тротинетки,топки,влакчета и т.н.става голяма лудница

,това е май.. 
,вървим хванати за ръчика,обаче ако го оставя сам да прави крачки,не иска ,или го е страх..сяда на пода 
11 100 (+1 кг) и 75,5см(+ 3,5см) Това за 2 месеца.. Ама ми се вижда много, цяло кило..Май си отглеждам прасенце,ама то на мама се е метнало сигурно
(което много сладко му се получава), понякога когато е на кеф казва как ръмжи мечо, като чуе музика и танцува(силно казано, но започва да скача като пружинка и мята ръце), маха за чао (с 2-те ръце
Изобщо не знам как да му обясня, че трябва бавно да го раздава.. И така по цял ден тичам след него, вече и паяка неще и не мога да го оставя за секунда, защото веднага е намерил къде да се изправи и хуква.. Добре си беше като го беше страх да се пусне, сега мен ме е страх 

Кога се очаква радостното събитие?

Бяхме страшна атракция. Имаше разни баби дето ох-каха и ах-каха, как съ мго оставяло само това дете да се качва, да се пързаля, едната даже реши, че трябва тя да го пуска да се пързаля и трябваше 3-4 пъти да й обясня, че той иска сам да се качи и това му е играта, а тя "Ама той каза, че иска да го пързулна"
Накрая не издържах. Тя ми вика "Ама аз го питах дали иска да го списна и той каза "Да!", а аз я срязах "Е, явно с вас е по-разговорлив, отколкото с мен!"
Но пък хич не ще да ходи. По-лесно и бързо му е да си пълзи и само се нерви като го изправям да ходи. Ох, а сега се опитва да прескочи през облегалката на дивана 

много весело звучи, ще пробваме 

Аз съм единствено дете, а пък мъжа ми има сестра, ама тя наскоро се разведе и няма никакви изгледи скоро да си помисли за дете.
, но пък ноктите на краката ми са винаги лакирани. А преди постоянно си ходех с лак на ръцете, даже беше в тон с дрехите, ама сега нещо нямам време за себе си.
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива мама, жена! 

И в тази връзка, да ви кажа още един трик за лесно приспиване на калпазанче вкъщи. Ако сте си у вас през деня и диването не ще да спи - на столчето за хранене и вие си вършите работата. Аз оставям кухненаската работа за накрая. Ники е уморен и му се спи и докато аз мия чинии, подреждам нещо в кухнята, готвя и той така приятно се унася и за минути е задрямал и го местя в леглото. Пробвайте, ако не сте.
Вече няколко пъти се получава, та да видим.
), дава "пет", "боц" и маха с ръка само, ако е на кеф. Клати главата (като онези кученца за кола), когато е съгласен, ама той е съгласен с всичко и каквото и да го питаш, казва "да".
Днес напипах и втория горен резец преден. Тъй че сме вече в семейство бобри. 
) ще се замъкна до вас, тъй ша знайте. Краси, Мирче, Еми, Наде, (щях и Бърди да кажа, ама тя избЕга) идИм! Кажете къде да се довлека и ще съм там. Хайде да се видим!!!!

И аз бях с такава и за сега нямам оплаквания (пу-пу). Имаше много добър анестезиолог в болницата!

Има ли и други хитреещи дребосъци?