Звездни компромати-109

• 62 550
  • 685
  •   1
Отговори
# 360
Това с Марта Мачкова е гадно. Може ли да я изтипосат на заглавната страница, тя има дете все пак!!!

Това е отвратително. Ег.... хората. Най накрая някои трябва да ги осъди и да спрат.
Е,няма как да ги съди.Да е внимавала къде се пече.

# 361
  • Bayern
Пипа на сватбата беше мн хубава.
1
2
3
4
Ако за вас това не е красива жена, не знам просто.

Ами за мен не е красива, съжалявам.
И на мен   не ми харесва Пипа .  Но   на сватбата на сестра си изглеждаше добре.

# 362
  • където ми харесва
Което не променя факта, че си е от котюр, Tyra, въпреки, че не се връзва с обстановката.  Peace

То пък голямо важно  Joy

Момичета мерси за инфото за Шварценегер. Не знам защо съм се заблудила така, че има три дъщери?!  Rolling Eyes

По-нагоре имаше една снимка на Кардашиян и съругът и. Тя е на равни обувки. Ами горетеска са ми. Адски са смешни, крачун и малчо, не знам дали коментирах или съм пропуснала, но стоят ужасно нелепо един до друг. Kaто великан и джудже  rotfImbo
На мен пък са ми адски сладки заедно...
Като бях ученичка и аз имах едно гадже баскетболист, дето му стигах някъде около над пъпа и нямаше такова прекрасно чувство да се гушнеш в толкова огромен мъж...чувстваш се защитена, мъничка...абе страхотно е. Ама това може да го разбере само жена, която е била в позицията на Ким К.
А и не я мислете как се катери върху него в хоризонтално положение...доста е лесно Wink Crazy

# 363
# 364
# 365
  • където ми харесва
Лурдес е едно към едно с тялото на майка си, само дето има (ми се струва) по-големи гърди Wink
Това момиченце имам чувството, че някой ден ще стане секс икона Tired

# 366
Не знаех, че Гуинет П. има издадена книга...кога стана писателка?

# 367
Мадона да няма някакви кожни проблеми,че винаги по снимки я виждам облечена добре на плажа.

# 368
  • Bayern
Не знаех, че Гуинет П. има издадена книга...кога стана писателка?
Книгата е готварска,  бързи и лесни рецепти

Виктория  Бекъм       най-сетне с ниски обувки        

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 18:27 от ROSHLA2006

# 369

Сложно нещо е това стилът, аха -аха да го уцелиш и се разминеш на косъм.

202uu

Щеш, не щеш - слагам си това в подписа. Много ми хареса!  Hug

# 370
  • Балчик
Лурдес е много красива  Peace

# 371
Виктория Бекъм много пъти е била с ниски обувки.  Wink

# 372
Виктория нали по лекарско предписание трябва да ходи с ниски обувки, има дископатия.

# 373
Виктория нали по лекарско предписание трябва да ходи с ниски обувки, има дископатия.
Не знам за дископатия,но има сериозен halux valgus-кокалчето под палеца-чудя се няма ли да се оперира най-накрая.

# 374
  • София
Нещо четох и аз за проблеми с гръбнака след четвъртото секцио.

Общи условия

Активация на акаунт