На море в Гърция - 5

• 127 428
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Коя е "къщата с фенерите"? Тоя разговор съм го изпуснала Simple Smile

Ето тази:

http://www.ikiesmantsiou.gr/bg/sygrotima.html
Вечер има фенери в градината (повече от другите къщи), а и самите къщи са хубаво осветени. Исках да я видя в нета какво предлага, че я съзрях само на тъмно, а и забравих името и.

# 286
  • Пловдив
И аз се сетих за тази къща,но точно зад нея се намира детският център,работи до 23.00.Предполагам че е доста шумно,особено ако стаите гледат назад,не към морето. Иначе наистина вечер е много хубаво дворчето.

# 287
  • софия
И аз съм съгласна, че е много приятен дворът вечер с фенерите, завеските и т.н., но някак не ме привлече да поискам там да съм отседнала. За вечер с коктейлче е добре, но за друго ми е прекалено шумно.

# 288
  • София
Наистина е много красиво вечер с тези фенери които палеха, но там пред къщата на мен също ми се видя страшна лудница вечерта като се разхождахме. Иначе изглежда отлично на снимките.

ДейзиГ чудесни снимки.  Къде бяхте отседнали? Може би си споменала по-назад в темата, но съм пропуснала. Много хубаво местенце.

# 289
Дейзи ,колко парички е нощувката там и къде е това -доста пусто ми се вижда -точно такова място си търся ?! Никити ли е това ?

# 290
Здравейте! Искам да ви попитам дали трябва да нося и акта за раждане на дъщеря ми при пътуване до Гърция? Задграничен паспорт успяхме за извадим, но сега чета, че на някои хора са искали и акт за раждане, но не ми стана много ясно, защото не са били женени или по принцип трябва и акт за раждане.... newsm78

# 291
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Не е в Никити, а в Геракини. Намира се на 15-16 км. от Неа Модания в началото на Ситония. До Никити са 22 км. още.
Хотел Mareblu Beach Hotel (3*)
Двама възрастни и две деца за 4 нощувки ALL - 668,00 лв. през Солвекс

Акт за раждане искат само ако родителите са с различни фамилии

# 292
Акт за раждане искат само ако родителите са с различни фамилии.
Плюс това обикновено ксерокопие, без никакви заверки, е напълно достатъчно.

Ей, момичета, сега като минат и празниците по 22-и, съвсем ще ни умре темата и ще заспи зимен сън... а аз си мисля за топло море през цялата година   grinning039 (к'ъв емотикон извадих само)

# 293
  • София
Ей, момичета, сега като минат и празниците по 22-и, съвсем ще ни умре темата и ще заспи зимен сън... а аз си мисля за топло море през цялата година   grinning039 (к'ъв емотикон извадих само)

Преминавай в египетската тема  Laughing. Там и горещи оферти взеха да валят  Mr. Green.

Плажът в Геракини в началото на лятото беше много чист. Сега как е? Преди 2-3 години, в края на август - началото на септември, познати се възмущаваха, че имало много водорасли. Случайно ли е било или е от края на сезона?

Всяка година по това време сме на море и то на спокойсно море, почти без туристи. Сега ми е криво, че тази година свърши толкова рано Sad. И в разгара на туристическия сезон се набутахме ...  ooooh!

# 294
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имаше водорасли като лентички и тук там някакъв черен прах от който водатат ставаше много странна.

# 295
  • София
Да ви покажа самолетни снимки. Времето беше много ясно и всичко се виждаше като на картинка. Беше изумително красиво! Обикновено над Европа все има облаци, но над Гърция.... само слънце  Wink

Кавала

Трите ръкава на Халкидики, на преден план - Атон

поредните острови на юг от Пелопонес, виждат се и 2 кораба  Grinning

Много добре се виждаше Тасос, после  Спорадите и много други, населени или пусти неразпознати от нас острови. Дори забравих страха си от самолети (не е чак болестно състояние, но определено не обичам да се качвам  Embarassed) при толкова много красота.

А това е Херсонисос (по-скоро курортната му част, защото градчето е по-навътре):

Малкият басейн, почти на края на снимката (на ръбчето на самолетния прозорец), в нищото, близо до най-гъстата маслинова горичка, е басейнът на нашия хотел Laughing. Без кола не знам какво се прави в тази пустош Laughing. Освен това всички кацащи самолети минаваха над хотела (градчето) Laughing.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 23:27 от Тaня67

# 296
Ей, момичета, сега като минат и празниците по 22-и, съвсем ще ни умре темата и ще заспи зимен сън...
Ох, че тъжно звучи  Tired

Тaня67, много хубави снимки  Grinning

# 297
Таня,   bouquet невероятно е!

# 298
Еха, Таня!  Peace  Ако имаш още снимки - качвай, не се стеснявай! Grinning Супер!

# 299
  • София
След като видяхте на какво разстояние беше хотелът ни от брега (поне се надявам да сте успели  Mr. Green), да ви покажа колко измамна може да бъде една снимка  Laughing. Ето това е гледката при басейна:

Личи ли, че морето е на 1 км?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт