На море в Гърция - 5

• 127 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Извинявам се, че нахълтвам така в темата, обаче искам да попитам:
Има ли пътуващ/и утре за о. Крит със самолет, чартърен полет на Bulgaria Air, Терминал 2 Софийското летище (полетът се води за Хераклион)?
Ако "Да" - в колко часа ви е полетът?
питам, понеже тур операторът ми казва в 13.00, а от Терминал 2 и Bulgaria Air - 12.00!!!
понеже ако се доверя на ТО - го изпускаме, а иначе ще почакаме, което и ще направим...
Благодаря Ви предварително Simple Smile

Нашият беше в 13 часа. Стига около 15, 30 (тръгнахме поне с 30 минути закъснение).

# 361
Здравейте милички,
ние след много умуване май се спираме на Керамоти. В тази връзка да ви попитам, ако някой може да ми препоръча хубаво студио там? Също така ще се радвам ако споделите малко повече за плажовете на Керамоти - хубави ли са плажовете, кои са най-хубави, плитка и чиста ли е водата и т.н. Малко се притеснявам и за комарите - да попитам тези, които са ходили дали наистина е супер, супер зле положението? Също така ще се радвам, ако ми споделите хубав ресторант или таверна и въобще всичко интересно, което се сетите в района и си струва да се посети. Много благодаря предварително за отговорите, толкова много помагате всички.   bouquet  bouquet  bouquet Ако знаете само колко нямам търпение вечееееее

В Керамоти мога да препоръчам Белвю Апартментс.
Иначе за плажовете мога да кажа - невероятни. Плажната ивица е дълга около 10 км, на местата където има чадъри и шезлонги пясъка се почиства и водата е чиста и е плитко много навътре в морето( даже сме виждали да почистват и водата от медузи  Laughing) . Комари има многооо, ходили сме там 3 години, единствено тази година (но юни месец) беше малко по добре.
Няма много неща за гледане и развлечения обаче. Може да отидете до Тасос и до устието на река Нестос (Места). Ако имате време може да отидете и до Кавала, там по има какво да се види.

# 362
Искам да попитам дали края на септември в Гърция е подходящо за плаж/ще съм с дъщеря ми/ и къде .Не успяхме да отидем на море това лято,а се очертава да изляза отпуска от 26,09 и ми се ще да отведа малката.Остава малко време и моля за съвет.Предварително благодаря!

# 363
  • Sydney
Little wingels само документи, дадени от ТО... часът беше сменен, за това ми е и объркването  Rolling Eyes
Тaня67 важното е да тръгне  Praynig

# 364
  • София
Little wingels само документи, дадени от ТО... часът беше сменен, за това ми е и объркването  Rolling Eyes
Тaня67 важното е да тръгне  Praynig
Ето какво пише на сайта на летище София http://www.sofia-airport.bg/pages/departures.aspx?lm01=103&l … p;lm03=52&p=5. Полетът за Хераклион е обявен за 12,00ч., но очакваният час на излитане е 13,20ч.

# 365
  • Sydney
dechy мерси много  Hug това и аз го видях... еми здраве да е...да излети  Peace

# 366
Здравейте, отново да питам за мнения за  хотел  Alexandros Palace на Атон.
Какъв е плажът,обслужването и дали ще става за плаж в края на септември?

# 367

Бях в този хотел в края на април. Много съм доволна. Плажът е хубав,пясъчен. До него се стига с тунелче /под пътя/. Съвсем близко е до хотела. Самият хотел е извън населено място /което е малко тъпо/, но иначе е мн. хубав. Стаите са широки, просторни, чисти. Храната е много разнообразна и вкусна. Препоръчвам! newsm10

# 368
  • зад парка
Искам да попитам дали края на септември в Гърция е подходящо за плаж/ще съм с дъщеря ми/ и къде .Не успяхме да отидем на море това лято,а се очертава да изляза отпуска от 26,09 и ми се ще да отведа малката.Остава малко време и моля за съвет.Предварително благодаря!

Zavisi ot godinata. Opredeleno po-na iug e po-dobre i po-sigurno, che vremeto shte e ok /Evia, Krit ili Pelopones/.
Po princip vremeto po ostrovite stava promenlivo oshte ot kraia na avgust /no pak zavisi ot godinata/.

Za momenta vremeto e mnogo hubavo, napravo goreshto /35°C/, no ot ponedelnik t° shte padnat dosta.

# 369
Ернестина, вие с коя фирма пътувате?

# 370
Ернестина, вие с коя фирма пътувате?

Все още съм в чуденка за хотела и не съм се спряла ня агенция.А и ще бъде автобусна почивка.Бях се спряла на  Емералд1, но за съжаление последната им дата беше 18.09,после нямаха организирана почивка.

# 371
Здравейте!Имам питане за Неа Врасна.Мисбим да отидем там за празниците за 2-3 нощувки ,знаете ли ако отидем там дали ще си намерим квартира и на каква цена?

# 372
Здравейте. Ние утре тръгваме за този хотел Akrogiali Boutique Hotel. Като се върнем ще дам отзиви.
И имам въпрос- някой знае ли какъв е адреса на Mediterranean Cosmos , защото ми се иска да минем през него, а ако ще се лутаме да го търсим мъжът ми ще ме отреже. Благодаря ви.

# 373
# 374
  • София
И имам въпрос- някой знае ли какъв е адреса на Mediterranean Cosmos , защото ми се иска да минем през него, а ако ще се лутаме да го търсим мъжът ми ще ме отреже. Благодаря ви.

Като се движите по магистралата от Солун към Халкидики е в дясно, малко след града. Вижда се от магистралата, а има и табели. Дано някой има по-точни координати.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт