БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 189
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета,
искам да си поръчам гоблен от Леврон - скъп е и сложен. Питанката ми е ако някоя от вас има практика с техните схеми за да ми каже дали са добре изработени. Притеснението ми е да не е много ситна или със сходни символи, които да ме объркват. Благодаря на отзовалите се.

# 331
Здравейте момичета,
искам да си поръчам гоблен от Леврон - скъп е и сложен. Питанката ми е ако някоя от вас има практика с техните схеми за да ми каже дали са добре изработени. Притеснението ми е да не е много ситна или със сходни символи, които да ме объркват. Благодаря на отзовалите се.
Здравей, аз имам един гоблен на Леврон - Тропически залез, така че ще говоря за него Simple Smile. Схемите му са на листи формат А3, а знаците са средна големина (в смисъл аз лично съм шила схеми с по-дребни и по-едри знаци). Да сходни символи има, не много, но по скоро проблема е, че са много цветовете и е много шарено. Мисълта ми е, че като погледнеш схемата - даден знак, може да не се повтаря в съседните 5-6 квадратчета например, т.е. има много единични бодчета. Надявам се да съм ти помогнала малко, иначе ако искаш мога да ти снимам един лист от схемата и да ти го пратя да го видиш Simple Smile.

# 332
Здравейте! Искам да питам нещо - започнах да ХУСАР на Вилер. В картата с номерата на конците срещу няколко знака има написано следното :3787+3021 .Въпроса ми е следния по една нишка от двата цвята ли се взима и се шие или по друг начин се прави.

# 333
Здравейте! Искам да питам нещо - започнах да ХУСАР на Вилер. В картата с номерата на конците срещу няколко знака има написано следното :3787+3021 .Въпроса ми е следния по една нишка от двата цвята ли се взима и се шие или по друг начин се прави.
Да, взимаш по една нишка от двата цвята и шиеш, като гледаш да не ти се оплитат, а да са един до друг

# 334
st. Dobri благодаря за схемичките харесах си няколко  Hug
Много коледно настроение в темичката и аз се заразих. pepen харесах си снежните човечета с шапките може ли схемичките

# 335
  • Плевен

pepen харесах си снежните човечета с шапките може ли схемичките

Нямаш проблем!Напиши си имейла ,покажи картинката и си оправена Grinning На никой няма да откажа схемичка ,даже слагам линк в подписа ми с името "Коледно настроение" от където всеки може да погледне и хареса нещо .А аз ще имам задължението да ви показвам все нови и нови неща  HugСамо моля ви като искате схема /може и на ЛС/покажете картинката на искания гоблен!Може би трябваше да ги № !? newsm78 Все още не е късно ,може и да го направя и така само ще ми казвате кой № искате Praynig
Никой не каза може ли да влизате и гледате в албума с паролата ,защото там ще ви слагам моделчета с малки схеми направо да си ги дърпате!
За сега приятен ден!

# 336
  • София
pepen аз влизам без проблем албума и с паролата ти.
Момичета опитах се да снимам и да кача клип ама честно да си кажа нещо не се справям.4 път снимам вече че да намаля резлюцията че трябва да е до 2 Г,това излезе голямм кошмар,не съм се отказала още де,довечера пак ще тормозя моя да снима  Crazy докато аз шия
Видях много красиви неща,харесах си още повече,обаче не смогвам да ушия и това което имам.
Сисак и аз ще ти снимам ЦСКА като стигна до нея де и ако не са ме изпреварили  Embarassed

# 337
st. Dobri -   bouquet поздравления за мъничетата!Както винаги на ниво Peace

Твоята феичка на цветята  Grinning Heart Eyes

В целия и блясък и различни варианти /схеми съм намерила/ Hug

картината по която е създаден гоблена

Хей,хей, нали ще се похвалиш когато го избоцкаш Laughing

nadeto sp,много хубав гоблен ще шиеш,до сега не съм го виждала

# 338
трябва ми нещо дребно, за картичка, халба бира или нещо типично немско

# 339
  • Варна
Започнах с Коледните миниатюри-това го сътворих днес но на синя панама:

а тези са другите които мисля да направя

кажете само от къде да си купя такива кръгли рамки?

# 340
Здравейте! Моята дъщеря много си е харесала гоблена Джесика. Ако някой има схема и ключ да помага.

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепен, благодаря за идеите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

тули, винаги показвам Wink обичам да се хваля  Mr. Green

и сега ще се похваля с напредък  Hug иска ми се да го завърша мноооого бързо  Blush

# 342
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ох, тази Мадона ми взе здравето, шия я с гоооооооолеми прекъсвания. Щото ми омръзва.  Crossing Arms

# 343
Гуди,страхотно изглежда.... Crazy

# 344
  • София
Идвам да се отсрамя   Embarassed

Сега започнах един "Риолис" с вълнени конци, но етапче по-натам, че е голям, а аз съм доникъде  Wink

Общи условия

Активация на акаунт