БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 236
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
krk_kr много ти благодаря newsm51 newsm51

Сега поразгледах схемата в ПМ, има  разлика от оригинала. Дамата е със син шал, а на картинката шалът е в лилаво жълто.  Ще потърся още малко, дано се намери схема в графика.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 16:04 от zhanka

# 211
  • Плевен
st. Dobri -   bouquet поздравления за мъничетата!Както винаги на ниво Peace

Твоята феичка на цветята  Grinning Heart Eyes

В целия и блясък и различни варианти /схеми съм намерила/ Hug

картината по която е създаден гоблена

# 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно черешовата фея е, но малката. комплекта е подарък към The World of Cross Stitching 176/2011 (това го разбрах от тук

май нямам шанс да открия схемата  Confused

# 213
  • Brussels
точно черешовата фея е, но малката. комплекта е подарък към The World of Cross Stitching 176/2011 (това го разбрах от тук

май нямам шанс да открия схемата  Confused

Тук го има качено списанието, което търсиш  Wink http://www.filesonic.be/file/1210557161/

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
свалям, свалям
надето_сп, много благодаря  Hug
пепен, благодаря ти за каката Wink може да си правят компания  Hug

похвал, похвал  Party подариха ми няколко метра бг панама за карета  Laughing бежово-кафява е и не знам за какво точно ще я използвам, но ми е кефче  Hug

# 215
  • София
Аз минавам пак да покажа етапче.
Надявам се да не ви досаждам много ама ми трябва стимул отвреме на време
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2395

# 216
  • Brussels
st.DobriHug
Лилия, много красив гоблен си започнала, виждала съм го готов ушит -голяма красота!
Извинете ме, момичета, че така нахлувам в темата ви  Embarassed. От няколко години почти не шия и се надявам покрай вас да ми се върне музата отново.
Досега се занимавах с едни фъкани котенца, днес ще ги завърша и продължавам да си шия тази мома.

# 217
Леле,това е страхотно,чакам да го видя готов!
Аз имам въпрос-решила съм след като свърша това,което шия в момента,да се заема с коледни мотиви,и искам тази година да ушия поне един коледен чорап.Та по този повод,понеже знам,че доста от вас са шили,може ли да ги покажете?Спряла съм се на този засега-

Дано да успея да се справя с ибей и да го поръчам. Rolling Eyes

# 218
  • Стара Загора
Ето ги моите Simple Smile

# 219
Астера, невероятни са просто! Браво!  И аз ще се замисля май за едни такива чорапчета по-нататък  Simple Smile

# 220
Наистина са ти супер чорапите,останаха ми очите в тях. Heart Eyes
А как точно става оформянето им,че не ми е много ясно?И готови коплектовки ли са твоите,или не?
И последно-по колко време горе-долу ти отнема един чорап?

# 221
  • Пловдив
Здравейте, ето го и моя подарък Simple Smile Беше готов от одавна но чаках с нетурпение датата. Първо уших годината после месеца Simple Smile и в деня на раждането и датата. Сега нямам търпение и да го подаря

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 10:39 от merita

# 222
По повод коледните чорапи, ето го моят, но той е по-скоро декоративен.Аз го ползвам като украса за елхата:

# 223
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз да се похваля с довършен замък.
Преди време... 20 години го е почнала моята колежка, но така и не го е довършила- малко небе горе, и ляво в ъгъла. Помоли ме да го довърша, по точно направо да го ушия.
Та  ето го.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 13:20 от Kordelia

# 224
  • Сливен
Вече знам какво търся - Орхидеите на Дименшънс /Dimensions Counted Cross Stitch - Oriental Orchids/.
Благодаря на Силвана  bouquet и на pepen.
Ако някой ми помогне със схема, мисля да опитам да ги направя.
Kordelia, мислех че едва ли има някой като мен - шия един гоблен от свекърва ми, когато тя е била в майчинство/има -няма 30 г. Mr. Green/, ушила беше около 4-5 см, после и аз започнах и го оставих, и даже се шегувах, че ще го оставя на моите дъщери, ама взе да се показва нещо и се амбицирах. Пише, че е "момиче с шапка", има и още един - "моряк с лула", ама така като не знам какво ще се получи и някак не мога да се мотивирам.

Общи условия

Активация на акаунт