БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 913
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дадоха ли ти ваучер с 5% отстъпка?  newsm78
Аз най вероятно ще чакам пак подобна оферта.  Wink
Ако видите нещо подобно свиркайте.
Този гоблен ми е подарък от Коледната томбола.
А сега боцкам миналогодишна 8 Мартенска томбола. Много нежен гоблен с рози и чадър на брега.  Peace
Като стана въпрос за томболи. Ще се организира ли Коледна томбола???  newsm78
Ел сол ще чакам с нетърпение да видя резултата на тази секси картинка.  Mr. Green
Дадоха ми ваучер за отстъпка 5%.
На мен ми излезе 33лева с отстъпката, без щеше да ми е малко скъпичко. Дано пак да изпадат подобни оферти.
Секси картинката сигурно ще е готова за Нова година, за момента й се вижда само сгънатата ръка.
Там, където живея сега няма къде да се слагат, защото всичко е заето с "класиките на миналия век", както ги нарича една жена, от която си купувах комплектовки. Не мога да ги понасям, ама тва е сложен въпрос. Но при наште имаме един коридор между банята и моята стая с дървен таван и много приятно осветление и мисля, че там е мястото на къпаната мадама:)

# 406
  • Атлантис, Галактика Пегас
Моя излезе 17 и 50. Но пък Дядо Коледа не е голям.
Но това решение с двойно паспарту ми се стори много удачно.  Crazy Flutter

# 407
  • София
Корделия, страхотно са ти го рамкирали!   bouquet И аз предпочитам с паспарту, отколкото с гола рамка  Peace

Като стана въпрос за томболи. Ще се организира ли Коледна томбола???  newsm78

Аз съм с две ръце "за"!  Peace

# 408
  • София
Корделия, страхотно са ти го рамкирали!   bouquet И аз предпочитам с паспарту, отколкото с гола рамка  Peace

Като стана въпрос за томболи. Ще се организира ли Коледна томбола???  newsm78

Аз съм с две ръце "за"!  Peace

Е как без Коледна томбола? Толкова е приятно да се изненадваш в това сиво ежедневие. Но аз предлагам да е по-късно, разбира се с разумното време за избор на подарък, защото повечето момичета са нетърпеливи и изпращат много преди Коледа, в което няма нищо лошо, разбира се. Както и да е, за мен е важно да има томбола, за да се зарадвам:)

# 409
Страхотно са рамкирани гоблените, момичета! И аз ще ходя скоро до там да видя какво ще правя с моята арабка. Имам и един сезон и "Деня" за рамкиране, но това - след като им ушия половинките  Wink

Разкажете повече за тази томбола. Аз съм от скоро в темата, а идеята за томбола ми звучи много интересно.

Искам да ви попитам някой използва ли Q-snap за шиене. Дали е удобно при по-големи гоблени? Мисля да си купя, защото смятам, че ще ме улесни при шиенето на Дим, но ще чакам първо вашето мнение.

# 410
bi_bi_to за теб-апокалипсис   

Активиран е линк за публичен достъп: 
http://dox.bg/files/dw?a=78ce2eb332

# 411
Понеже два месеца само партизанствам из форума, май е време за етапи. Нямам голям напредък, щото работя.
Ето още един ред от ангела.

И етaпче от лятото на DOME - последния от сезоните.

Ето и останалите - вече готови.

# 412
Страхотно са рамкирани гоблените, момичета! И аз ще ходя скоро до там да видя какво ще правя с моята арабка. Имам и един сезон и "Деня" за рамкиране, но това - след като им ушия половинките  Wink

Разкажете повече за тази томбола. Аз съм от скоро в темата, а идеята за томбола ми звучи много интересно.

Искам да ви попитам някой използва ли Q-snap за шиене. Дали е удобно при по-големи гоблени? Мисля да си купя, защото смятам, че ще ме улесни при шиенето на Дим, но ще чакам първо вашето мнение.
За томбола: аз участвам вече две години в томболи които организират момичета тук. За Коледа и за 8 Март.  Peace
Първо се записваме желаещи в специално отворена тема за целта, после организаторки теглят тайно имената ни, и ни пращат имената - никове на  "другарче" на ЛС (лично съобщение). За да можем да го "проучим" така да се каже.  Обявява се срок за испращане и така.
Най голямата тръпка е- проучване и очакване, дали си уцелил желанието на другарчето.  Wink  
Също така в темата за томбола споделяме какво не искаме. Поне така беше в последни томболи.
Аз съм много доволна от тези томболи, защото зареждат много емоционално.   Mr. Green Peace
За Q-snap... Аз шия с гергеф, не ми се струва удобно Q-snap, защото трябва да шия с две ръце newsm78 Thinking

# 413
Kordelia, благодаря ти за изчерпателния отговор. И аз ще се включа тази година, живот и здраве!  Flutter
Аз, до колкото разбрах, Q-snap-ът се държи с едната ръка, както при гергефа. Разликата е, че обхваща целия гоблен, а не само част от него, и не притиска ушитото. Поправете ме, ако греша. Или гергеф да си взема...

# 414
Не съм наясно. На мен ми се струва че е голям и не много удобен при обръщане да речем.  newsm78
Нека ти отговорят други момичета. Май че Джема ползва такъв?  newsm78

# 415
Бяло Цвете , страхотни са.   bouquet

Меченцето е много сладко и съм сигурна, че ще хареса и на новите собственици. А на тази къщурка на Дименшънс отдавна съм и хвърлила око, много е красив  Blush .

Бяло Цвете, малкият Дименшън е станал много нежен.

Бяло цвете, разкошни са, особено мечето   bouquet

Момичета, много ви благодаря за милите думи!  Hug
Хубаво е, когато има с кого да си сподели човек вълненията, макар и през компютъра!   bouquet

elena714 , тези сезони на DOME са просто страхотни!!!  Party
Мечтая си някой ден и аз да ги ушия!  Flutter

Томболите наистина са много вълнуващи!  newsm47 smile3503

# 416
elena714 , сезоните  са  страхотни!!!    bouquet Поздравления!!!

# 417
  • Сливен
Минах само да се похваля, че днес си получих Ориенталските орхидеи. Много им се зарадвах. Чаках ги с нетърпение, но няма да ги почвам. За съжаление почина майката на една приятелка на голямата ми дъщеря, в момента не мога да си събера мислите и мисля просто да мине малко време. Дечицата са в 5ти и 2ри клас...

# 418
elena714, много хубави сезони, може ли схемите?

А това q-snap какво е точно и къде се продава в България? За първи път го чувам...  Rolling Eyes

# 419
  • София
Наистина е много хубаво да има с кой да си споделиш вълненията. Аз вчера толкова прехласната, толкова зарадвана от рамкирания и тоя моя мъж: Много ми е бяло #2gunfire Той харесва на баба му "калсиките от миналия век", дето една дупка да е имало на панамата не е останала без бод и  тези дето не им шия фон не ги харесва. Нищо не разбира! Hug

Общи условия

Активация на акаунт