БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
сис получих схемата сърдечно ти благодаря снимка ще имаш задължително

# 316
Аз с една миниатюрка да се включа, за да мога да ви следя

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 11:39 от УиУи

# 317
  • Варна
някой може ли да ми каже http://gallery.ru/watch?ph=y5T-19ED това как се завършва отстрани-оверлог ли е или нещо друго? иначе панамата ще се разнищи
emchom  не се се сещам за какво говориш-моля те дай ми линк със снимка

момичета трябват ми схемите на http://gallery.ru/watch?ph=y5T-19ED че съм ги запланувала за подаръци по Коледа-някой може ли да помогне

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:24 от Milagros

# 318
струвами се, че се опъва на дебел картон или пластмаса и се подгъва

# 319
# 320
Ето за това става въпрос: https://picasaweb.google.com/chellynunes/NATAL#5124992195164469154, но извинявай, то има схемата вътре, така че грешката е моя.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:51 от emchom

# 321
  • Варна

това го нямам-търся го в момента

а теб направо ще те изям-златна си Heart Eyes Heart Eyes 

а с каква марка конци е че не ги намирам по описанието

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:43 от Milagros

# 322
Мила, конците си са техни, не могат да се докарат точно същите  , но отстрани на таблицата някоя  колежка е написала и в ДМЦ . Ако искаш , има и конвертори ...

# 323
Здравейте на всички момичета.Страхотни сте!Следя ви от доста време,но никога не съм писала.Шия гоблени от десетина години,но само комплектовани на "Милена стил".Сега съм решила да пробвам като сама си събера конците,да видя какво ще стане...... newsm78.                                          Обръщам се с молба към вас:някои ако има схемичка на гоблен,където да има и изображение на бебе(за детската стая на малката ми дъщеричка).                                                                        Благодаря ви предварително,а аз тази вечер ще снимам мойчките гобленчета и ще ви ги покажа. Благодаря ви предварително и причтно боцкане на всички! newsm03

# 324
Чудесна нова тема! Дано ни върви на шиене  Laughing
 И поредното ми творение

този ми е любим....поздравления!

Сега да покажа и нещо ново

молитвата е трепач Wink

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 15:05 от tuly

# 325
Теди мога да ти предложа ето това

# 326
lili2024 благодаря за бързия отговор."Майчино щастие" го завърших вчера,стана прекрасен.Харесах си третото гобленче,много е сладко.Ако може него да ми пратиш. newsm03

# 327
  • Варна
Гери 681, кутията ти е пълна  !

# 328
  • Плевен
Момичета виждам че вече ви е обхванала коледната треска! GrinningМене ме тресе от по-отдавна ,но чрез другата техника!Реших да ви помогна и аз с малко идеи и схемки

http://pepen.snimka.bg/tapestries/koleda-1.619377.all  - иска парола -123456  WinkАко има проблем с отварянето ,свирнете ще го отворя  PeaceВ този албум започнах да качвам и схеми ,които при мене са с много добра резолюция ,но качвайки ги тя се намалява автоматично!За това реших да направя албум само с картинки .На който му хареса нещо и иска схемата ,нека пише и ми посочи картинката !
http://pepen.snimka.bg/tapestries/koleda.619388.all.1

Имам още моделчета на тишлайфери, с джудета , на АМА .....  , ще гледам да качвам във втория албум картинките , а вие поглеждайте може да ви допадне нещо!

Много от вас търсят схеми за коледни чорапки!?Има много и разнообразни ,но аз по принцип не ми допада идеята да се шие толкова много върху нещо ,което ще го покажеш за няколко дена , а има модели с красив дизайн ,който може да се изпълни и като картина .На пазара има плат-филц, който не се брида и с няколко бода фистон може да се превърнат в разкошен коледен чорап и за украса отгоре като маншета избродирано на панама някакво  коледно мотивче заедно с името на притежатела, поукрасете го надолу с няколко звездички или мъниста и готово!Хем по-бързо ,хем ефектно , хем ще си ги направите с размер по ваш избор , а и повече бройки-за всеки член от семейството.Все пак чорапчето виси на стената и е предназначено да се сложат вътре подаръчета , а когато са по-малки ,по-опростени, може и да се постави листче с наименование на подаръка !Аз бих наблегнала , то и идеята ми е такава на коледната маса!В никакъв случай не бих рискувала да ушия цяла покривка /ще ми е жал / .Все пак масата ще бъде достатъчно претрупана с ястия и нищо не ще се види от красотата и.Повече бих наблегнала на малките детайли за да стане по-празнично.Любимия цвят за Коледа е червения и като допълнение към него -бял и зелен.Може да се избродирант малки мотивчета за поставки за чаши, пръстенчета за салфетки/може с буквичката на всеки/,салфетки, престилчици за бутилки,торбичка пред всеки с малки лакомстма и късметче или листче  в което упоменавате за даден подарък /това ми харесва повече от коледен чорап Embarassed/ все такива дребоси от които масата ще стане по блестяща и красива  GrinningНо това си е мое мнение ,дано аз успея да го осъществя че с толкова неща съм се нагърбила Whistling и нито едно не съм завършила! Thinking

lille kanin
- още веднъж ти благодаря за услугата   bouquet.но ме надценяваш мила, нищо не съм избродирала и аз съм на ниво част от пролетта! BlushСнимката е отчайващо лоша ,но все пак я пускам  Whistling

Джема bouquetмама се е справила блестящо с оформлението на банерчето ,да я поздравиш от мене ! Hug

# 329
Моята идея е да направя голям коледен чорап от тези на Дименшънс, като ще е само за украса,няма да го пълним с подаръци.На мястото на името ще е фамилията на семейството ми.Избрала съм си един,чиято схема намерих тук,и сигурно другата седмица ще си купя материали и ще го започвам. santa2

Общи условия

Активация на акаунт