Катаракта /перде/

• 290 913
  • 730
  •   2
Отговори
# 720
wa_wa, ползвам Ocuflash Капки при раздразнени очи. Прочети листовката и прецени дали това търсиш.

# 721
трябвало да са без консерванти.

# 722
От лекар ми е изписано и съм се консултирала с още един офталмолог.

# 723
  • гр.София
Здравейте! Майка ми е с перде на едното око, насочила съм се за операция към болница Зора. Моля, за мнения. На баща ми правиха операция на перде преди три години в Пентагарам и на двете очи, но на едното не беше успешна и сега се чудя къде да се насочим.

# 724
В Пентаграм Даскалов е много добър.  При друг не бих я завела. Моята майка направи операция при д-р Топов в Токуда и е много доволна.

# 725
  • гр.София
Точно при Даскалов беше поставянето на втората леща на баща ми и не беше успешно. Месеци наред окото му беше зачервено, сълзеше постоянно и виждаше през мъгла...
А др Топов работи ли с НЗОК

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:47 от *Stella*

# 726
Точно при Даскалов беше поставянето на втората леща на баща ми и не беше успешно. Месеци наред окото му беше зачервено, сълзеше постоянно и виждаше през мъгла...
А! За пръв път чувам. Аз знам, че е много добър, но е възможно и това. Майка ми я прати моето джи пи при Топов. Той му сменил и двете лещи, майка ми също е доволна. Но потърсете и други мнения за него, ако искате, че ето вие не сте доволна от Даскалов.

# 727
  • гр.София
А! За пръв път чувам. Аз знам, че е много добър, но е възможно и това. Майка ми я прати моето джи пи при Топов. Той му сменил и двете лещи, майка ми също е доволна. Но потърсете и други мнения за него, ако искате, че ето вие не сте доволна от Даскалов.

Др Топов работи ли със Здравна каса и ако може каква беше цената на операцията, ориентировъчно

# 728
Работи с направления да. Цената беше около 1300 лв за лещата на майка ми. Не помня точно, но знам, че има и различни лещи, той ще Ви каже.

# 729
При Топов само началният преглед се плаща, а операцията после, а и навсякъде е по каса, като се плаща само лещата.

Не съм била, но съм чела, че Топов е най-добрият в операция на катаракта.

# 730
Майка ми е доволна от д-р Минчев във Вижън.

Общи условия

Активация на акаунт