Катаракта /перде/

• 283 560
  • 705
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да не е д-р Таня Безова?
Не, д-р Мария Бенова. Тя ми се стори много внимателна и мила, обясняваше подробно. Ако не се лъжа, точно Бозева беше тази, дето параноично реши, че я записвам с телефон и сякаш искаше по-бързо да се махнем... Една много къдрава лекарка.
Да, къдрава е Безова.
Къдравата е Бозева, тя е малко импулсивна да и на мен ми се развика 😁но иначе си свърши перфектно работата. Оперира ме Даскалов, но 500 лева за избор на екип, и то преди години. Вижте, сега не знам как е, но когато ме оперираха беше такава гъчканица че направо човек полудява в малкото и тясно пространство на чакалнята, страшно изнервяне, Даскалов е претрупан, не знам..ако се наложи наново не знам дали бих избрала Пентаграм именно поради тази причина. Иначе са професионалисти, не може да им се отрече, шапка им свалям, и техниката им е насветовно ниво и екипите, и лекари и всико им е топ ! Но тая теснотия ни побърка..Сега една колежка каза че пристроявали нещо, но не знам, не съм ходила

Вече са в нова сграда, залепена е за старата, но входът от бул.Д.Петков. В старата сграда остана само АГ-то ( съпругата на Даскалов).

Общи условия

Активация на акаунт