Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 124
  • 969
  •   1
Отговори
# 210
Прекрасни неща сте показали на последните няколко страници!  Heart Eyes

Тази правоъгълната обаче ми се струва много по-сложна от кръглия вариант!

# 211

Тази правоъгълната обаче ми се струва много по-сложна от кръглия вариант!

И аз точно това си мислих,но пък ми харесва повече

# 212
  • София
Много ми харесва правоъгълната торта, а и позволява по-голям брой парчета.

# 213
  • Варна
Момичета, не е по-трудна правоъгълната торта. И двете си отнемат време за рязане, лепене и т.н. Единствената, негативна страна е, че се стяга по-трудно, т.е. парченцата на прилягат толкова плътно едно към друго, както при кръглата торта. Този проблем идва от това, че отворите на кутийките не са отгоре, а от отстрани, което всъщност отдалечава кутийките. Не можах май хубаво да го обясня, но се надявам, че ме разбрахте. Но за да се наредят фигури отгоре, както е при моята торта, няма друг вариант, отворите трябва да са обърнати или настрани или надолу. Когато са надолу, кутийките се надигат. Единствено четирите ъглови парчета са с отворите нагоре.

# 214
  • гр.Плевен
Много хубава тема, но едва сега я откривам.
Но пък мога да споделя и моя опит - картонена торта за РД на малката ми дъщеря, който беше на 19.03. : http://margoto66.snimka.bg/hobby/r-chen-trud.496859.26647193.big
Кутийките са правени по шаблон от Крокотак, копиран с увеличение 170% на формат А3. Така стават по-големи и събират повече неща. Цветята са си мое изобретение, ама бая изрязване падна.  Mr. Green На голям картон от шаблончетата се събират по 6бр. В този си вид тортата е от 12 парчета. Ако искате да сложите и втори етаж ще трябва да направите парченца с по-малък размер. Аз занесох тортата от снимката и допълнително за останалите деца готови парчета, които не бяха оформени във вид на торта. Важното е да има за всички деца еднакви кутийки.
Успех креативни майчета!   bouquet

# 215
Аз да си покажа и шишчетата ще използвам тогава! Обаче те са ми за декорация и консумация по време на партито! Направих ги от предната вечер и издържаха прекрасно около 12 часа

Идеята е страхотна,ще я използвам за Р.Д на моето мъниче:))
Аз точно това търся,идеи за почерпка в по-различен стил,забавен и интересен за децата,искам да си е храна,например представена под формата на животни,на картинки е такива неща,дано ме разбрахте,ще помоля за идеи и да споделите Вашият опит:)))

# 216
Плодовите шишчета се харесват много от децата. Аз се чудих в какво да ги подреждам и накрая си купих специално една ваза, която е с много по-широко гърло и се нареждат чудесно. Можете да изголзвате и банани, като бананът трябва да е последното парче в реда и се  натопява в разтопен шоколад, за да се избегне покафеняването.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 18:29 от ~Бубето~

# 217
Страхотни идейки

# 218
А аз си мисля за тези плодови шишчета да ги набода на разрязана кора от диня,ще изглежда като таралеж:)))

# 219

Тези съм ги забола в картофи сложени в буркан. Трябваше да е нещо тежко защото иначе шишчетата натежаваха и преобръщаха вазата/буркана.  Wink

Банан не ми се получаваше да успея да задържа на шишчето. Бяха ми добре узрели бананите и се раздробяваха.  Wink

# 220
Страхотни творения,браво!

А откъде е шаблона за правоъгълната торта ,може ли линк  Hug?

# 221
  • варна
Някоя от вас ще може ли да ми направи такава картонена торта - разбира се срещу заплащане Hug

# 222
  • Варна
Тони, правиоъгълната торта я правих с малки квадратни кутийки, шаблон за които взех от крокотак.
http://krokotak.com/2009/12/tri-lesni-natchina-da-opakovame-malkite-podaratsi/
Там обаче горната част /тази която се затваря/ не ми допадаше и си я промених, направих си ги с цветенца, като на повечето кутийки горната чест е обърната настрани за да остане отгоре гладката част и да може да се направи другата украса.

mimi82 за кога ти трябва тортата? Колко парчета? Кръгла или правоъгълна?

# 223
  • варна
Тони, правиоъгълната торта я правих с малки квадратни кутийки, шаблон за които взех от крокотак.
http://krokotak.com/2009/12/tri-lesni-natchina-da-opakovame-malkite-podaratsi/
Там обаче горната част /тази която се затваря/ не ми допадаше и си я промених, направих си ги с цветенца, като на повечето кутийки горната чест е обърната настрани за да остане отгоре гладката част и да може да се направи другата украса.

mimi82 за кога ти трябва тортата? Колко парчета? Кръгла или правоъгълна?
За 20. 06 - нямам претенции каква ще е - за 15 деца

# 224
  • София
http://www.magicalwhisper.com/index.php?option=com_phocagallery& … id=5&Itemid=9
виж тук или на подобен сайт, може да харесаш форма и просто да купиш кутийки, да ги напълниш с каквото си решила и да ги вържеш с голяма панделка във форма Wink имаше някъде и точно триъгълни като парчета от торта.

Общи условия

Активация на акаунт