Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 125
  • 969
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
mimi_82, щом е за 20 няма проблем, има време, ще помогна. Пиши на лс.

Angel_Dust, скъпичко ще и излезе с такива кутийки, мисля, че няма смисъл, но нека тя си прецени все пак.

# 226
  • Viena
Утре ще ви снимам и нашата торта,добре се получи.

# 227
# 228
# 229
  • Viena
Странно,аз ги отварям newsm78

# 230
# 231
  • Варна
Още едно творение, надявам се mimi_82 да не ми се разсърди, че аз я поствам тук

# 232
  • варна
Още едно творение, надявам се mimi_82 да не ми се разсърди, че аз я поствам тук

Не само, 'е няма да се разсърдя , ами и искам още веднъж да ти благодаря  bouquet

# 233
  • Варна
Не само, 'е няма да се разсърдя , ами и искам още веднъж да ти благодаря  bouquet

Няма защо, надявам се на малката да и хареса изненадата.  Hug

# 234
Много са ви красиви тортите!!!
На розовата торта как се правят брокатените краища?

# 235
  • Варна
Много са ви красиви тортите!!!
На розовата торта как се правят брокатените краища?

Има брокатно лепило, по скоро гел, гъстичко е.  Peace Тубичките са малки и бързо свършва така, че ако решиш да си взимаш си прецени колко брокат ще използваш и си вземи направо няколко тубички. За ориентир - на мен 1 тубичка ми стигаше за 4 цветчета. За целия брокат по тортата - около 4

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 11:15 от lina6.3

# 236
  • София
И аз се присъединявам към темата, за да следя новостите покрай 'летните' торти Simple Smile
Момичета, много красиви неща сте показали. Определено ще си открадна идейки от вас за следващата година.

Ние уж 'щяхме' на минаваме между капките (както се изрази старшата сестра), поръчахме торта и на следващия ден - бележка, че не може да се внасят торти...

Та много бързо направих една картонена торта. Е, не е като показаните преди това, но се получи горе-долу. Нещо моментът с украсата го бях изтървала и добре, че имах под ръка брокат : http://vesytanio.snimka.bg/children/rd-lora.682276.27471231

Следващта година изобщо няма да се занимавам с поръчки и сладкарници, ама по-раничко ще си започна подготовката с хартията и украсата.

# 237
ами то освен картонени торти в темата почти липсват други предложения..

# 238
  • Варна

Ти имаш други предложения? Ами сподели ги, ще се радваме.

# 239

Ти имаш други предложения? Ами сподели ги, ще се радваме.

не нямам, за това и следя темата, но колкото пъти я отворя толкова пъти хартиени торти виждам.. темата стана само и единствено за тях. Ако темата се казваше - хартиена торта - просто нямаше да я чета и следя.. сега я отварям с надеждата, че някой се е вмъкнал с идея.. но уви!

Общи условия

Активация на акаунт