Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 141
  • 969
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Благодаря момичета ще показвам като направя нещо. То има време ама аз искам от рано да почна да я правя, че да няма неприятни изненади.   bouquet

# 766
  • Варна
Здравейте, всички вие  които давахте идеи  Hug.  Като не може със сертификат от сладкарницата, ще е със "сертификат"от книжарницата  Party.
Ето,моето творение.
 https://plus.google.com/photos/114596849472079997748/albums/6158 … 1515594209?sort=4

1. принтирам шаблона на 33 л бял картон.
2.декупаж  на този принцип  https://www.youtube.com/watch?v=r08f36wc_GQ ,като внимавам картинката да е на правилното място като се сгъне формата.
3. изрязвам шаблона
4. прегъвам там където е необходимо.
5. там където е указано слагам малко двойно залепващо тиксо.
всичко е фантазия! Heart Eyes
вътре съм сложила по една бонбонка във формата на калинка и по едно киндер яйце.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 11:35 от charmy81

# 767
  • Пловдив
не се вижда Sad
...или поне аз не виждам

# 768
  • Варна
не знам къде е проблема  newsm78 ,аз ги виждам и снимките и клипа. За първи път прикачвам снимки

# 769
И аз ги виждам, браво и много добра идея Simple Smile

# 770
  • Пловдив
сега ги видях и аз
Поздравления - страхотна е   bouquet

# 771
  • Варна
Тортата ясно ще се оправя с нея май, сега моята госпожица пожела и пинята  #Crazy правили ли сте и с какво я пълните, не искам да се повтаря с това от тортата. Като идея видях как се прави, ще се радва да споделите ако сте правили и носили в градината.

# 772
  • Пловдив
в градината не съм носила - този септември ще е за пръв път Mr. Green
Иначе досега съм правила за 3 от партитата - винаги тя е кулминацията Simple Smile
Пълня с бонбони, скачащи топчета, свирки, печати, и мнооооого, много нарязани на ситно (или отпадъчния материал от перфоратора) цветни хартийки Simple Smile
Тази седмица ще правя пинята за едно служебно събиране - е там вече и идея си нямам, с какво да я напълня #Crazy

# 773
Била съм на детско парти с пинята и много ми хареса като идея.

В пинятата имаше:
1. конфети (във формата на строителни машини, защото това беше темата на рождения ден),
2. малки пакетчета Харибо (не знам дали в БГ ги има, при нас има едни много миниатюрни с по 5 бонбона вътре)
3. балони
4. хартиени свирки
5. едни кексчета - като българските Барни, но по-малки на размер

Аз мислех за рождения ден на моето да правя, но ме е страх да няма ранени. А и се чудя как това нещо би могло да се закачи на тавана. Рожденият ден, на който бях, беше в градина и пинятата беше окачена на един клон.

# 774
  • Варна
Конфетите май няма да са подходящи за детската градина, госпожите ще ме линчуват  Laughing предполагам, че ще намерят, къде да я закачат госпожите, а пръчката има ли значение каква е  newsm78
И тук видях от малките пакети Харибо, по колко са в голям пакет знаете ли, че не можах да ги преброя

# 775
Конфетите май няма да са подходящи за детската градина, госпожите ще ме линчуват  Laughing предполагам, че ще намерят, къде да я закачат госпожите, а пръчката има ли значение каква е  newsm78
И тук видях от малките пакети Харибо, по колко са в голям пакет знаете ли, че не можах да ги преброя

Не знам по колко пакетчета са вътре в Харибо-то. Не пише ли на пакета? Предполагам, че поне 10-12 трябва да има, съдейки по големината на пакета в магазина. Аз лично не съм купувала, защото моето не яде такива неща, то е пристрастено към М&М's.

И за пръчката не мога да помогна много, ама трябва да е някаква хем лека, хем здрава, за да може да счупи пинятата. Например от папие маше. В амазон мисля, че продаваха - погледни там, за да се ориентираш за материала поне.

Конфетите бяха големи, с размерите на големи стикери, не беше трудно да се съберат. Сложи стикери, тъкмо децата после ще ги съберат и ще ги налепят.

# 776
  • при моите любими
ето от тук може да си поръчате пръчка. А дори и пинята Simple Smile http://piniatata.blogspot.com/p/blog-page_25.html

# 777
  • Варна
Видях ги тия готовите и за това питах за пръчката, ако е обикновена пръчка 4 лв. + доставка  #Crazy цените ми се виждат височки

# 778
  • при палмите и алигаторите,FL
Ще се намеся с по ралично мнение относно пинятата в детската градина. Преди да направите консултирайте се с госпожите, аз на тяхно място не бих си причинила подобен хаос. Картинката от около 20тина деца боричкащи се на пода за лакомства или дребни играчки, изтръгващи от ръцете на друго дете или плачещи защото не са се добрали първи до желаното нещо хич не ми допада.
Имали сме пинята на РД на голямата щерка когато навърши 7 , бяхме в парк и бяха 10тина деца, мина добре без разправии и боричкане. Били сме и на Рд с ревящи деца, защото другото имало стикер с принцеса пък то  не Confused. Пинятите тук са различни видове, има такива дето се отварят като се дърпат лентички висящи отдолу на самата пинята, така децата се подреждат на опашка и всяко дърпа по една лентичка докато се отвори чудото и хаоса настава.
Помислете го добре, може като компромос да направите пинята в която да сложите торбичка с дребни неща за всяко дете, така няма да има сърдити.

# 779
  • Варна
Това с лентичките звучи добре, не съм виждала такъв вид. Мисля да сложа еднакви неща за всички деца да има по едно от вид, в краен случай ако госпожите не одобрят, пинятата ща остане за партито след градината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт