Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 100
  • 969
  •   1
Отговори
# 810
  • varna
Момичета, моля за помощ! Предстои ми да правя картонена торта с леденото кралство , това е желанието на 4г ми дъщеря . Обаче от къде да намеря такива картинки , или стикери които  да залепя ?

# 811
Момичета, моля за помощ! Предстои ми да правя картонена торта с леденото кралство , това е желанието на 4г ми дъщеря . Обаче от къде да намеря такива картинки , или стикери които  да залепя ?
В детските хипермаркети, големите книжарници и със сигурност в Джъмбо.  Peace

# 812
При нас тази година темата ще е Междузвездни войни. Та подаръците за децата са осигурени - поръчах чаши със снимки на героите, опаковките също съм ги измислила, вида на тортата за училище също. Имам списък с игрите, които ще правят децата ( ще е от рода на Бързи смели , сръчни с елементи от Междузвездни войни), менюто за партито ми е ясно какво ще е...разпределила съм си и времето как да направя нещата. Тази седмица отивам за материали и започвам. РД ще е края на май, но като започна подготовката от сега, знам, че успявам да покрия всичко

# 813
Скоро правих домашен рожден ден, едно от забавленията беше пинята ендърмен( Майнкрафт)
Всички деца ужасно много се забавляваха, а и събираха бонбоните като луди Simple Smile
Та, препоръчвам пинята- и забавление, и лакомство в едно

# 814
  • Mediterraneo
Дааааа, пинята е много популярна в Испания и не минава РД без нея. Хубавото е, че можеш да я напълниш с каквото поискаш, включително с дребни играчки тип Киндер, балони и т.н. наред с бонбоните.

# 815
  • Пловдив
Пинята правя от 1 РД на дъщеря си (и третия на сина) - това е винаги кулминацията Simple Smile
Последно правих за едно приятелче на малката -Немо беше темата Simple Smile
Уж двегодишни хлапетата, но бързо се ориентират къде са бонбоните hahaha

Скрит текст:

Сега картонена торта правя, точно с Елза и Ана, за момиченцето на една колежка Simple Smile
Днес или утре ще я довърша и ще снимам Simple Smile
Лепенки не ползвам аз - намирам си картинки, които ми харесват и си ги принтирам - така и големината си я правя удобна, защото лепенките обикновено са малки и парчетата стоят  newsm78 ...голи

И последно - стягам РД на тема Мини Маус... Само с пинятата се затруднявам - не ми идва на акъла, как да направя ушите newsm78

# 816
  • София
И последно - стягам РД на тема Мини Маус... Само с пинятата се затруднявам - не ми идва на акъла, как да направя ушите newsm78[/color]
От черни пластмасови/картонени чинийки?

# 817
  • Пловдив
то и с картон може, но идеята ми е, и те да са обемни Simple Smile

Гледах разни идеи в нета - имаше една, на която самата пинята е от картон във формата на Мики (Мини) Маус, но ми е много плоска... Имам време до към средата на март да търся решение, ако не открия - и това е вариант Simple Smile

# 818
О, аз я купих пинятата, но съм се амбицирала за друга година да си направим. Децата бяха 8-14 годишни, не малки, ноо пак падна голям смях

# 819
  • Пловдив
Няма смисъл а се дават толкова пари, според мен... Поне аз като гледах, цените тръгваха от 50лв нагоре Rolling Eyes
Вярно - играчка си е и е нужно време, за да съхне, но за около седмица се получава Simple Smile
Мога да твърдя, че вече съм се специализирала hahaha Ако ти е нужен съвет - насреща съм ?Simple Smile

# 820
35 беше, но голяма Simple Smile
Но и нямах идея как се прави и как ще се приеме, отделно беше изненада
За другия път ще се възползвам и ще поискам помощ и ще я майсторя Simple Smile Имам и двама сръчни помощници у дома

# 821
  • Пловдив
аз имам само един, другия по-скоро пречи hahaha
Но пък се радват много Simple Smile

Ще се радвам,, ако мога да бъда полезна с нещо Simple Smile

Скрит текст:

# 822
Браво, страхотни са!

# 823
  • София
то и с картон може, но идеята ми е, и те да са обемни Simple Smile
Ако обърнеш една срещу друга две по-дълбоки чинии ще стане обемно.
 Друго кръгло и обемно са кутии от дискове, но по-трудно  ще ги прикачиш, а и размера е само един и ще трябва с него и главата да съобразиш.

# 824
Здравейте, момичета! Да кажа първо за много години (нищо, че януари почти отмина), да имате златни ръце и да направите още по-прекрасни неща, с които да зарадвате и малки, и големи.

Аз мислех за пиня за миналогодишния РД на сина ми (на 3 години), но ме хвана страх да не вземат да се пребият с тези летви. За тазгодишния четвърти РД още не съм мислила, но ще съм благодарна, ако ми обясните как се прави пинята, с какво я чупят децата (така че все пак да не се наранят) и къде в София продават такива неща. Ако не мога да направя, бих купила - точно преди РД ще сме си в България за цял месец и ще мога да обиколя някой и друг магазин. Мисля, че на моето дете и неговите приятелчета много ще им хареса - всички са големи дивачета!

Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт