Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 091
  • 969
  •   1
Отговори
# 840
Момичета трябва ми торта за градината, не разрешават вече купени. Нямам време обаче да правя парчета, не искам и да купувам готова /просто вече и картонените торти са вече познати на децата/. Искам идея занещо по-нестандартно. Ако някой има идеи да помага Simple Smile

Скоро гледах снимки с мъфини, подредени като торта и отгоре свещички. Обаче не знам дали мъфини ще може да занесете...

Другото, което ми хрумва сега - по-напред в темата имаше кръгли кутии подредени като торта и в тях пакетче с подаръче за всяко дете. По-бързо ще подготвите пакетчетата и ще е малко по-различно от картонените торти.

Каква е разликата между ''кръгли кутии, подредени като торта'' и ''картонена торта''?

# 841
В кутиите се слагат пликчетата с много здравословната почерпка, която не е истинска торта и не се играе на направа на подаръчни кутийки.  Laughing

# 842
В пинятата бях сложила бонбони желирани, в Лидл има един голям пакет пълен с малки пакетчета желирани бонбонки микс, около 5 лева е.
Самата пинята закачихме като демонтирахме едната лампа в стаята, за едни болтове.

# 843
  • при палмите и алигаторите,FL
Момичета трябва ми торта за градината, не разрешават вече купени. Нямам време обаче да правя парчета, не искам и да купувам готова /просто вече и картонените торти са вече познати на децата/. Искам идея занещо по-нестандартно. Ако някой има идеи да помага Simple Smile

Нещо различно е като идея  Wink, отдолу можеш да подредиш сокчета, на вторият етаж пакетирани сладкиши, такива дето са разрешени в детската градина. Размерът на етажите може да се коригира с някоя празна кутия около която да се подредят сокчета или други лакомства  Peace.

Успех Hug   

# 844
  • Пловдив
вкъщи пинятата я закачаме на едни метални лостове, които бяха проектирани с друга цел, но и срега вършат работа hahaha

# 845
Момичета, благодаря ви за идеите. Все ще измисля нещо, важното е децата да са доволни.
Искам да споделя нещо с вас, дано не ми се сърди авторката - много ми хареса.
http://kariluis.blogspot.bg/2010/12/alexs-5th-birthday-cake.html

# 846
Момичета, благодаря ви за идеите. Все ще измисля нещо, важното е децата да са доволни.
Искам да споделя нещо с вас, дано не ми се сърди авторката - много ми хареса.
http://kariluis.blogspot.bg/2010/12/alexs-5th-birthday-cake.html

Много ми харесаха пликчетата и идеята да се подредят като торта. Само се чудя дали това са готови пликове и ако да, от къде ли са!

# 847
В случая от публикацията оставам с впечатлението, че дамата сама ги е правила, но на мен самата идея ми допадна. С подходящи готови торбички спестяваш време, а резултата е готин Simple Smile

# 848
Здравейте, аз пък в момента подготвям това http://krokotak.com/2014/09/hartiena-ranitchka-za-lakomstva/
Направила съм 14 , трябват още 14.Лошото е , че при сгъването не съм явно достатъчно прецизна и няма да мога да ги наредя като торта, защото леко се различават.Част от раничките са от картон , другата част от календари с пейзажи, фен съм на рециклирането, листовете за принтер А4 ми се видяха тънки за целта.Миналата година тортата беше от кутийки от календари, има я назад в темата мисля.РД е в края на март, когато съм готова ще покажа.

# 849
Много са симпатични, basmachi! Успех с правенето и ще се радвам после да покажеш. Мерси!

# 850
При нас е забранено внасянето на каквито и да било хранителни продукти в градината.

# 851
При нас е забранено внасянето на каквито и да било хранителни продукти в градината.

Ееее, ама то много скучно така. Уж такива строги правила за хигиена, а мине-не мине и съобщават за отровени с ядене деца в някоя градина или училище. При нас всичко се дава, при това още от яслата. Няма сертификати и чудеса - тортите на моето дете ги прави една приятелка.

Но пък така се раждат интересни идеи - човек има възможност да си раздвижи сивите клетки, за да измисли нещо хем хубаво, хем оригинално, хем да отговаря на изискванията!

# 852
  • София
Nedinka, това е най-обикновен кашон, със залепени кутии от дискове на него (и с други кръгли кутии става - от крем например). В нета има много идеи за Лего парти. Ако искаш ще ти покажа какво още бях направила за нашето.

Ще ми е интересно да ми покажеш. Мерси!

А въпросният кашон пак ли се маже по начина, описан от sweet_maniche?

Тук качих снимки на тематичните неща, които направихме. Разглеждахме с детето тематични партита и идеи в Гугъл и Пинтерест, той си избра какво иска и запретнахме ръкави
Скрит текст:

Кашона просто е боядисан с акрилатна боя, със спрей също ще стане. Изрязва се отвор в долната му част и се промушват въженца като само в края на едно от тях има възел, за да може като се дръпне да отвори, а останалите просто да се измушат.

# 853
  • София
Ехааа, страхотно е, veroniki. Къде го организира? Сигурно имате двор?

# 854
  • София
Здравейте,
Искам за рождения ден на дъщеря ми вместо торта да занеса декорирани капкейкове за почерпка. По-лесно ми се вижда, няма да има рязане, мазане с торта... Някой от вас да е поръчвал такива, да ми препоръчате къде да ми ги направят? Аз поразгледах в нета, спрях се на една сладкарница, но ако някой е поръчвал и е останал доволен, ще съм благодарна да сподели Simple Smile
Искам да е нещо шарено, весело с цветчета и калинки примерно Simple Smile
Моля да ме извините ако е обсъждано вече в темата, нямах време да прегледам цялата.

Общи условия

Активация на акаунт