. Нямам дископатия, а това което описва Биби. Болката не е в кръста а горе в грака при ябълката и таза. В последствие се появява от времена време. На мен движението ми помага, но тази пареза на пръстите и на мен ми е притеснителна 
, присъединявам се към Cambozzola 

мен се опитва, но й казвам ясно и отчетливо НЕ няколко пъти и явно схваща, но на нея й оставя синки навсякъде. Опитва се и по зърната да ме хапе, но по-скоро си играе, защото ме гледа дяволито докато го прави и после ми се хили диването.
на мен ми прилича на отмъщение, че я караш да яде

Винаги съм казвала ,че искам палаво дете.. е Ивелин се старае засега - и то доста
Много съм щастлива, много ми хареса, макар да има много кусури за мен си е идеална (пу-пу). Сутринта ще станем рано-рано да украсяваме, да подреждаме и към 10 ч. чакаме гостите. Дано не е прекалено горещо, че ще правим сянка с чадъри и малко от дървото в градинката, нооо тя е малко. Днес строихме пясъчник, оградки, абе голяма олелия. Вечерта ще е РД-то с родата, че да минава всичко, а и след това няма как да ги събера всички, все някой се пада на работа. И така се очертава ужасно дълъг, но надявам се изпълнен само с хубави емоции ден. И да ви призная от кога не съм се наспивала, Мими взе да се буди вечер, а сутрин в 7 ч. скача ... но така ще е следващите няколко години
Хайде стискайте палци всичко да минава поне на 1/2 толкова хубаво, колкото си го представям

Само ти ще си ги знаеш.
Душица златна, намерила е тънката струна в душата на мама 

Препоръчани теми