Отговори
# 645
  • Sofia
Мела, аз взимах на дъщеря си млякото на Baby Love, като спрях да я кърмя на 10 месеца, взимах от него. Тя много го харесвше, хем е на хубава цена, хем е Био, какво повече ...

Пепи, радвам се че оздравяваш!  Hug

И много се радвам, че мамите с близнаци още са 3 в 1.  Grinning Браво на тях!  smile3501

# 646
  • Близо до реката ..........
Честито бебче на мама Тони   bouquet   bouquet   bouquet
Да е жива и здрава малката Калина и да им носи много щастие и прекрасни моменти  baby

# 647
Тони , честита ви дъщеричка  Hug   bouquet Много хубаво име сте избрали за девойката  Heart Eyes Желая ви здраве и само хубави моменти   bouquet[/color]

# 648
Честито на мама тони! Да е жива и здрава малката Калина!

# 649
Добро утро, сладурки , аз най-накрая вече съм си в къщи... то няма на къде вече с това тумбаче. Преди всичко обаче  ЧЕСТИТООООО на мама Тони
   bouquet       Здраве , щастие, късмет за всички дни напред  !!!

Моята бебка хич не кротува такииииива ритничета , лакти и коленца ми раздава , че чак свят ми се завива  #Crazy  #Crazy  #Crazy  В малките месеци поне спеше по 2-3 часа и приритваше на интервали , но сега особено последния месец предремва по 30-тина мин и почва да играе  и това почти денонощно. Ако е през нощта ставам и я разхождам до кухнята, забърсвам някакъв плод и тя се поукротява  Laughing , та успявам да дремна и аз малко. Мъжо все ми се смее и се подиграва ама ще го видия и него след известно време как ще я укротява  ако е така активна и експресивна като мен  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green  

Сега ще гледам да кача и аз малко снимчици, че до сега ама хич нямах време , но сега заслужено активно лежане, мързел и цъкане в нета,  поне първите 1-2 дни де  Laughing  Laughing  Laughing за после като се знам каква съм ....

Да споделя - пробвах вече прах за пране Тео бебе и Sano върху нашите дрехи с таткото и да си призная съм страхотно изненадана и доволна от Тео бебе, струва ми се даже , че по-добре изпира от Сано-то. Сега съм взела течния вариянт и също ще го пробвам върху нашите дрехи и ще пиша за резултата  Wink  

А, ... да не забравя една лееека почерпка от мен. Поводът е , че днес с ММ преди 5 години се сгодихме

# 650
Честита рожба на мама Тони!
Да е жива и здрава малката Калина!!! Тони, бързо възстановяване и  те чакаме да пишеш!

# 651
Добро утро, голяма изненада ни поднся  Simple Smile

Честита дъщеричка на Тони, да е здрава и весела малката Калина!

Деси, заради статистиката ще кажа, че и моето момиченце е за 13-ти, но майка му реши да се запише с термин 12-ти, та ако някой познат реши да я търси във форума, да не я разпознае  Joy веднага  Joy Определено не беше гениално Mr. Green

За пелените - аз с Ники ползвах Либеро, не знам какви нови са се появили от тогава, обаче имам около 30 пелени на Бамбино мио и 5 гащички за началото, та мисля първо да се мъча с тях  Crazy

Нуриии, твоите постове винаги са били много деликатни и сега се опърдя с едно бобче. Подозирам, че е нарочно  smile3534

Иначе и аз като крисанка много забравям, защото прочитам и след това пиша по спомен за нещата, които са ми останали в главата, ставам по няколко пъти да обърна внимание на Ники, ако не спи и често по-късно се сещам, че съм пропуснала нещо. Извинявам се, ако някой се е почувствал пренебрегнат  Peace

Варненки, аз на лекцията за кърмене с удоволствие няма да дойда, но мисля следващата седмица за това: http://www.varnaparents.com/kursove.html  Може и да сте писали преди, но съм пропуснала  Blush Искам да отида на курса за дихателните упражнения, ходила съм веднъж преди да родя Ники и сега пак искам. Имаше някаква темичка за варненска среща, ако искате да пишем там, че както сме се газирали с тези хормони всички да не отнесем нещо за оспамване на темата  Wink

Вчера направих една разходка от 6 часа с две почивки от по половин час  Shocked Не знам и аз как не родих, но като седнах в колата ми се виеше свят. Трябва да не се натоварвам толкова, но не усещам тежест и съм щастлива, че имам такава лека бременност. Дано има отношение за самото раждане.

Ето, все забравям да питам Ахилеа едно много важно нещо - зодия телец ли си?  Mr. Green

# 652
Честито на мама Тони!   bouquet Да е жива и здрава малката и много да ви радва. Heart Eyes

Twinkle, честито и на теб. Много любов, разбирателство и хубави моменти ви пожелавам.   bouquet

Аз изпрах бебешките дрешки с течния Тео бебе и съм доволна. И да ви се похваля, резултатите ми от стерилната урина са добри. Олекна ми.  Grinning

Хубав ден от мен!

# 653
Честито на мама Тони! Да е жива и здрава Калина и цялото семейство!   bouquet

Определено днес ще се хвана да стягам багаж аз.  Simple Smile

# 654
Добро утро Simple Smile, за някой добър ден:)Simple SmileSimple Smile!

Аз спинкам до към 13 ч., 13:30 ч. по принцип, но днес станахме рано за прегледа. Не ми правиха изследвания, казаха след две седмици. Бебчо е добре, плацентата също, само си върви мъничък, но ми се струва, че нещо апаратурата на тези доктори не е ок или те не мерят както трябва, защото единия ми каза преди седмица, че е 1,550 кг., днес ми казаха 1,200 кг., а за 32 седмица ми се струва много малко, макар, че казаха, че е ок  Thinking
Аз нали си отглеждам хемороиди и Долопрокт вече не ми помага, та днес АГ-то ми даде ЦиКатридина (свещички на билкова основа). Каза, че много добре действали, ако някой се инетресува ще споделя после, дали са ми помогнали.

Тони  - Честита дъщеричка! Името е прекрасно! Бъдете здрави и щастливи!

Twinkle - Мерси за вкусната почерпка, много любов, само хубави поводи и щастливи мигове!

Аз да ви попитам: правите ли секс в 8-ми, 9-ти месец? Или си е опасно вече? Попрочетох малко информация и май трябва да се внимава.....

Хубав ден!  Heart Eyes

# 655
  • София
Козметиката на ДМ не съдържаше ли парабени, няколко неща съм си взимала и всичките бяха с парабени, незнам за бебешките неща, някой ако си е купил вече да каже.

# 656
  • Sofia
Силса, ние говорихме за млякото и памперсите на DM. За пюретата и кашите също са ми казвали, че са добри. Те имат и серия Alverde, която се води натурална козметика. Иначе аз на Софи съм взела душгела за коса и тяло на Baby Love и на него пише, че не съдържа оцветители, консерванти, вещества на базата на минерални масла и животински деривати, не съдържа сапун.

# 657
Честито на мама Тони да е жива и здрава малката Калина   bouquet
Май е време и аз да стягам багажа днес бях да запис и се оказа , че бебето вече е доста ниско , а и с тези контракции който имам постоянно почвам да се замислям дали моето бебе няма да е следващото

# 658
Здравейте и от нас  Grinning
Честита рожба на Тони! Да й е жива и здрава и да радва много мама и тати!  Hug
Пепи, браво за оздравяването. Дано повече да нямаш такива премеждия.

За памперсите и аз съм в чуденка. С каката ползвахме Pampers и бях много доволна. Опитите ни с някои други марки не бяха добри. Но от приятелките ми съм чула много оплаквания при момчетата. Пък го и виждах. Поне в началото се опикаваха да ушите с Pampers. Не знам защо  newsm78 Сега май ще купим по една малка опаковка на Pampers и Libero пък да видим.
Козметика не смятам да ползвам почти никаква. Един хипоалергенен душ-гел на Hipp или Веледа, който смятам да ползвам най-много веднъж седмично и след него овлажняващят крем на Веледа. От него съм много доволна с каката. За подсичане мисля да си потърся дефламол. Зори имаше подсичания и екземи на алергична основа и нищо не вършеше по-големи чудеса от лека промивка с чайче от лайка и после съвсем малко дефламол. За съжаление съдържа парабени  Sad но поне знам, че заради ланолина и витамините пави чудеса за кожата. Ама се надявам да не се налага. Тоз хубостник уж съм го поръчала да не е алергичен  Rolling Eyes Иначе и крем Здраве не съдържа парабени и срокът му на годност е 6 месеца. Сега даже май от Арома имат няколко варианта и с по-лека формула за подсечено дупе, че класическият им вариант едвам се размазва.

# 659
Twinkle, честита ви годишнина! Пожелавам ви да се обичате много и да се разбирате и мъжа да слуша! Laughing

zellda, браво за разходката!  smile3501 Мен много ме заболяват краката от доста по-кратка разходка.
Иначе не съм зодия телец, а дева. И мъжът ми е дева. Гласим и детето ни да е дева и така да сме семейство деви.  Laughing Даже скоро ще имам рожден ден - ще чукна 30. Тамън изпълних норматива, който си бях определила до 30 години да имам дете.  Laughing

Моите хемороиди се оказа, че са се прибрали сами.  newsm78

За секса до скоро правихме, но сега се съмнявам в мъжа ми и не смея да правя с него да не ме зарази с нещо.  Mr. Green ГОляма паника съм станала.

За козметиката на ДМ имат много качествени неща от бебешката серия /Babylove/ - без парабени, оцветители, минерални масла и т.н., но трябва да се чете етикета. Някои може и да имат.

Общи условия

Активация на акаунт