С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 174
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
ЧЕСТИТО И НА КОКЕТКА.ЖЕЛАЯ НА АНДРЕЙ ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ И ДА РАСТЕ ЛЪЧЕЗАРНО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ.

# 526
Момичета, влизам в темата, за да ви съобщя, че на 02.09 в 0:35 се роди малкият Георги на мама *Lucky*!

Аз съм щастливата леля и желая на мама бързо и леко възтановяване, а на бебето да расте здраво и щастливо, да спи спокойно, да плаче малко и много, много да ни радва!   bouquet

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 08:34 от Ulia

# 527
Лилето честита ти дъщеричка и на теб.Много радост и усмивки ви пожелавам. Hug Hug Hug Hug

# 528
Момичета голям смях.Докато пиша да честитя на Кокетка,после прочитам за Лилето и пускам поста и хоп за Lucky.
Честита ти радост Лъки и на теб.Желая ви много щастие и от тук насетне само поводи за усмивки!

# 529
Честито и на трите нови мамчета: пожелавам им бързо да събират сили, а малките бебчета много да ги слушат и да им носят радости в живота Simple Smile

Данна, твоят разказ ме развълнува толкова, че снощи много трудно заспах Simple Smile Обзеха ме отново всички смесени чувства около предстоящото ми раждане и се въртях до 3 часа Simple Smile

Живот и здраве се надявам и аз скоро да го мина този процес, защото вече ме хващат тревоги: подготвителните ми контракции са толкова малко и толкова незначителни, че едвам разбирам, че ги има Sad А терминът ми наближава, аз не съм с късна овулация (дет се вика знам и на коя дата се е случила Радина) та не виждам реална причина да преносвам... ... ...
Не знам: по принцип съм разумен човек, старая се да запазвам спокойствие и да не се шашкам за глупости, ама може би в момента ме е хванало напрежението... А и постоянно някой ми звъни да ме пита не съм ли родила, все едно е концерт по желание това... ... ...

Както и да е: да не ви занимавам с тревоги, да се порадваме на прекрасните новини от тази сутрин и дано денят да е пълен с още много хубави вести Simple Smile

# 530
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, мамчета!
Честити бебенца на Кокетка, LiletoYa и Lucky! Нека да растат здрави, щастливи и умни дечица и много да ви радват. Ех, какви хубави вести рано-рано, дано така и да продължават  Hug

# 531
Честити бебенцА на LiletoYa, Koketka  И Lucky. Нека дечицата ви много да ви радват, да са здрави и щастливи и на мамитата бързо възстановяване Simple SmileSimple Smile

Дана, прекрасен разказ, нямам търпение и аз да гушна детенцето си.. Много ме разчувства Simple SmileSimple Smile Благодаря ти !

# 532
Честито на LiletoYa, Koketka  И Lucky  Heart Eyes
Да са Ви живи и здрави малките бебчета и много да Ви радват. Hug

# 533
Честито на мамите бързо възтановяване и мн щастие сладките бебоци само да ги радват и най вече да са живи и здрави Simple Smile))))))))))))

Ние с нашата госпожица явно ще се пренасяме Grinning макар че днес ми е термина поне за сега няма изгледи да излизаме  :Р

# 534
Честити съкровища на Кокетка, LiletoYa i Lucky. Да са ви живи, здрави и много щастливи, а на мамите бързо възстановяване  Hug  Hug  Hug
Евитка аз вчера доста късничко ходих в Шейново ( към 18.00 часа ). Ще раждам с избор на акушерка, а не на лекар. За смрадликата и моята акушерка ми каза след раждането мъжо да ми носи всеки ден за промивка.
Дана разказа ти ще ни е от полза - благодаря ти  Hug
Лек ден на всички и чакаме още бебчета,  вече е септември   bouquet

# 535
Честити бебенца и от мен на LiletoYa, Koketka  И Lucky. Много, много здрави да растат и да носят само радост на мама и тати.  Hug
Бързо възстановяване на майчетата.

# 536
Колко прекрасни новини. Честито на LiletoYa, Koketka  И Lucky /Юлия, много се радвам да те видя тук Simple Smile/. Да са ви живи и здрави дечицата. Да растат здрави, умни и щастливи Hug

# 537
Честита радост на Лилето, Лъки и Кокетка!!! Много да ги радват малките душички!
А разказа на Данна просто ме издуха от реалността- не, такова изживяване не си представях! Благодаря ти, мила, че ни направи съпричасти!!! Сега вече наистина нямам търпение и аз да разбера какво е усещането да дариш живот на най- милото си, собствената ти рожба!

# 538
Кокетка, честито момченце! Всичко най-хубаво желая за него и за теб  Hug Като прочетох, че си родила, се разплаках, някак си покрай всички прегледи, на които ходихме заедно и разговорите на по тортичка след тях и всички проблеми, които изживяхме и обсъждахме.... като че ли аз започнах да чакам твоето раждане, както чакам моето и като разбрах, че вече си гушкаш бебето, ми стана мило, все едно моето бебче се е родило  Grinning Живи и здрави да сте, миличка и да си давате само щастие един на друг  Hug

Честити бебчета и на Лилето и Лъки! Много да ви радват, да са здравички и палави и да имат прекрасен живот  Hug

Дана, благодаря за разказа  Hug беше ми много интересна твойта гледна точка за раждането.

Джадет, миличка, не се шашкай  Hug Недей да търсиш причина за преносване. Просто на бебето не му се излиза още. Господ си знае работата, трябва му още малко време на мъничето. Важното е да ходиш да ти слушат тоновете и да те преглеждат и щом всичко е ок, значи се усмихваш и се прибираш вкъщи да си мързелуваш. И бъди сигурна, че ако докторите нещо ги притесни, веднага ще го извадят. Но не ги мисли тези неща, бъди уверена, че всичко ще стане точно както и когато трябва и след това ще си гушкаш прекрасния бебок и ще си забравила всички тези страхове  Hug Hug

Ех, колко е хубаво да отвориш сутрин лаптопа и да разбереш, че си имаме 3 нови бебчета  Laughing Аз излизам по задачки, защото днес ми е много натоварен ден, а следобед отивам на тонове и веднага след това минавам през Майчин дом да видя Дидка и да си поплачем от кеф  Laughing

# 539
Данна, върнах се да прочета. Благодаря ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт