Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 316
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Къде е........, Али ще си стои в затвора и ще ни показват живота на останалите! Няма начин - убийството на Балъкчи си беше съвсем преднамерено, няма излизане от там и прошка - това е поуката !

# 391
А нали вкарват и нов актьор - необходимостта да има друг мъж около Джемиле ще бъде удовлетворена - от гледна точка на баланс и на интрига ! Е така ще си измият ръцете ! bowuu bowuu bowuu

# 392
Къде е........, Али ще си стои в затвора и ще ни показват живота на останалите! Няма начин - убийството на Балъкчи си беше съвсем преднамерено, няма излизане от там и прошка - това е поуката !

ОООООООО...Арфи Praynig ...недей така Naughty ...аз се надявам на смекчаващи вината обстоятелства Praynig....все пак това е филм.... bowuu...а искам и ПРОШКААААА.....искам хепиенд.......толкова  сълзи проляхме/а и не се знае ...колко още  newsm78/.........

# 393
И аз така, но по добре да не са ни големи очакванията и да сме реалисти, че после вакуума ще е голяяяяяям ! Cry Cry Cry Сега се настанявам в Сон бахар да сложа малко снимки и да си изгледам за последен път на спокойствие повторението, че от утрееееееее, душичка да ми е яка ! Joy Joy Joy

# 394
Благодаря ти Слънчо  bouquet

И аз благодаря и прибавям още едно удоволствие ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на теб, мерсаж Арфи  bouquet

# 395
Ама ... ooooh!...вие много бързо минахте на десерта .... Joy Joy Joy
Аз още си похапвам манджичката Joy...ето ...от мен
.....

После ще си помисля ...за десерта.... newsm78 newsm78 newsm78.....ооооо...неееее.....щеп взема да ги хапна и двете ...и тортичката ,и фрешчето.... bowuu Peace Joy

Све закъсня с обяда днес, но за вечеря няма да откажа Joy Joy Joy Joy

# 396
wavey wavey wavey Све, предчувствам, че Еркан няма да го има във филма и затова си трайкат..... няма и намек за негово участие някъде ! Все едно, че вдън земя потъна тоз човек! newsm78 newsm78 newsm78

Оооооооооооооо....скъпа.....не мисля Naughty...ако това се случи ,то ще е най голямата тъпотия...отиде хубавия филм,отиде рейтинга.....неееееееее Naughty.....не ми се вярва Naughty.....то няма смисъл..... Naughty Naughty Naughty....къде е тогава поуката от всичко случило се до тук... newsm78 newsm78 newsm78

Али каптан ще го видим на 6 септември 20.00 часа по Канал д Wink

# 397
# 398
# 399
# 400
# 401
# 402

До после сладурчета Hug Hug Hug

# 403
# 404
Затишие......... преди бурята!

Общи условия