Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 362
  • 750
  •   1
Отговори
# 255

Beşinci Çocuk Geliyor

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı.      

Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde  Küçük Osman okullu oluyor. Osman'ın merakla beklediği ilk öğretmeni ailenin yakından tanıdığı bir isim olacak.

Liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete ise ilk röportajını verecek.

Ali'nin tecavüzüne uğrayarak hamile kalan Cemile ise beşinci çocuğunu dünyaya getirecek.  

ТУК

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10Дааааааааа ! И какво сега? Бебето на Айлин ли е, зщото от преводите ми се стори, че говорят за петото дете на Джемиле... newsm78 newsm78 newsm78

Не пише никъде за Айлин в този хабер Арфи newsm78

Става въпрос за това, че ще има 5-то дете в семействато, за училището на Осман и за петото дете , че е от  изнасилилването Wink

# 256
Осман е влюбен - това е ясно.......

Мете се радва на успешна кариера, след конкурса в радиото - горе долу и тук се разбира......

Джемиле има дете вследствие на изнасилването........

Мурат знае, че Айлин не го обича........

За останалите - нищо !

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:00 от arpha

# 257
За останалите на 6-ти септември от 20.00 часа Joy Joy Joy най- рано Joy Joy Joy

# 258

Beşinci Çocuk Geliyor

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı.      

Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde  Küçük Osman okullu oluyor. Osman'ın merakla beklediği ilk öğretmeni ailenin yakından tanıdığı bir isim olacak.

Liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete ise ilk röportajını verecek.

Ali'nin tecavüzüne uğrayarak hamile kalan Cemile ise beşinci çocuğunu dünyaya getirecek.  

ТУК

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10Дааааааааа ! И какво сега? Бебето на Айлин ли е, зщото от преводите ми се стори, че говорят за петото дете на Джемиле... newsm78 newsm78 newsm78

Става въпрос за това, че ще има 5-то дете в семействато, за училището на Осман и за петото дете , че е от  изнасилилването Wink

Голяма съм завейка, ама като чух музика от юношеските ми години......... smile3538 имах предвид Берин !!! Сега ще се поправя! Joy Joy Joy

# 259
А да на Беррин може bowuu bowuu

# 260
Сладурчета аз иачезвам Wink

До утре Hug Hug Hug

# 261
За останалите на 6-ти септември от 20.00 часа Joy Joy Joy най- рано Joy Joy Joy

Ох, това си е цяла седмица, че и два дни........ но може да пуснат още трейлъри  newsm17 newsm17 newsm17

# 262
Лека нощ, миличка ! smile3524

# 263
Това е сложено на 20 август......

# 264

Beşinci Çocuk Geliyor

ТУК

Става въпрос за това, че ще има 5-то дете в семействато, за училището на Осман и за петото дете , че е от  изнасилилването Wink

Дааааа...и аз това разбрах...пето дете от изнасилването на Али.... bowuu bowuu bowuu

# 265
А това, накарая на сезон 1...... 26 юни...... дали има нещо общо с оригинала ? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:30 от arpha

# 266
Много е хубава мелодията от втори сезон....дано и сюжета е такъв.... bowuu bowuu bowuu
БЕЛЧЕ...лекинка ....и сладки сънища !!! Peace Hug Heart Eyes

# 267
А това, накарая на сезон 1...... 26 юни...... дали има нещо общо с оригинала ? newsm78 newsm78 newsm78

И ...това не е лошо,но първото по ми хареса....а дали има нещо общо с оригинала ...незнам,скъпа... newsm78 newsm78 newsm78

# 268
Све, как си от тези трейлри, на мен ми е доста притеснено, че няма никакви новии за Али  Crossing Arms

И ...това не е лошо,но първото по ми хареса....а дали има нещо общо с оригинала ...незнам,скъпа... newsm78 newsm78 newsm78

То е от " Ромео и Жулиета ", но явно е защитено, защото не се отваря видеото, а може и някой да е гадал просто........ Thinking Thinking Thinking

# 269
Арфиииии...и аз ще лягам,миличка....Днес ми беше много натоварен ден...от 10ч тепам...вярно цял ден ядене и пиене ,но и това изморява... ooooh! bowuuДо утре !!!  Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт