Отговори
# 120
Мами от Пловдив и региона,
влизам с един въпрос към Вас...
На 1-ви имам ФМ при д-р Даскалов от Медикус Алфа (Ще съм в 21Г.С. тогава).
Можете ли да ми разкажете Вашите (ако имате такива) впечатления от самия преглед и компетентността на д-р Даскалов, като цяло.. в случай, че сте били на фетална морфология при него или ваши близки са били..
Интересува ме също така дали някоя от вас знае колко струва прегледа?  Embarassed Забравих да питам ...  Embarassed
Благодаря предварително на всички ви!   bouquet
Желая Ви чудесен ден, Януарски Мами  Hug Hug

мила, ето темата последните седмици се обсъжда точно той - от стр.101 - третото мнение на sisindora, та до сега

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4367.1500

аз също бях при него за ранен БХС, ако искаш питай нещо след като изчетеш там

smarfietka  Hug Hug Hug Много ти благодаря! Прочетох темата и мненията за д-р Даскалов..  Confused Малко неприятно ми дойде момента с прочитането на "А кой ще ти гледа детето, ако..." Sad и коментарите на д-р Даскалов... и искрено се  Praynig да няма такива при мен, защото съм много чувствителна.. по принцип и... едва ли ако се случи такъв коментар ще мога да издържа психически..
По начало и с бременността с Крис и в настоящата бременност - първата ФМ се доверявах на д-р Троянчев,.. но тъй като от много майчета в Пловдив (настоящи, родили) чувам много хубави неща за Даскалов, ... решихме с таткото да отидем сега при него.. Силно се надявам прегледа да мине без някакви подобни негативи... и без това сърчицето ми спира само като си помисля.... ............. и се моля на Господ всичко с бебо да е наред...

Kseniq аз вчера бях на ФМ в Селена при др.Кръшков .Той ми води и бременноста .Аз съм изключително доволна от него .Не е от тези дето много ,много обясняват , но ако имаш въпроси ще ти отговори подробно .Просто не е от тези дето правят шоу.Показа ни всичко , измери си , каза 4е всичко е нормално и така.Прегледа е 80 лева .Носих си флашка и ми сложи на нея снимки и клип4ета .Ама бебето шаваше като лудо и са размазани Simple SmileАз препоръчвам Кръшков - просто ми вдъхва някакво невероятно спокойствие

# 121
janajar, благодаря!

Момичета, аз съвсем не съм религиозна. Само че ако в нашата темичка имаше 1-2 спонтанни аборта, то в декемврийките имахме раждане в 22 г.с. и доста помятания!

Някак си до сега беше "Богородице, пази ни!" и изведнъж вече НИЩО. Суеверна съм пък!
Като сме тръгнали с нея, с нея да си родим и бебетата.
ами то и в нашата не бяха 1-2, аз лично изброих 5-6 момичета/жени, които отпаднаха в първите 3 месеца. стискам палци да няма никакви проблеми повече и всички бебета търпеливо да си изчакат момента, в който да се появят на бял свят:)

# 122
Усмивка, качи някоя снимка и ние да ти похвалим коремчето.  Hug Толкова грижи какво ще ги правите тия младежи, а аз все съм си с надеждите да видят пишка на следващия преглед 07.09  Laughing
ох като го слушам това "Богородице, пази"  Tired ..алергична станах вече на тая тема, таман бях я забравила..

# 123
  • Варна
Моля, ще ми пратили и на мен някой паролата за албумчето?
Благодаря предварително!
.....И новата тема е страхотна! smile3501

# 124
Мисия изпълнена! 2 снимчици от мен в албума с коремчетата - едната е много зуумната и приличам на въглен (хахах), а другата е обезглавена, но толкова може колежката Simple Smile  
Забравих да споделя, че за всички мераклийки да пазаруват има голяма разпродажба на някои от дрешките в магазините Хиполенд.
Вчера влязох да купя подарък от там на едно бебче и не се въздържах да купя и на моята принцеса, въпреки възможността (да не казвам опасността) след 2 седмици да разбера, че ще е принц Simple Smile Laughing Та има роклички и комплекти, които са летни и са с отстъпка 70%. Аз купих комплект, който е бил 30 лв. за 8 лв - от 3 части - рокля, панталонки и шапка Simple SmileSimple Smile - ще я киприм живот и здраве с него следващото лято Simple Smile

# 125
  • Пловдив
villygdr аз вече записах часа за д-р Даскалов.. и коментирахме с таткото тази подробност за това, че д-р- Даскалов си позволявал да "заплашва" от позиция си на лекар.
Решихме да вземем и принцесата ни с нас - и без това тя непрекъснато и на всички разказва, че мама има бебе в корема и,..  Joy че нейното име било "Кака на бебеJoy .. ... и се надяваме така, в присъствието на дете, екипа на лекаря и той да не си позволят коментари...
.. да оправдаят "легендите" измежду майките в Пловдив за способностите му/им в ехографията... и дано  Praynig види живо и здраво  baby_neutral   Praynig .

Момичета  Hug сега бях в snimka.bg и разгледах снимки от бременни коремчета, след като usmivka66  ни провокира   bouquet . Всички сте със страхотни коремчета Simple Smile и моето е около вас.. ще видя да кача и аз някоя снимка - от преди три-четири седмици имам няколко.. или ще направя нови сега. usmivka66   отива ти ник-а, който си избрала  Party - усмивка Simple Smile)

# 126
Благодаря kseniq Simple Smile Хайде, качвай и ти Simple Smile
Качила съм още няколко снимчици в "любими хора" за да ви запозная с нашия любим татко... Тайно се надявам бебката да наследи зеления му поглед Simple Smile хиихихм
Всички бебешки и семейни снимки в албума са толкова прекрасни, че вече нямам търпение и на мен да ми се случат...  Heart Eyes Heart Eyes newsm53
Та... като споменах "поглед"... нека подискутираме цветовете на очите... аз проверявах в един сайт какъв е шансът бебка да е светлоока (аз съм с много светло кафеви, Златомир е със зелени) и ми излиза 51% към 49% в полза на моите...
От друга страна родителите на баща ми са синеоки, сестрите му също, а той е пъстроок... 
 newsm78 newsm78 newsm78

# 127
Здравейте, мамчета!  Simple Smile И аз като повечето нови мами ви чета от самото начало и чак днес се разписвам за първи път. След месец навършвам 26 години и това е нашето първо бебче. Терминът ми е на 15.01.2012. В 20 г. с. съм и все още незнаем пола.  Имам силното усещане, че ще е момче, а таткото пък мечтае за принцеска... Heart Eyes Ще разберем на 07.09, когато съм на ФМ и аз при д-р Врагалева.
Честита ни тема, прекрасна е и доста бързичко върви. Честито на всички мамчета, които знаят пола на бебчетата. Нека всички да сме здравички и  Hug Hug Hug от мен и Бебо. Лек и интересен уикенд!  Grinning

# 128
  • Пловдив
За цвета на очите  Flutter ..
С таткото през първата ми бременност често обсъждахме въпроса и тайничко се надявахме зелените му очи да имат наследник/ца Simple Smile .. Криска обаче се роди с кафяви очи - като мен..
Вече три години по-късно, съвсем наскоро,.. отново седим на масата и вечеряме, отваряйки тази тема и той казва: "Бейби,.. аз вече нямам претенции за цвета на очите .. Много исках Кристина да се роди със зелени очи,. но сега като я гледам.. дори и не мога да си представя друг цвят на очите й.. Какъвто и цвят на очите да има бебока.. наш ще си е"..    Party Party Party  Заслужи си гуш този тати Simple Smile)

И аз много искам зелените очи да се наследят,.. но където и да прочета по темата,.. навсякъде пише, че кафявите очи надделяват (моите специално са тъмно кафяви, към "маслина" цвят)..  Simple Smile

# 129
МОЖЕ ЛИ НЯКОЯ ОТ БЛИЗНАШКИТЕ БРЕМЕННИ ДА СПОДЕЛИ ПОСЛЕДНИТЕ СИ АКТУАЛНИ ГРАМАЖИ?
Аз бях на преглед при ФЕКГ преди 2 дена, та той ми каза, че са по 340 гр., а още 2 дена преди това, в същата клиника на ФМ бяха по 360 гр. Обиколката на корема ми ясно намалява с до вече 3 см през последните 5 дена. Не съм отслабнала, тежа си 71 кг, меря се всеки ден.

Мила KiaraTiara, на мен корема ми изглежда огромен вечер, малък сутрин, и като, че ли се понадува през деня... Не се тормози, моля те!
Тук в САЩ ( а и при всеки лекар тук) е различно, на мен досега никой не ми е казвал колко тежат бебоците..  Имаме час за ФМ след 2 седмици, предполагам, че там някой ще ни каже....
Надявам се да няма нищо притеснително при вас, а и както беше писала друга мама преди мен - това са си машини, предполагам на всяка една от тях кг/гр ще се изчисляват различно..
Прегръдки от нас, и ние засега сме 75% момчета като вас Simple Smile
Гледам, че се обсъждат тука цвета на очите Simple Smile Ах, само си мечтая и двамата ми юнака да наследят сините очи на татко си Simple Smile Аз съм зеленоока, но в последните няколко години ми се появиха кафеникави петънца по ирисите, та заприличах на пъстроока Simple Smile От моите родители, никой не е синеок, но пък сестра ми се появила със сини очи - и са си сини и до днес! НЕведоми са пътищата Божии, както се казва Simple Smile СИни, зелени, кафеви, ще си ги обичаме точно такива каквито сме си ги родили Simple Smile  Hug

# 130
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте мамкии за 2-3 дни сте изписали миналата та даже и от новата 9 стр. браво на вас Simple Smile Говорите за цвета на очите,аз много искам бебка да се роди със сини очи,но май много,много не е възможно.Смисъл и аз и баща й сме с пъстри,обаче примерно моята майка е със сини дали има някакъв шанс?  Thinking Usmivka666-можеш ли да ми кажеш сайта,в който си гледала %тите за очите на бебето.Мерси предварително

# 131
Здравейте мамчета, най после и аз да се разпиша в новата тема  Laughing
Ние вчера бяхме на ФМ, оказа се че лекарката е била права и ще си имаме момиченце  yes може да добавите едно  stork-girl на първата страничка. Най важно е че всичко с бебето е наред, внимателно го огледахме, за съжаление доки не ни направи снимки и запис, но бебето беше застанало с ръчичките пред лицето, а после като започна да рита, стана всичко много размазано  Laughing Но няма значение, най-важно за нас е че бебенцето е здраво и всичко е наред, а ние след месец пак ще го видим на ехограф  Heart Eyes
а за цвета на очите може да се позабавлявате с този тест  http://www.babymed.com/tools/eye-color-predictor
Лека вечер момичета

# 132
 Usmivka666 - можеш ли да ми кажеш сайта,в който си гледала %тите за очите на бебето.Мерси предварително

katito0_yo  Ето кой сайт използвах аз: http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-cve … /menu-id-157.html

# 133
  • София
*male4ka*   нямаш никакво място за притеснение! Марков е невероятен човек и специалист, прегледите при него са истинско удоволствие Peace обяснява много, показва ти всичко, пита те за въпроси и ако е подходящо може да ти запише и клип Heart Eyes има място и за придружителите а самия преглед го гледате на огромна плазма пред вас - първата главна роля в живота на нашите слънца Mr. Green от колко часа ти е часа? и аз съм на 7.09 при него от 18.30 Peace
Бръмбазела честити сини гащи  bouquet
Veronika_ , c-mira, *Bibi*   честити розови гащи  bouquet
radi_valen, Miminka_p добре дошли   bouquet
kseniq хубаво мнение има таткото за цвета на очите Peace аз съм с кафяви, мъжчето със сини, много се надявахме Ого да е взел неговите, но той .... не знам има неопределени очи зеленикаво сиви на момент към кафеви Crazy ще видим с втория опит какво сме сътворили Peace
желая ви спокойна и усмихната вечер Peace

# 134
  • Китна Тракия
аз пък забравих да ви се оплача - през нощта зверски ме боля десния бъбрек Sad Щом станах да пие но шпа....  Днес се ослушвам и ако пак ме заболи - отивам при док. Добре че си останах у дома, за да почивам.

такааа - да дам отчет. Ходих днес при личната, изпрати ме на изследвания и слава богу - нямам никакви възпаления, а "само" класическа бъбречна кризичка  Crazy И понеже няма кво да ме правят към момента, само но шпа пия за сега... облечкава ме, ама като отмине действите - боли пустият му бъбрек. Същият номер ми беше спретнал и в предишната бременност, но тогава в 8-мия месец...

Общи условия

Активация на акаунт