мога да си представя, но пък сега и док ако е бил нормален, ще разбере, не сме бременни цял живот. Макар и три бременности, тръпката предполагам от движенията или липсата им е една и съща.
И аз се бях притеснила, че всички усещат само не и аз! Ще си почакам търпеливо първия шут и така..
Майка ми ми беше казала, че първото ритниче се случвало около средата на бременността, т.е. около 20 г.с. +/ - може би някакъв период. Нямало обяснение защо точно тогава, но така..
По-скоро да има един гарантиран кратък период през деня, в който да мисли само за бебето и да му следи дейностите. Има жени, на които ежедневието е толкова напрегнато и динамично (примерно с две-три малки деца), че минават дни, в които не се и замислят за нероденото изобщо. Това от личен опит. След дванайсет-четиринайсет часа тичане след двегодишна хуна искам само да спя и понякога даже забравям, че всъщност съм бременна. Докато с първата си бременност се вслушвах във всяко трепване и хлъцване на бебето, сега ако го нямам записано по график, може и да не се сетя... 

От 18г.с. няма ден , в който да не усещам малчо.С всеки изминал ден става все по-силен
.
моите все в 18-19-20 седмица се обаждаха полекичка; май и трите пъти съм с предна плацента и усещанията ми са за побутване на пикочния мехур; за ритници изобщо още не мога да говоря, камо ли някой от околните да го усети през корема. Препоръчани теми