Отговори
# 555
Някой има ли впечатление от тази сладкарница , че офертата изглежда добре
http://grabo.bg/varna/tziala-torta-fines-ili-desert-tiramisu-za- … 99409187/?dc=2976
В неделя ще споделя  Peace

# 556
А кой определя сайтовете , които присъстват тук? Аз виждам липсващи  Thinking

# 557
  • Варна
Имам въпрос към тази оферта и по-скоро за цената. Разрових се малко и цената на процедурата на редовна цена е около 25-30лв.?Аз ли бъркам нещо? Моля, който се е подлагал на такава процедура да сподели, от козметиката ли зависи цената или...?

# 558
Току що се връщеме от La Casa. Мога да кажа, само едно -вкусно, ужасно вкусно! Салатите много големи и свежи. Пизите бяха с ракошни блатове.Вкусотия. Обслужването беше много добре, но попаднахме на готината сервитьорка, другата беше много намусена . Мъжа ми мноого я хареса и съжали, че  малко бакшиш и е оставил  Mr. Green
Оказа се, че познавам собственика и въпреки, че му се сърдя  Mr. Green похвалих заведението много!

# 559
  • София
Имам въпрос към тази оферта и по-скоро за цената. Разрових се малко и цената на процедурата на редовна цена е около 25-30лв.?Аз ли бъркам нещо? Моля, който се е подлагал на такава процедура да сподели, от козметиката ли зависи цената или...?

преди месец имаше същата оферта и аз ходих на тази процедура. Докато изчаквах, видях, че на ценоразписа цената е поправена с химикал от 40лв на 60лв. т.е. мина ми през акъла, че терапията по принцип е струвала 40лв преди ваучерите и после са я вдигнали на 60лв., за да я намалят на 30лв  Wink Не съм убедена обаче, а и си бях купила вече ваучер.
От процедурата останах доволна, а и от козметичката там съм много доволна.

# 560
Не визирам конкретната оферта и конкретния козметичен салон, но отдавна съм си съставила мнението, че доста салони, дори и супер реномирани, нарочно надуват реалната цена на конкретна процедура, за която са пуснали ваучер. За пореден път ще се повторя за "Ейнджъл фейс" И болката в очите на дъщеря ми, решила да ми подари ваучер за 8 март и моето вбесяване, при вида на реалната цена, която дават, а тя беше 68 лв. за процедура, която реално струва 46!!!! Та и до по-второкласните салони като "Его - М", където бях последно. Едно е изписано във ваучера, а съвсем друго спрямо техния ценоразпис!!!

# 561
  • варна
 Същият номер прилагат и при офертата с тортите на Сладко изкушение .Обявена реална цена 24лв ,като си вземах тортата, във витрината стоеше на вид същата с цена 18лв.
 Бях взела 2 ваучера и днес се обадих да си поискам торта за понеделник, че ще имаме гости.
 Отказаха ми тортата , за сряда щяла да стане, след като поспорихме относно двата дни отбелязани във ваучера , ме записаха за вторник. Междувременно са затворили едното магазинче, което ми беше наблизо и се налага да ходя доста по-далеч, за да я взема.
 За успокоение си взех ваучери за Магнитоскай Wink

# 562
Току що се връщеме от La Casa. ..............

Снощи и ние бяхме там...незнам коя сервитьорка каква е, но нашата не беше зле.
Освен че тока спита 4 пъти през 15-20 мин/надявам се е било инцидентно/  и беше бая студено в залата за непушачи и като изключим "дървената" палачинка.....беше вкусно и порциите много добри. Все пак не бих повторила само поради отдале4еноста на заведението от нас.

# 563
  • Варна
Междувременно са затворили едното магазинче, което ми беше наблизо и се налага да ходя доста по-далеч, за да я взема.
Сподели моля те после как е на вкус -торта или тирамису взе и кое магазинче е работещо. Благодаря

# 564
Аз взех торта - приятна е на вкус, с лек боровинков привкус. Не е нищо особено, но става Peace

# 565
и аз не мога да си разпечатам ваучерите от колектива.някой знае ли какъв им е проблемът.писах им,но никой не ми отговаря.
Отдавна не бях пазарувала от Колектива ,сменили са си начина на представяне на ваучерите и аз дълго се щурах,докато се покаже информацията по тях, но най-накрая се справих.Влизаш в профила си, отиваш на "Моите ваучери" -в края на реда на всеки ваучер пише  едно под друго "покажи" , "скрий".Кликваш на "покажи" и излиза информацията и "принтирай"
Дано успееш  bouquet  bouquet  bouquet

# 566
Зарадвах се много на тази оферта http://grabo.bg/varna/ispansko-meniu-za-795lv-0s9zsz и веднага се сдобих с 2 ваучера  Heart Eyes

# 567
Къде е пицария Венеция и какви са отзивите за нея ?
офертата е в Луд Талон

# 568
  • Варна
Венеция е от хеи към второ районно като тръгнеш на левия тротоар. Много съм доволна, сега за трети път ще вземам ваучер за там, препоръчвам!

# 569
Зарадвах се много на тази оферта http://grabo.bg/varna/ispansko-meniu-za-795lv-0s9zsz и веднага се сдобих с 2 ваучера  Heart Eyes

тъкмо щях да питам за тази оферта  Simple Smile ресторанта как е?

Общи условия

Активация на акаунт