Спортна гимнастика за деца. Къде?

• 43 994
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,
не записвайте децата си при Евдокия Пандезова, голям цербер е...Кой точно треньор ще изберете се оказва, че е много важно защото ние попаднахме на нея и в резултат детето няма да ходи вече на спортна гимнастика, защото е наплашено още от първия път.

# 46
  • София
Здравейте,

Ходихме до стадион Раковски да поверим. Срещнахме се с Велислава Величкова.
До колкото разбрах тя тренира момиченцата. Тренировките според дните й са от 17.30 или от 18.00 ч.
На нас 17.30 ни е раничко, затова ще предпочетем от 18.00 ч
Написа ни на листче следните дати с теринорвки от 18.00 ч:

Октомври - 4 четвъртък - 5-ти петък  7-ми събота 8-ми неделя  9-ти вторник  12-ти петък 13-ти събота
16-ти вторник 17-ти сряда 20-ти събота 21-ви неделя 24-ти сряда 25-ти четврътък 28-ми неделя 29-ти понеделник

Ноември
- 1-ви четвъртък  2- ри петък

Всяко детенце ,както и Куки е казала може да пробва.
От много приказки обаче не разбрах таксата. Grinning

И жалкото е, че родителите не могат да виждат нищичко..... Mr. Green Но пък ако някой е добре с катереното може от вън да наднича. :lol
:

# 47
  • София
Може ли на лични телефон на г-жа Величкова?
Благодаря

# 48
Стефан Колимечков, който тренира децата на Герена е добър треньор, децата го обичат, има подход. Но записвайки децата си трябва да знаете, че и в "Левски" и на ст. "Раковски" тренировките са орентирани към създаване на съзтезатели. Успех! Гимнастиката е прекрасен спорт.

# 49
  • София
На Раковски има и други добри треньори- Здравко Куртев, Елена Филипова..
https://www.facebook.com/GrupiPoSportnaGimnastikaZaMomcetaIMomiceta

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 20:27 от venistefani

# 50
  • София
Може ли на лични телефон на г-жа Величкова?
Благодаря

Велева е правилната фамилия, а не Величкова.
Грешно съм запомнила и съответно насипсала. . Изпратих телефона на ЛС.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 11:00 от Муци

# 51
  • Sofia
Много се радвам, че открих тази тема. Днес водих децата си на Левски при Стефан Колимечков. Много съм впечатлена. От него, не от залата. До сега никой не е успявал да задържи вниманието на щурото ми дете в продължение на час и половина и да го накара да изпълнява всичко, което му каже. Явно е добър педагог. За съжаление не успях да убедя брат му да влезе да пробва, дано другия път се престраши. Иначе залата е огромна, не знам дали е хубава или лоша, не разбирам нищо от гимнастика, на мен ми изглежда добре. Съблекалните, коридора и тоалетните обаче са пълна мизерия. Но това не е толкова важно. Тренировки има всеки ден, освен събота, от 17.00 ч. Таксата е 50 лв, с 50% отстъпка за второ дете.
На мен проблемът ми е, че Раковски ми е доста по-близо и сега се чудя дали да ги заведа и там да пробват и тогава да изберем или направо да ги записвам при Колимечков.  newsm78
Приемам съвети...
П.С. Може ли малко по-подробно за тази Евдокия Пандезова - къде тренира и кое точно й е страшното?

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 14:26 от savina_33

# 52
  • Sofia
Защо така никой не се включва....  newsm78
Аз лесно си реших колебанията между Раковски и Левски. Отидох на Раковски да разгледам и определено това не е моето място. Но да дам все пак инфо. Залата на Раковски е чисто нова, след ремонт. Много лъскава, много хубава, чистичка, новичка. Също и прилежащите и помещения. Говорих с един треньор (Филип Янев) и се отказах, нещо не ми хареса. Което разбира се, е чисто субективно лично мнение. Изобщо не значи, че не е добър гимнастик или добър треньор. Там таксата е 50 лв., няма отстъпка за второ дете и още не е ясно в кои дни ще са тренировките. Така че ние си оставаме на Герена, при Стефан Колимечков. Ще се радвам и други, които тренират там да споделят всякаква информация.
Едно такова питане към вече трениращите - момчетата ви с какво облекло тренират? С къси панталонки ми се вижда леко неудобно, защото са широки и като се обърне му се свличат и усукват. Има ли примерно клинчета за момчета?  И се чудя с цвички или по чорапи е по-добре? newsm78

# 53
  • Варна
Елена Филипова е приятна и мила. Познавам я от състезанията на дъщеря ми, освен треньор е и съдия.
И аз като Atarax да ви припомня, че екипите в залите търсят качествени деца, за да намерят и създадат следващия шампион. Това все пак им е основната задача, не го забравяйте. Високи резултати без строга дисциплина не се постигат. Тези, които водят децата си с цел забавление, да го имат предвид, да не се разочароват, когато детето им не получи очакваното внимание.

# 54
По отношение на облеклото - къси панталонки и тениска. Ако детето се задържи, на Герена ще ви предложат да си купите екип - тениски с надписа и  ембелемата на клуба и анцуг. Така беше преди няколко години поне.

# 55
  • София
В понеделник ходихме за пръв път в зала Раковски. Първоначално се засилихме към Здравко...(не помня фамилията), но се оказа, че той тренира предимно момчета. Останахме при Елена Филипова.
Приятна и усмихната дама. За съжаление, не пускат родители в залата и не мога да видя какво правят вътре, но детето е доволно. Mr. Green
Тренирвоките са понеделник и сряда от 17.30 ч. Ние ще се вкюлчваме към 18.00.
Таксата е 50 лв на месец. За момиченцата клинче, блузка и по чорапки за сега е екипа за тренировка.
Косите вързани. Тренировката пордължава до към 19-19.30 ч
Имат на разположение съблекалня, тоалетни и фоайе, където могат за изчакат родителите.
Малко е трудно с пракирането, но......

# 56
  • София
В понеделник ходихме за пръв път в зала Раковски. Първоначално се засилихме към Здравко...(не помня фамилията), но се оказа, че той тренира предимно момчета. Останахме при Елена Филипова.
Приятна и усмихната дама. За съжаление, не пускат родители в залата и не мога да видя какво правят вътре, но детето е доволно. Mr. Green
Тренирвоките са понеделник и сряда от 17.30 ч. Ние ще се вкюлчваме към 18.00.
Таксата е 50 лв на месец. За момиченцата клинче, блузка и по чорапки за сега е екипа за тренировка.
Косите вързани. Тренировката пордължава до към 19-19.30 ч
Имат на разположение съблекалня, тоалетни и фоайе, където могат за изчакат родителите.
Малко е трудно с пракирането, но......

Елена Филипова е супер треньор. А между другото е и световен шампион по скокове на пътека.
Познавам я лично и ако имах момиче, без колебания бих избрала нея.

# 57
Полезна информация!
синът ми е на 4,8м., тъй като не живеем близо до нито една зала, но все пак Герена ни е най-удобенл, мисля да пробвам там. По нататък ще пиша как вървят нещата!

# 58
Ние сме на Герена при Ирена Цекова.
За сега сме много доволни.
Има и sait:
http://gymnastika.alle.bg/

# 59
AnagregI , основната грешка на всички ви е, че изтъквате всичко, което би искал родителят, а не детето  Peace
Надявам се да стигне до този, до когато трябва.

Работата с деца не е за всеки. Децата, когатото чуят "тренировки", им избиват сълзи (а са ходили само 4 пъти), докато ако чуят футбол в градината изнасят представление ( не само на мен, ами и на познати), барабар с упражнения- старателно.
Старите методи на обучение са валидни за мен, за вас, за нашето поколение, но не и за новите деца. Тъжно, но факт. Еволюция и подход. Има и такива, на които им действа, но са малко. И няма да бъдат велики )мое мнение).

Обикновено се надявам изказванията ми във форума да водят донякъде Simple Smile В случая няма как да действам, иначе бих го направила Wink

Извинявам се много, но сега виждам вашето съобщение тук с обръщение към мен!
Не мога да разбера на каква основа е това изказване при положение,че никъде няма мой коментар по темата! ???

Общи условия

Активация на акаунт