След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на любимите ни актьори - 189

• 32 219
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv
Наде , чаровница си ти!  Hug Така хубаво разказваш ! Blush
Само като чета какво сте преживяли с Дари  сърцето ми ще изскочи. ooooh!
А на вас какво ви е било! Rolling Eyes Искрено ви се радвам! Heart Eyes
Очаквам продължение! Peace

# 76
Тук ги има снимките на Берги от "Ел", но са по-големи ((:

http://www.9sn.net/Berguzar-Korel.asp?r=5&resim=46757&ka … ri=Berguzar-Korel

Това е вече друго нещо! Grinning Hug Hug
Дари,красота! Hug
А колко други любими снимки открих! Heart Eyes

# 77

Bergüzar Korel... Bir sıcak gülümseme... един топла усмивка...

Doğum günün kutlu olsun ! Честит рожден ден !

# 78

Miki, a beautiful collage! newsm74 Thanks! newsm51

# 79
Miki Hug Hug newsm51  love001

So beautiful Berguzar!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 80

В един от вестниците има кратки интервюта с актрисите, които играят в "Отчаяни съпруги". Накрая са направили с всяка от тях нещо като игра на асоциации. Предложили са им 10 имена, те трябва да кажат с какво ги свързват. Ето четири имена от списъка на Джейда. Избрала съм тях, защото са ни познати.

BERGÜZAR KOREL
Canım arkadaşım
HALİT ERGENÇ
Karakteri ve kimliğiyle çok değer verdiğim arkadaşım.
ENGİN AKGÜN (Eşi)
Aşkım
MELİSA AKGÜN (Kızı)

Бергюзар Корел

Моя много скъпа приятелка

Халит Ергенч

Приятел, когото много ценя, заради неговия характер и личност.

Енгин Акгюн (съпругът й)

Моята любов

Мелиса

Моето захарче

# 81

Наде, би ли сложила в темата колажите, които даде като подарък на Берги. Много сладък подарък за Али си им направила- ще следят с трепет как тяхното лъвче расте.  Grinning

# 82

http://www.iimmgg.com/image/59e7885e8d0c2382a57c97a104540604

Джейда в новата си роля и с ежедневно облекло.

# 83

Туроператорската компания Oger Tours издава това списание в Германия. Доколкото разбрах списанието е ново, ще излиза два пъти в годината - май и ноември. В първия брой има интервю с Мерием.

Интервюто е тук   http://www.oeger.de/content/reisemagazin-tuerkei/index.html

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 09:37 от marman

# 84
Здравейте ,дами!
Благодаря на всички за пожеланията!
Радвам се ,че Планет не е забравила за 1001 нощи и отново е показала на какво е способна!
Почти не гледам клипчета,но не съм пропуснала нито едно от вълшебствата на Планет.
Няколко пъти препрочитах разказа на nadejda2639 .Имах усещането ,че Ергенч ще ме потупа по рамото. hahahaТака хубаво разказва ,че чакам с нетърпение продължението.

Сериала "1001 нощи" не само ни достави удоволствие от гледането ,но и спомогна за откриването
на много приятели.
Пример са Бергюзар и Джейда.
Радвам се ,че и двете имат успешен личен и професионален живот.
Харесвам Джейда ,но ми се струва ,че задължително трябва да влезе в добра физическа форма.
Приказките ,че в Турция се харесват пълничките ,не вървят в този век. Joy Joy
Наблюдавам ,че артистките са с  доста  добре поддържани фигури.
Берг си спомням,че доста бързо се възстанови след раждането. Peace

# 85
Добър ден!
Снощи е имало приказка за лека нощ! Наде, чудесна си!  bouquet  bouquet  bouquet

За мен също представлява интерес да видя колажите, които са били към подаръчетата. Другата ми молба е да споделиш колажа от 1.11 мин. във вчерашното  клипче.  Hug

Планет, пожелавам ти спокойни дни и всички проблеми да останат в миналото! Hug

Варна, много ме зарадва с Джейда!  Hug Hug Hug  Думите й ме карат да си мисля хубави неща и да вярвам в приказките! Hug Hug Grinning

марманчи, благодаря ти за новините!   bouquet

Miki23, Berg is always beautiful!  Hug

Павче,  Hug!

Хубав неделен ден!

# 86
wavey wavey wavey

Варна Hug Hug
Преди, ама доста отдавна беше, Б&Х не бяха женени, имаше инфо, че Берги и Джейда не са в добри отношения. Май този Тан беше ходил и с двете или нещо от сорта. Това явно не е много вярно - те в момента са повече от добри познати Peace Движат се заедно, децата си играят, ще живеят близо... ((:

Марман, на снимката с отчаяните съпруги... Аз като гледам с каква прическа е Джейдата... Ами то ако това им е ежедневието, смятай какво ще е на празник... Аз като фен на американската версия... Ако ми остава време да гледам и това, бая критика ще отнесат Grinning Grinning

Miha Hug  bouquet

# 87

Мисля, че Джейда ще влезе постепенно във форма покрай интензивните дни, които й предстоят. Тук http://www.youtube.com/watch?v=C-XefS9fAPc&feature=related  е майката на Берг. Филмът е от миналия век. Доста елегантна.

# 88

Мисля, че Джейда ще влезе постепенно във форма покрай интензивните дни, които й предстоят. Тук http://www.youtube.com/watch?v=C-XefS9fAPc&feature=related  е майката на Берг. Филмът е от миналия век. Доста елегантна.

Ейтолкова много е нежна и красива Берги на живо... Не, повече даже... Определено има страхотна прилика с мама...  Flutter Heart Eyes Heart Eyes

Майдрийм, как се казваше филма на Хюлия, в който играе сега Thinking Аз дето щях да го гледам...  smile3538 smile3538 ooooh!

# 89

Героят на Бурак се казва Бали Бей. Той е от прочутия род Malkoçoğlu. Malkoçoğlu е действителен турски бей и герой. Децата в този род от седем годишни са били по конете. Мечовете са били като продължение на ръцете им. Бали Бей е велик военачалник. Дясната ръка на султана по време на война. Бурак казва: "Опитвам се вляза в кожата на героя. Дойдох да побеждавам." Въпреки че не е имал време за лятна почивка тази година,  споделя, че по безкрайните равнини на Одрин успява да се откъсне от всичко. . Казва: " Такива места има в Одрин, че наистина се чувствам в 1500-та година. Никак не е лесно в августовските жеги да яздиш и въртиш меча във военни доспехи. Халит аби  Laughing и Окан ми помагат в сцените."

Общи условия

Активация на акаунт