След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на любимите ни актьори - 189

• 32 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Това може би е приятелката на Бурак, защото му пише в туитър, че много се е затъжила за него. Но може да му е и сестра или близка приятелка.

http://yfrog.com/g0parmej

# 91
Изглежда правдоподобен! Варна,    bouquet! Не съм чула някой, който е бил някъде наблизо около Халит и да не говори за него с уважение. Най-вече с уважение.

# 92
Джейда е от жените ,които от въздуха пълнеят. Просто си е пухкава.Доста големи усилия ще са й необходими.
Тя имаше проблеми с теглото и преди да забременее, беше пила някакви хапчета,доколкото си спомням.
Бергюзар има съвсем различна структура на тялото.Гледайки майка й това си е генно заложено.

Цитат
Приказките ,че в Турция се харесват пълничките ,не вървят в този век. 35 35

Това не значи ,че всички артистки са пълни ,а че са харесвали пълнички.
Спомням си , "Тополчице моя" и "Чучулигата" Peace

# 93
Продължението на моя разказ ще бъде кратко.
Вечерта,когато отиваха  на вечера бяха много готини.Тръгнаха на ляво към колата,но явно им казаха,че ресторанта е съвсем близо и те завиха на дясно.Само да ги бяхте видяли!Куп журналисти
тичаха пред тях с камерите,а Халит вирнал глава стъпваше сякаш света е негов!А защо не?
Жъне успехи от това, което е показал на сцената заедно със своята /вече любима съпруга/
партньорка хубавицата Бергюзар,също като американски звезди.Тълпа от народ ги следваше.
Това беше един триумф на таланта и красотата!
Не снимах от неудобство.Само преди час се бяхме запознали.Сега съжалявам.
Ресторанта беше точно срещу хотела,настаниха ги на терасата и се виждаха от нашия прозорец
на хотела.Ако имахме бинокъл можехме с Дари да им броим залците.
Сутринта се надявах на още една закуска,получи се ,но не така както предишния ден.
Слушахме Берги как говори с "ане",а след товаи със синчето си,вероятно за да си свери
часовника.Имах щастието да наблюдавам и Халит как говори с него.На Дари и пречеше колоната ,но аз виждах.Поръчаха си омлети и излязаха на терасата.Естествено,че не беше удобно да ги последваме.След малко  отказаха омлетите,явно закъсняваха,но забележете ,преди да тръгнат тя влезе в ресторанта каза ни довиждане и това че имейлите са и предадени.
Аз не съм толкова оптимист като Дарето,но от факта, че не ни забрави ми стана много приятно.
А преди да тръгнат и двамата ни махнаха,а Берги дори свали стъклото.Бяхме само аз и Дари.
Никой не знаеше ,че тръгват толкоз рано.Бяха само  журналисти от Маркиза.
Аз съм на два-три метра от тях.

..

# 94
Джейда е от жените ,които от въздуха пълнеят. Просто си е пухкава.Доста големи усилия ще са й необходими.
Тя имаше проблеми с теглото и преди да забременее, беше пила някакви хапчета,доколкото си спомням.
Бергюзар има съвсем различна структура на тялото.Гледайки майка й това си е генно заложено.

Точно това имах предвид. Въпрос на структура. Със сигурност е неприятно, непрекъснато да се подлагаш на някакви диети. Но си мисля, че дори и слабите по природа не прекаляват с яденето.

# 95
Майдрийм, как се казваше филма на Хюлия, в който играе сега Thinking Аз дето щях да го гледам...  smile3538 smile3538 ooooh![/b]

http://www.ddizi.com/diziler/973/Kalbim-Seni-Secti

# 96
Поздравление за Планет,Миха и Мiki23
Колажите са чудесни!
  newsm10
Сигорно и Джейда ще възвърне формата си,но при някои хора става по -трудно,
а може би е с по-слаба воля.
Варничка,ще ги публикувам всички ,които са нови,но ако повторя някоя няма да се
сърдите,че в главата ми е една бъркотия и вече не помня какво съм публикувала и
какво не.Този поздрав и този поглед е за мен и Дари.Ние сме точно пред него.

.

Този също!

.

# 97

Не, Наде, аз имам предвид всички колажи, които си подарила на Берг, независимо дали са нови или стари.

# 98

Не, Наде, аз имам предвид всички колажи, които си подарила на Берг, независимо дали са нови или стари.

Ааа, ние си ги стискахме и не ги давахме Grinning Grinning Представяш ли си каква олигофрения smile3555 doh Така сме се панирали тогава, а толкова още работи можехме да направим... smile3511 КОКОШКИ ooooh! ooooh! ooooh!

Ама щото беше пъхнала 7-8 в кутията с подаръка и накрая ги извади... То голямо разопаковане беше, голямо чудо Rolling Eyes Laughing Laughing

# 99

Е, защо не ги оставихте в кутията. Те нали като си я отворят ще ги видят. Аз съм сигурно, че много са се забавлявали с колажите на Али.

# 100

Наистина много мило от страна на Берг и Халит. Махат за сбогом на Надето и Дари все едно са им роднини, а не някакви непознати фенки.  Heart Eyes

# 101
Моля ,дайте ми линк за предаването от 13 часа!Варничка!

# 102
# 103

Наистина много мило от страна на Берг и Халит. Махат за сбогом на Надето и Дари все едно са им роднини, а не някакви непознати фенки.  Heart Eyes

Да, така действам на повечето хора Joy Joy
Наистина бяха страшно мили с нас, много са сладки Heart Eyes Heart Eyes

Всички ли ще гледат СтарТВто newsm78 Grinning Grinning

# 104

Всички ли ще гледат СтарТВто newsm78 Grinning Grinning[/b]

Май този път ще ги дадат в началото на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт