Кухните - 39 тема

• 78 416
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
B.Marinov, geryger, мерси!
Да, лед осветлението мислихме да го крием, но то има още доста незавършени неща.

В темата за холове показах малка част от хола - не е готово още.

# 166
Pina, много стил и уют, браво! Моят въпрос е лично ли ходихте до Севлиево или я поръчахте чрез посредник? Извинявам се ако си го коментирала напред в темите.

# 167
Пина, Пина... и аз няколко пъти се връщах да я разглеждам.  На мен ми е интересно, проекта на фирмата-производител ли е? Сори, ако пише назад.

# 168
Поръчахме я чрез варненски посредник - Алфа мебел. Ужасно съм доволна от тях! Много любезни, коректни и точни. Всичко стана както искахме. Проекта е техен (на Алфа мебел, не на Абанос), но всъщност ние си го бяхме намислили предварително и с леки подсказки от тях се получи. Както писах, имаме и други мебели от Абанос Севлиево, като оригинално са по- различни, но по наше желание и чрез Алфа мебел направиха промени по наше желание.

# 169
  • Балчик
pina,   bouquet поздравления. Много светла и хубава кухничка. Виждам само един недостатък- много малко свободен плот. Laughing Къде ще оформяш питките и рогчетата? Mr. Green

# 170
На 3 места по 60см - толкова е свободния плот. И аз се притеснявам, къде ще точа баниците  Simple Smile но няма място за повече. Стаята е малка и е с 3 врати и цяла стена прозорец. Освен да разпъвам масата в трапезарията и там да се вихря, като трябва повече място.

# 171
ПИНА супер еееееееееееееее
цяло лято чакам да се похвалиш резултата е бон -бон , не куклаааааа
страхотна е всичко цветове стил  Heart Eyes
със здраве да си я ползваш
Честито
аз сигурно до месец ще се похваля...ама дали?

# 172
  • София
Пина, уникална е, уникална.. Това е най-страхотната кухня, която съм виждала... Със здраве да си я ползваш...

# 173
  • Русе
Момичета, едно набързо направено проектче на кухнята. Няма някои елементи в програмата, като хладилника - най-вляво, не знам защо печката не се вижда на едното място. Бар-плота ще е по-висок с високи столчета откъм трапезарията и хола и не знам точно как ще го завърша, но това е като идея и най-вече разположение на шкафовете. Микровълновата ми е най-големия проблем. Ще го даваме на фирми да смятат, да видим с какви цени ще ме застрелят.
Ето малко снимки - 1, 2, 3, 4, 5, 6.

# 174
  • Sofiа
Пина имаш феноменална кухня! Поздравления  bouquet и със здраве да си я ползвате.
Много ми харесват цветовете на стените. И нашата "холо-кухня-всекидневна" е точно в тези цветове, но тъмно кафявата стена ми е за фон на светлия диван.

# 175
  • Стара Загора
Pina, страхотна кухня  bouquet
Поздравления и от мен. Измислена и изпълнена с много вкус.
Желая ти много приятни мигове в нея!

# 176
  • Варна
Meggysan благородно ти завиждам за голямото пространство. Харесва ми и мивка под прозореца. Този високия шаф, обаче за какво ти е? Колона ли е това или просто шкаф? Готин е, но имай предвид, че като се отваря вратичката ще й трябва свободно място и така ти "изяжда" от барплота/ работния плот.

# 177
Meggysan-имаш толкова много място защо ти е тази микровълнова да виси там.Ще ти пречи.Сложи я отстрани на плота.
Сложи си голям прозорец и отгоре не слагай шкафчета.На мен ми стои претрупано и излишно.Няма кой знае какво да побереш в тях,имаш достатъчно шкафове.
Това е мое мнение Peace

# 178
Пина благодаря за отговора, мен лично ме притесняват посредниците и затова попитах Peace Simple Smile

# 179
Чудесни кухни имате.Браво!

Общи условия

Активация на акаунт