Кухните - 39 тема

• 78 383
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Пина, кухнята е уникална!
Ако знаеш откога чакам да я покажеш, тъй като по постовете ти прецених, че кухнята ще е точно такава, каквато и аз бих искала. Браво! Да си я ползваш със здраве /а знаем, че правиш чудеса там/.
Аз също се присъединявам към аалко и чакам инфо за това кой я изпълни, материалите и т.н., като ще чакаме и отзиви как се поддържа /особено ми е любопитно за гърба, тъй като много ги харесвам тези гърбове, който са като от ламиниран паркет и ако не правят проблеми с издуване, влага и т.н., със сигурност ще си направя такъв/
Браво!

# 151
Pina,любимата ми комбинация.
Страхотна е,наистина.

# 152
Oтново сърдечно благодаря за комплиментите!  Hug

Кухнята е на Абанос Севлиево! Имаме и техни трапезарна маса, телевизионен шкаф (доста голям) и сега чакаме и малко бюфетче. Ужасно съм доволна от работата им!
Материала е - корпус ПДЧ, вратички масив и страници ПДЧ с естествен дъбов фурнир. Гърба е термо, не би трябвало да се надига и прочие, но не знам, за сега не съм го пробвала. Всъщност 2 пъти загрявах вода за чай на единият котлон, но е индукция и става за 1мин. та е твърде кратко, за да добия впечатление.
Цената е 5500лв без електроуреди и мивка - само шкафове и плотове + гръб и монтаж.

*Галя* , много си права за цвета на стените. Колко ми се чудиха на акъла, да боядисам в такъв тъмен цвят... Но аз си представях крайния резултат, всичко беше предвидено, не съм го избирала 'на парче'.

Шанта, ще снимам  Simple Smile

# 153
  • София
Най- накрая си показвам кухнята, поздрави на Tatitt  Simple Smile

http://farm7.static.flickr.com/6071/6105572088_0ff1dae4dc_z.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6081/6105571686_3bd8a55a35_z.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6079/6105571274_66cc0a85ca_z.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6207/6105026485_1f5a125b9c_z.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6062/6105570078_9ec615cbb5_z.jpg

Помещението е такова, че е трудно за снимане, пък и аз гледах да не хващам прозореца, който е още без щори, както и няма первази по ъглите на пода, набързо - толкова.  Simple Smile

Честито, със здраве да се ползва!   chef Би попитала - каква е мивката и индукционния плот? Благодаря!

# 154
  • Пловдив

Страхотна е, Pina. Ето това е красива кухня.  bouquet
Бих искала да те питам някои неща, тъй като от снимките не ми става ясно:
- плътно бяло ли боядисана или прозира шарката на дървото, или си личи само текстурата;
- плота каква марка е и как му е името.
Още веднъж поздравления за страхотния избор. Благодаря ти предварително за отговорите.

# 155
  • В най - голямото село
Цитат
Аз вече събрах и не до там добри коментари, така че и на това свикнах 

Pina важното е на теб да си ти харесва. Но, тя наистина е страхотна  Peace

# 156
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Да не си помислиш, че не съм я видяла, ама чаках да ми мине завистта  Mr. Green и тогава да пиша.
Уникална е, божествена. Тооолкова ме кефи, светла е и пипнати детайли. Вратите са прекрасни също. Сега ми омеси и опечи питката и да паля гумите  Crazy  bouquet
Пожелавам ти само прекрасни емоции да изживееш в нея.
Само от любопитство, какво намериха да ти направят забележка? Интересно ми е просто ...

# 157
  • Русе
Аз рядко давам оценки, но както и очаквах кухнята е прекрасна. Аз все още нямам смелост да я направя моята бяла, но края на другата седмица, че ходим до Севлиево и Абанос са на първо място в списъка с фирмите. С какви механизми е, доколкото знам ползват на Блум?

# 158
  • Варна
pina, честито и от мен, *Галя* ми взе думите от устата- все едно гледам каталог на чуждестранни кухни! Харесват ми стила и цвета! Аз някой следващ път може и да се замисля за бяла кухня, защото вече виждам, че дори без ползване на тъмната й трябва доста слугуване- прах и пръсти лъсват отдалече.

Вихри се в нея с удоволствие и от там нататък не трябва да обръщаш внимание на критиките и въпроси "ама защо така, а не иначе".

*Галя* аз съм от 2-3г със съдомиялна 45см и ми е идеална. Ние все още сме 2ма и ако беше 60см трябваше доста да чакам да я напълня. То човек като свикне на хубавото все по-мързелив става, защото сега пък нашата драма е кой да я напълни и кой да сложи нещата обратно по шкафовете Simple Smile

# 159
Да, механизмите са на Блум. Мисля, че е плътно бяло, личи само дървесната шарка на фурнира, като релеф.
Плота с котлоните е
Електролукс -
 2 индукция и два обикновени. Мивката е Евролукс - гранит. Плота и гърба са кокоболо, мисля, че на Кроношпан, макар че ми дадоха голям избор от марки производители, а аз това избрах, заради десена. Резервирана съм към тази марка, че да видим. Кокоболото е по- различно на живо, на снимката излиза в по- друг нюанс.

Tatitt, благодаря!  Simple Smile   

# 160
  • Русе
pina, три пъти се връщам да гледам кухнята ти!Страхотна е!Поздравления! bouquet
И въобще не се връзвай на негативните мнения,които си получила,важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш добре ползвайки я! Hug

# 161
  • хасково
Пина,смело решение и чудесен резултат.Окуражи ме Hug И аз съм замислила тези цветове,но още воювам със съпружеското тяло.Уж щеше само техниката да избира той ,а се вре навсякъде.Не му позволявам риза и панталон да си избира,а той се напъва цветовете да решава smile3511

# 162
  • Стара Загора
Пинааааааааа, всичко си е струвало - браво, страхотна кухня  newsm10
Много ми харесва, айде чакам в Кулинарния произведенията ти от там  Wink

# 163
  • София
Вярно много добре е направена кухнята. Което е добре - добре е, няма какво да се каже!  Grinning

Със здраве да си я ползвате!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 21:47 от B.Marinov

# 164
  • София
Pina
Поздравления и от мен.
Моята кухня отдавна е готова, но още следя темата.
Наистина ме впечатли. Страхотна е! Не помня от кога не съм виждала толкова стил.  smile3501 smile3501 smile3501
Аз не бих готвила в тази кухня  Laughing
Някой по на пред пита за забележки.
Аз имам една - да си скриеш леда.
Аз го скрих, като сложих парче технически камък пред него, същият като гърба.
Мислех си, че при теб би станало добре, ако си сложиш баля "лайсна", от същия материал и цвят като вратичките.
Още веднъж браво!
Би ми било интересно да видя и останалата част от жилището Ви. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт