Кухните - 39 тема

• 78 379
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
pina, моите поздравления! Много е красива!
Би ли ми казала какъв е точният цвят на латекса и на коя марка е?

# 136
Най- накрая си показвам кухнята, поздрави на Tatitt  Simple Smile

bouquet  струваше си терзанията , а?Simple Smile)) Пожелавам ти прекрасни мигове и незабравими кулинарии в нея!

Браво!

# 137
pina, кухнята е светла и прекрасна! Много вкусотии да приготвиш в нея!

# 138
Пина,
браво! Много стил и премереност!

Peace

# 139
pina, много красива кухня!

# 140
Благодаря на всички за комплиментите!  Hug

мишолинка, мисля, че беше Оргахим  Thinking Цвета е N103 - в Бриколажа ни го оцветяваха, единият каталог така вървят цветовете - с буква и трицифрено число, по това можеш да се ориентираш. Но не е латекс, ние предпочетохме фасаген. Това няма значение за цвета. Иначе на снимките е горе- долу точно какъвто е на живо, предполагам зависи и от монитора - на моя го докарва.

Ох, пълните ми душата, много ви благодаря! Аз вече събрах и не до там добри коментари, така че и на това свикнах  Simple Smile

# 141
Благодаря на всички за комплиментите!  Hug

мишолинка, мисля, че беше Оргахим  Thinking Цвета е N103 - в Бриколажа ни го оцветяваха, единият каталог така вървят цветовете - с буква и трицифрено число, по това можеш да се ориентираш. Но не е латекс, ние предпочетохме фасаген. Това няма значение за цвета. Иначе на снимките е горе- долу точно какъвто е на живо, предполагам зависи и от монитора - на моя го докарва.

Ох, пълните ми душата, много ви благодаря! Аз вече събрах и не до там добри коментари, така че и на това свикнах  Simple Smile
Благодаря ти, pina, но защо избрахте фасаген?
Аз не съм много наясно, но той не е ли за външни фасади?

# 142
  • София
Пина, кухнята ти е прекрасна!  Heart Eyes Страшно, страшно ми харесва!!
Само хубави мигове в нея ти желая!  Hug

# 143
Да, за фасади е. Избрахме го, защото имахме малък проблем с новата шпакловка, върху хоросанена мазилка. Уж, по- добре щяло да бъде... Отделно вече съм живяла в жилище боядисано с фасаген, той запечатва стените и може да се мие при зацапване, докато латекса се размазва и не се почиства добре. Не знам има ли смисъл от цялото упражнение, освен че платихме двойно.

Courage, благодаря!

# 144
  • Варна
Браво,Pina!иИ на мен много ми хареса,сподели кой я прави,какви са плоскостите като материал и цвят и колко излезе!Благодаря ти! Hug

# 145
  • sofia
Аз вече събрах и не до там добри коментари, така че и на това свикнах  Simple Smile
На когото не му харесва, няма вкус  Wink
Страхотна е!

# 146
  • Варна
Пина, гледам снимките и все едно не е в БГ това. Браво! Много ти е стилна кухнята. Но и цветът на стената й придава съвсем друг вид. Не мисля, че би ми харесала лепната на светли бозави стени.  Naughty Просто разкош!  newsm10

# 147
Най- накрая си показвам кухнята, поздрави на Tatitt  Simple Smile

Помещението е такова, че е трудно за снимане, пък и аз гледах да не хващам прозореца, който е още без щори, както и няма первази по ъглите на пода, набързо - толкова.  Simple Smile

Pina, какво да кажем - страхотно! Браво на теб Simple Smile

Ще снимаш ли пак като си нагласите и прозореца  Flutter

# 148
# 149
pina, честито! И на мен много ми харесва новата ти кухня. Да бъде винаги пълна с хубави емоции.

Общи условия

Активация на акаунт