Кухните - 39 тема

• 78 440
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
geryger, много много ти благодаря. Определено 1-я от шкафовете ще го направя с 2+2, а за другите ще помисля пак. Мерси и за нагледния материал. Само няма да ги правя от разните там боксове, че така като има отстрани дупка на чекмеджетата и не може да се използва пълноценно. Моето е от ПДЧ и е натъпкано до горе, няма как да падне нещо и се губи много малко място. И преди ти гледах ъгъла и ще продължавам да се чудя как да го направя, но това ще бъде на момента явно.   bouquet

# 211
Ако направя гръб от бяло,шагре  мисля се нарича ,трудно ли ще се почиства?

# 212
  • Раковски
Има и бяло гладко.

# 213
Много бързо изписвате темите, момичета и момчета, не мога да ви догоня!
При нас нещата ще се случват бааавно, от рано се подготвяме... Като гледам темпото ще черпя идеи и съвети в следващите 8237889782 теми Laughing.
Пина, страхотна кухня  bouquet! Честита, със здраве да си я ползваш и мнооого вкусотии да сътвориш в нея Grinning!
Погледнах и в темичката за холове, не се стърпях - остават ми очите, там някъде, у вас Blush. Пу-пу!

# 214
  • Русе
Един спешен въпрос към тези, които имате по-високи кухни над 90 см и имат вградена миялна машина. повдигната ли е по някакъв начин машината, защото ми казаха, че ако искам на 95 см кухня трябва да ми направят по-голям цокъл, а на мен не ми се иска повече от 10 см да е? Иначе става много голяма вратата и няма как да се отваря миялната. Не знам дали ми разбрахте много правилно въпроса.

# 215
Моят цокъл е 15 см и изобщо не стои зле, самия плот е на 92 см височина, вратичката на съдомиялната се отваря нормално 72 см е
Пина, кухнята си е заслужавала ходенето и нервите - страхотна е!

# 216
  • Бургас
Момичета към края на седмицата ще ми монтират кухнята не мога да повярвам дано се получи всичко  Peace

# 217
Един спешен въпрос към тези, които имате по-високи кухни над 90 см и имат вградена миялна машина. повдигната ли е по някакъв начин машината, защото ми казаха, че ако искам на 95 см кухня трябва да ми направят по-голям цокъл, а на мен не ми се иска повече от 10 см да е? Иначе става много голяма вратата и няма как да се отваря миялната. Не знам дали ми разбрахте много правилно въпроса.
Не може ли да направят нормален цокъл, а над миялната да ти направят плитко чекмедже?

# 218
  • Раковски
В повечето случай ако се вдигне миялната нагоре има проблем и той е, че не се отваря вратата, аз лично подлагам парчета от материала между миялната и плота. Чекмедже отгоре е добра идея, но има вероятност да се надуе с времето понеже водата се затопля, има пари, а и заради този проблем дават по една хидроизолациона лепенка в комплекта която се лепи на плота. Също така ако миялната се хваща за плота и при наличието на чекмедже няма как да се получи.

# 219
  • Русе
Дойде ми на акъла, като казвате чекмеджета, дали може да се направи само като имитация на чекмедже, само чело да се сложи, а да няма вътре нищо и да не се отваря  newsm78? Сега под мивката ни е така, а миялната не е захваната за плота.

# 220
Pina аз малко късно виждам кухнята ти, но я очаквах също с голямо нетърпение както и други потребители. Направо сърцебиене получих. Първоначално си помислих, че е проект. Уникално се е получило. Просто трябва да си много горда от себе си. Това е една невероятна кухня. Ако някой ти каже, че не става значи ти завижда и нищо друго! Барво!

# 221
  • Раковски
Дойде ми на акъла, като казвате чекмеджета, дали може да се направи само като имитация на чекмедже, само чело да се сложи, а да няма вътре нищо и да не се отваря  newsm78? Сега под мивката ни е така, а миялната не е захваната за плота.

Ако миялната се хваща за страниците а шкафа може да се сложи чело отгоре, въпроса е в парите които излизат от миялната.

# 222
  • Русе
Meggysan , при мен вратата на съдомиялната има същата височина като другите долни шкафове,като миялната си е на пода ,а над нея остава празно място.

# 223
  • Балчик
Зависи от материала и изпълнението явно, защото при мен  обикновено ПДЧ, вече повече от 3 години е подложено яко на пара и не е мръднало. А от миялната не е чак толкова голяма парата, поне от моята няма толкова пара, колкото от кукъра, който е точно под въпросното рафтче от ПДЧ. Ще снимам при нужда.

# 224
  • Русе
Meggysan , при мен вратата на съдомиялната има същата височина като другите долни шкафове,като миялната си е на пода ,а над нея остава празно място.

И как е захваната вратичката на съдомиялната?

Що се отнася до парата - то тогава и страниците, които също са пдч би трябвало да се надуят. При мен не съм забелязала никакъв проблем вече 5, 5г.

И още един въпрос, ако има някой запознат повече с дървения материал. Колебая се между бук и ясен?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 16:03 от Meggysan

Общи условия

Активация на акаунт