Кухните - 39 тема

• 78 468
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Meggysan , при мен вратата на съдомиялната има същата височина като другите долни шкафове,като миялната си е на пода ,а над нея остава празно място.

И още един въпрос, ако има някой запознат повече с дървения материал. Колебая се между бук и ясен?

Ясена е къде-къде по-жилаво дърво от бука, но ако ще е само за вратички на кухня...кой би могъл да ти даде точен съвет Simple Smile Различни са им шарките, и зависи на теб коя ти харесва повече Simple Smile Инак бука се обработва по-лесно...лично на мен ясена ми по-харесва Simple Smile Но ако можеш да си го вземеш отнейде - действай Wink

# 226
Имам си кухня, която още си ми харесва, но ей, така да ви следя Heart Eyesинтерсна тема

# 227
  • Пловдив
Леле, кога изписахте 16 страници Shocked

Имам много да чета след почивката. По повод мое питане от миналата тема относно аспираторите и по-специално един модел на Горение - защо напоследък толкова негативизъм към марката? Винаги съм я смятала за символ на качество и надеждност, напоследък слушам само "Не са това, което бяха".

# 228
Аз имам фурна и котлони Горене и съм много доволна от тях.

# 229
  • Балчик
Аз пък не съм доволна от плота на Горене- изтърка ми се много бързо половината очертание на кръга на големия котлон. И това само от ползване на специалната шпатулка и препарат, предназначен за този вид котлони. Crossing Arms Mr. Green
Негативизмът е защото цените им са твърде високи за това, което предлагат. Peace

# 230
Еми не знам... аз моите съм ги чистила само с гъбички.

# 231
Аз имах свободностояща печка Горение, с керамични плотове и за 12 години интензивна употреба и търкане с какво ли не - нищо не ѝ се е изтъркало. Явно са понижили качеството, което се отнася за всички марки, май.

# 232
  • Балчик
Не знам, pina, никога не съм ползвала абразиви, телчета и грапавата страна  на гъбичката и за 5 години се изтърка. newsm78 

# 233
Охо, аз съм стъргала и с грапавото на гъбата, и с едни кечета, дето са като грапавото на гъбата, ама по- грапаво, и с Циф - голямо дране съм я драла и си има драскотини, но очертание на кръга не се е изртивало и то никак, като ново си е. Явно си има голяма разлика в качеството. Новите котлони са Електролукс, ама да имам предвид да ги щадя, явно  Thinking

# 234
Да де, и аз имах предвид с грапавото на гъбата. То иначе няма чистене.

# 235
  • Балчик
Ето така ужасно изглеждат (абстахирайте се от отраженията на околните предмети). Вижда се как липсва почти половината очертание на кръга. Cry

Добре, че си имам "покривало". Laughing

# 236
Добре, че котлоните не пищят като ги покриеш.

# 237
  • Балчик
А, пищят около 5 минути и спират.

# 238
Аз пък не съм доволна от плота на Горене- изтърка ми се много бързо половината очертание на кръга на големия котлон. И това само от ползване на специалната шпатулка и препарат, предназначен за този вид котлони. Crossing Arms Mr. Green
Негативизмът е защото цените им са твърде високи за това, което предлагат. Peace

Моя е същия, намразих го още първия месец на ползване. Имам същия проблем като твоя, Джема, а наистина доста си го пазя. Освен това е толкова глупаво направен, че като е работил по- дълго толкова се е нагрял, че не мога да си задържа пръста да го изключа. Като го напръскам с пяна за почистване се побърква да пищи, ей....не стига, че грозен, ами и нахален дет викат хората  Mr. Green

# 239
  • Балчик
raja_nikol, абсолютно точно. Ама така е, като не ми стигнаха паричките за АЕГ, като фурната. Wink При първа възможност ще го сменя и  изхвърля. Peace И моят много се нагрява около бутоните.

Общи условия

Активация на акаунт