Кухните - 39 тема

• 77 874
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
stelliana честито, много е хубава кухнята!!!

# 676
Благодаря ви момичета, цветовете са удлайн мока пдч-долен ред,крем гланц мдв-горен,плот и гръб сахара.мивката е тази,но цвят авена
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=505

# 677
  • Cофия
Благодаря ви момичета, цветовете са удлайн мока пдч-долен ред,крем гланц мдв-горен,плот и гръб сахара.мивката е тази,но цвят авена

А би ли споделила фирмата , която ти направи кухнята?
Много е хубава, наистина Hug

# 678
  • Варна
Момичета,колко излиза лакобел на кв. метър и къде най-евтино мога да го намеря във Варна.благодаря!

# 679
  • Пловдив
Момичета, дайте идея как да подредим долния ред шкафове на дългата стена.

Ето го:

Най-десния шкаф е ъглов, от дясната вратичка ще се обслужва ъгъла - значи 2 шкафа по 60 см. После идва мивката - отново 60 см, следват миялна и завършващ шкаф. Първоначално проектът беше с 5 модула по 60 см - общо 3м. Вариантът, който виждате е след молбата ми да се промени миялната на 45 см (мислех си, че няма нужда от по-голяма) и да се придаде по-хоризонтален вид на кухнята с чекмеджета.

Така, както се получи обаче стои доста накъсано. Аз размислих за миялната и ще взема 60 см и така имам сигурни 2,4м, ако сложа и едни чекмеджета накрая 90 см става почти 3,5м #Crazy

Просто не знам какво да правя, ако приема първоначалната идея - без чекмеджета, а само врати, дали ще стои добре? Много ми се искат пустите чекмеджета....

Вашето мнение е ценно за мен, моля, споделете го!

# 680
  • Paris
Бургазлийки, къде сте срещали хубави кухненски дивани?

# 681
Просто не знам какво да правя, ако приема първоначалната идея - без чекмеджета, а само врати, дали ще стои добре? Много ми се искат пустите чекмеджета....

Вашето мнение е ценно за мен, моля, споделете го!
Чекмеджетата са много по-удобни, не се лишавай от тях.

# 682
  • Русе
А ако имаш място и за голяма миялна няма да сбъркаш. Не, че и малката няма да ти върши работа, но ако не си притеснена откъм място, действай смело.

# 683
Дълбоките чекмеджета са толкова удобни, голям кеф ми е, че ги имам!

# 684
  • Пловдив
Дълбоките чекмеджета са толкова удобни, голям кеф ми е, че ги имам!

И на мен са ми голям мерак, ще имам такива на другите две страни на кухнята (тя ще е П-образна) - под готварския плот 90 см и под висока фурна 60 см. Но третата страна ми стои твърде правоъгълно (дано ме разбирате) само с врати, нещо ме дразни като я погледна, а точно тя ще се вижда и от холния кът. Иначе място има за 60см миялна.

# 685

А би ли споделила фирмата , която ти направи кухнята?
Много е хубава, наистина Hug

фирмата е BodyLux намира се в Габрово

# 686
  • Раковски
Искам да ви питам нещо, как бихте искали да ви бъде напасван плата при "Г" или "П" образна кухня?

С алуминиева лайстна

Без лайстна, всичко равно

# 687
  • Русе
Без лайсна, разбира се, но за съжаление фирмата няма това, с което се прави без такава и за мое голямо съжаление ще се сдобия с такава.

# 688
  • София
Искам да попитам и аз някои неща.
Колебая се за фурната, дали да я сложим под котлоните или по-високо?
По-скоро ме интересува мнението на ползвалите как е по-удобно, дали е въпрос на навик.
Изглежда ми много удобно да си надничам без да се навеждам, обаче пък дали няма да изсипя някой тава върху себе си.
И как става ремонта при вградена фурна? Идеята е сами да се справим с монтажа и съответно демонтажа ако се налага.
Другото за което се чудя е дали да наредя чинии, чаши и подобни в чекмеджета или само рафтове да наредя. Притеснява ме тая тежест всеки път да я отварям и затварям, колко ще издържи, от друга страна на рафтове нямам видимост към всички и в един момент се оказва че си имам някакви работи, за чието съществуване съм забравила.

# 689
Ами много хора ползват фурна на по-високо и не се оплакват, но на мен ми е по-удобно на ниско. Най-удобно би било на средно положение.. т.е. примерно да започва от средата на долните шкафове нагоре. За да се ремонтира, фурната се вади. Ще се справите с монтажа и с демонтажа, ако се наложи, но следвайте инструкциите.
Чекмеджетата са по-удобни от рафтовете. Не е чак толкова тежко и издържа.... Ако нещо се разхлаби, примерно, то може да се затегне или нещо такова... тези неща се ремонтират/настройват.

Общи условия

Активация на акаунт