Кухните - 39 тема

• 78 435
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
За тях се чудя дали да не ги направя пак с по 1 нормално и 2 дълбоки.

Става:)

# 196
Искам да попитам тези от вас, на които кухните са им с чекмеджета - не стават ли твърде дълбоки големите чекмеджета, ако са само 2 на един шкаф? Понеже ще я правя по-висока кухнята 95 см и си мисля дали да не разделя десните шкафове на 3 чекмеджета - 1 по-плитко и 2 по-дълбоки.

Дълбоките чекмеджета са много удобни. Има всякакви съдове за организация- най евтино и практично е с дълбоки пластмасови кутии.
Иначе дали ще е едно плитно и 2 дълбоки, или само две дълбоки- не е кой знае каква разликата в размерите.
Моите са точно така- плитко + 2 дълбоки, и плиткото леко ме изнервя. Хайде, в едното държа прибори. Но в другото слагам само дъските за рязане и кърпите § покривки за хранене- ами не се събират, а нямам толкова много. Много ограничено приложение имат плитките чекмеджета.

# 197
  • Русе
И това го има, аз сега имам само едно дълбоко 37-38 см, там и е робота, но върху ного почвам да трупан други неща и като ми трябва, първо вадя дреболиите. Та се чудя на 95 см височина, 9-10 см цокъл, 3-4 см плот и остава 82-3 см, които за 2 чекмеджета по 41 см ми се струват дълбочки. Иначе пък се пада 1*12-13 см, 2 * 35.

Courage, точно ей тези изгнили, проядени много ми харесват, но дали въобще ще ме огрее за масив, не знам, може и да търсим компромис с МДФ (чама нещо не ми се нрави), всичко ще зависи от цените. Като ти пратят оферта, ще кажеш ли как е като цена?
А тази кухня е на 90 % като моята, само е с по един шкаф по-дълга и корниза няма да прекъсва над прозореца.

# 198
  • София
Да, ще ти пиша!  Hug

Вие , сега по празниците ли ще обикаляте? Проверихте ли дали фирмите ще работят?

# 199
 Самозван дърводелец - ИВАН ЕРМЕНКОВ от с.Балша!!! Не допускайте некадърни майстори в домът си!! Иван Ерменков- псевдо дърводелец и псевдомайстор на кухни и мебели от дърво

# 200
  • Русе
Да, ще ти пиша!  Hug

Вие , сега по празниците ли ще обикаляте? Проверихте ли дали фирмите ще работят?

Да, утре отиваме, ще използваме почивните дни да съчетаем полезното с приятното, но ще останем до петък, че да хванем и работните дни. Иначе в Орешака, където е общата зала на производителите от региона, работят най-вече почивните дни. Така че ще има и за всеки ден по нещо.

# 201
  • София
Meggysan
Аз имам три чекмеджета - едно плитко и две дълбоки. Но сега си мисля, че по добре би било да са две плитки и две дълбоки. Дълбоките са ми много дълбоки.
Но, довечера мога да измеря.

# 202
  • Русе
Meggysan
Аз имам три чекмеджета - едно плитко и две дълбоки. Но сега си мисля, че по добре би било да са две плитки и две дълбоки. Дълбоките са ми много дълбоки.

ОК, ако можеш, никак няма да ти се разсърдя.

# 203
  • Варна
Момичета,като поръчвах мивка от Ибей,се обърках и натиснах 2 пъти за един и същ артикул,има ли някой желание да вземе другата мивка,ето я-http://www.ebay.de/itm/370539641716?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

# 204
PINNA страхотна ти е кухнята много е стилна наистина сякъш не в БГ. Поздравления:)

# 205
И това го има, аз сега имам само едно дълбоко 37-38 см, там и е робота, но върху ного почвам да трупан други неща и като ми трябва, първо вадя дреболиите. Та се чудя на 95 см височина, 9-10 см цокъл, 3-4 см плот и остава 82-3 см, които за 2 чекмеджета по 41 см ми се струват дълбочки. Иначе пък се пада 1*12-13 см, 2 * 35.

Courage, точно ей тези изгнили, проядени много ми харесват, но дали въобще ще ме огрее за масив, не знам, може и да търсим компромис с МДФ (чама нещо не ми се нрави), всичко ще зависи от цените. Като ти пратят оферта, ще кажеш ли как е като цена?
А тази кухня е на 90 % като моята, само е с по един шкаф по-дълга и корниза няма да прекъсва над прозореца.

Преди да започна изобщо да обсъждам кухнята си напрвих план къде какво ще държа, като измерих всички роботи и др. ел. уреди, тави, тигани, тенджери... Имам един шкаф с рафт - установих, че чекмеджетатат заемат много място, особенно от височина, и направих шкаф с рафт (може да му се променя височината) - там са ел. уредите които ползвам сравнително често, но все пак не всеки ден. Всички други уреди са на високо... Тигани, тенджери, тави - в чекмеджета, дълбоки. В плитки чекмеджета са само вилици, лъжици и всякакви такива.

# 206
Момичета,като поръчвах мивка от Ибей,се обърках и натиснах 2 пъти за един и същ артикул,има ли някой желание да вземе другата мивка,ето я-http://www.ebay.de/itm/370539641716?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Помоли продавача да ти канселира едната покупка.Има такава опция.
И без това си купила вече една мивка,не вярвам да ти направи проблем.

# 207

Помоли продавача да ти канселира едната покупка.Има такава опция.
И без това си купила вече една мивка,не вярвам да ти направи проблем.

Имаш право да откажеш едната мивка. В 7 дневен срок имаш право да върнеш всяка стока, без да е рекламация и без да дължиш обяснения  Peace Дори да откажат да ти преработят поръчката, и да трябва да вземеш и двете, после можеш да върнеш едната без обяснения и ще ти върнат парите Peace

# 208
  • София
Meggysan
ОК, ако можеш, никак няма да ти се разсърдя.

Височината на шкафовете е 90см. 4см е плота и 10см цокъл. Челата на дълбоките чекмеджета са 30см, а до пръчката от вътре 20см. Челото на плиткото е 16см., а от вътре 8,5см. Според мен спокойно може да се добави още едно плитко.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20513758

# 209
PINA, честита кухня! Цялостната й визия показва класа - поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт