Кухните - 39 тема

• 77 904
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Дора, благодаря за идеята. Сега ще си я начертая в планера им. Дали не мога да сложа котлоните над миялната с цел аспираторът да е по средата? Така няма да е грозно. Въпреки, че котлонът ще се окаже твърде близко до мивката? По между им ще има 10-15 см плот. Всъщност, в това пространство аз съм затворила ъгъла с гипсокартон - 65/65 см. Така че, дефакто насреща разстоянието ми 2,00 м. А вляво може да варира - 2,00 до 2,20 м

# 646
За съжаление, доколкото аз знам, котлони не може да се монтират над съдомиялна машина- май не стига място, а и влагата е проблем ( на моя поне пишеше изрично да не е над съдомиялна). Някой ако има друга информация да споделя Simple Smile

# 647
Не, категорично не! Котлоните си имат нужда от кухина отдолу за охлаждане, над съдомиялната няма място...

# 648
  • Русе
От вчера най-накрая съм горд собственик на фурна, сега остават и другите неща, които мисля да поръчам до няколко дни. Но и аз вчера четох на упътванията на миялните, да не се монтират котлони, дори и да има място.

# 649
  • Варна
Да ти е честита и само вкуснотийки да готвиш в нея!!! Hug

# 650
  • София
Честита ти фурна - много вкусотии да печеш в нея  Simple Smile

Пак за фурните - при мен има ново 20: Вчера в един магазин (в който влязох за съвсем различно нещо, но се зазяпах само информативно по фурните), много услужливо ми обясниха, колко съм се прецакала, като към взела фурна с метални водачи (релси) - заемали само място, дрънчали и не можело да се чистят. Най-добре било да има оребрение по самите стени, където да се плъзгат тавите и решетките. Пък аз все си мислех, че е по-щадящо с релси, вместо да блъскам по стените с тавите и решетките  Thinking
То при мен вече свърши де, защото сме платили фурната, ама ми стана любопитно дали наистина е така...

# 651
С такива метални релси ползвах фурна 12 години. И новата е така. Дрън- дрън, че пляс. Какво ли не може да чуе човек по магазините.

# 652
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ууу, Банчева, много я обичам тази кухня! Тя ми е фаворит отвсякъде!   bouquet

Meggysan, честита фурна. Прекрасни специалитети да готвиш в нея и никога да не те предава  Hug

# 653
  • Русе
Благодаря ви много, че много ви тормозих, пък дано наистина не ме предава.

# 654
Има ли начин да видя кухнята на Банчева? На мен от линка не ми излизат никакви снимки. Излиза ми как да пазаруваш от Икеа, как да сглобяваш и такива неща. Рових из кухните, само разпазрчатени шкафове ми излизат. Ако е в раздел 'идеи', където трябва да има цели окомплектовани кухни - ами не ми излиза нищо - празно!  Confused

# 655
Видях 6-тата кухня от 10 в британския сайт, там ми излиза. Ако са в същата поредност, видях коя е.

# 656
Meggysan, честита фурна и от мен.
Аз също в събота ще избирам фурна. На какво да обърна внимание? За релсите разбрах.
Благодаря ви за всички съвети за миялната и котлоните.
Това е избраната от мен кухня и първоначалния ми проект.
http://danibancheva.snimka.bg/architecture/kuhnya.623781
Приемам всички съвети и мнения

# 657
  • Русе
Зависи какъв е бюджета. Аз исках да е с пиролиза и до 1000 лв. След дълго четене и гледане се спрях на няколко модела, като на живо можах да видя са 2-3. най-много се чудих между Беко и АЕГ. фен съм и на двете марки, само заради нещо дребно се отказах от Беко-то, дано не съжалявам Simple Smile. Котлоните съм ги избрала, сега се чудя между 2 миялни.

# 658
.........., дано не съжалявам Simple Smile. Котлоните съм ги избрала, сега се чудя между 2 миялни.
Ако е същото АЕГ, за което предполагам - няма да съжаляваш....:Simple Smile)) А за кои миялни се чудиш?

# 659
  • Русе
AEG-то е това.
А миялните са тази и тази, като почти съм решила повече за втората. Даже утре може да отида да поръчам и вторник ще са при мен. Но все пак, ако някой има лични наблюдения, няма да се разсърдя.

Общи условия

Активация на акаунт