Е въртя си ги 10-15 манджи и рядко експериментирам,ама и моите са си консервативни.Само в сладките работи мога да експериментирам.
Аз съм много ЗА ако не се е разбрало.
Ама да е някъде с ядене,моля,че то това два-три часа сладки приказки добре,ама без яде някак си не може да ми се запуши устата поне за малко.Та във ваш интерес е да ми се осигури и ядене. 

? Ама вечер заспивам чак към 2. При мен нищо ново - контракции. Обаче започнах вечер като се въртя да усещам нещо като боцкане. Нещо ми убива. Дали не притискам бебчо незнам...
) и свекърва ми пращаше ядене. Тя готви всеки ден и само трябваше милото да ходи да взима в кутия ( и без това само той ядеше). Сега с контракциите гледам някои леснотии да правя, че да не стоя с часове права на плота. А ако ми се прияде нещо сложно звъня на мама или свеки и те го правят. Мисля си за мамите с по-големи деца. Как се справяте миличките ми? В смисъл не може да легнеш и нищо да не правиш, защото дечко си иска своето. Това мотивира ли ви да не се отпускате?

Влади - излюпи ли се вече:) Как мина сватбата. Още много май се губят: Ваня,също не се е мяркала скоро май:)
? Ама вечер заспивам чак към 2. При мен нищо ново - контракции. Обаче започнах вечер като се въртя да усещам нещо като боцкане. Нещо ми убива. Дали не притискам бебчо незнам... 

Ма то и като не се познаваме, няма как да разберем.

Ма то и като не се познаваме, няма как да разберем.

Пожелавам на всички скоро да се отървете от проблемите и да сте като росни китки!!!

голям купон е било значи - браво 

Препоръчани теми