Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потенциалните странични ефекти от увеличаване на дозата на Сиофор (метформин)?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Как мога да повиша нивата на желязо в тялото си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви са потенциалните странични ефекти от увеличаване на дозата на Сиофор (метформин)?
 - 
				Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на храни, богати на желязо, като червено месо, цвекло, моркови, сирене, яйца и хранителни добавки за подобрено усвояване на желязо. Важно е да се избягват сурови млечни продукти поради риска от бактериални инфекции. Освен това трябва да внимавате със сладки храни и вместо това да предпочитате плодове и зеленчуци.
 - 
				Как мога да повиша нивата на желязо в тялото си?
За да увеличите нивата на желязо в тялото, консумирайте храни, богати на желязо като червено месо, цвекло, моркови, сирене и яйца. Освен това приемайте хранителни добавки за по-добро усвояване на желязото. Не забравяйте да включите храни с високо съдържание на витамин С като цитрусови плодове в диетата си, тъй като той подобрява усвояването на желязото.
 - 
				Какви са потенциалните странични ефекти на метформин по време на бременност?
 - 
				Как мога да поддържам нивата на кръвната захар по време на бременност?

Та ти току-що забременя, бе момиче!  
 и от мен и след някой и друг месец най-хубавия подарък!
 Но днес бях на преглед и съм си същите кила на цялото плюскане и лежане от умора, направо не е за вярване- трябваше да забременея, за да се наям като човек. 

Дано скоро станат повече 

или там си с друг псевдоним  
 Иначе аз в Неделя ям само 2 - едната беше някакъв крем, другата май се казва ягодова, но и двете са толкова захарни, че 2-3 хапки ми стигат за 5-6 месеца напред!  
 Просто винаги има и още нещо, което бихме могли да постигнем преди да бебеправим. Луда работа!  
 при долни референти стойности 3.3 явно за това ми се ядът тестяци. Сладкото го намразих още в началото и сега освен боза друго едвам натъпквам- няколко пъти ми става много лошо докато бяхме на пазар и се наложи да тъпча бисквити, ама те направо не влизат