*SportsDirect-30

• 48 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Току-що платих и веднага ми блокира парите  Wink

# 31
  • София
Имам пусната поръчка в четвъртък до англ.адрес и тя не е с ДЛЧ.

ние имаме обща поръчка в офиса от четвъртък и тракинга от началото си беше с ДХЛ, ще го видим този нов превозвач, само дано не е с български пощи, че дадох служебен адрес  newsm78

относно БД - смятам, че са решили да си разчистят старите неща, затова са я пуснали, ще печелят от оборот, а не от такса за куриерски услуги, аз направих само една поръчка за 30 паунда, че тази седмица се включих в обща поръчка, после в офиса, сега и самосиндикално, а и ларедут пуснаха изгодни кодчета, асос имаха код с 20% отстъпка.... разорена съм, ще обявя фалит ooooh!

# 32
  • Варна
Това някой получил ли го е?
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-llcrew-leg-ing1-292059?colcode=29205901

И да помоля и аз за линк към по-тънички долници за момичета, да не са ватирани.
Предварително благодаря на всички които се отзоват
  bouquet

# 33
  • Балчи-Варна
ето долнички които според мен стават за детската градина-поне не са ватирани
това  ,това  ,ето  .ето

А относно тракинг номерата на поръчките-от известно време изпращат линк на тракинг номер за тази фирма YODEL,но  си го копнете и си проследете поръчката в страницата на  DHL.

# 34
  • София
Имам пусната поръчка в четвъртък до англ.адрес и тя не е с ДЛЧ.

ние имаме обща поръчка в офиса от четвъртък и тракинга от началото си беше с ДХЛ, ще го видим този нов превозвач, само дано не е с български пощи, че дадох служебен адрес  newsm78

Поръчката пуснах към 21.00 ч. в четвъртък. Peace

# 35
Подкрепям мнението, че не бива да сме Бай Ганьо.Но ако човек има нужда от нещо не бива да се изпуска шанса.Тази седмица точно се оглеждах за обща поръчка ,но бях изпуснала датата, така че тази БД ми е добре дошла, само дето не ми остава време да разгледам спокойно.
Дали все пак няма да се включи някой със съвет:
- за крак 24,5 см. дали 5 или 5.5 трябва да поръчам от Lonsdale и може ли от Junior  моделите
- za 28 см дали 9 ще е добре или 9.5 пак от  Lonsdale  

PS.Това някой виждал ли го е на живо дали е хубаво
http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-padded-jacket-baby-564011

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:58 от basmachi

# 36
Привет и от мен с 2 поръчки,една вчера и една днес.Веднага ми блокираха парите и дадоха тракинг номера newsm78 никога не са били толкова бързи.Аза новата фирма която говорите,тракинг номера си го копирам и излиза в сайта на дчл.Тази седмица получих 2 поръчки с тях .

# 37
Здравейте,чак сега виждам ,че коментирате безплатна доставка.Може ли ако някой има време да разясни-с някакъв код ли е БД , над определена сума ли е,до кога...    bouquet

# 38
  • Бургас
Здравейте,чак сега виждам ,че коментирате безплатна доставка.Може ли ако някой има време да разясни-с някакъв код ли е БД , над определена сума ли е,до кога...    bouquet
Няма код, няма минимална сума и май е до 24 часа днес  newsm78

# 39
  • София
Дали дрешки от момичешката серия за 13 год. ще са подходящи за мен? Нося 8 по англ. номерация, понякога и 10.

И аз съм между 8 и 10 по английска номерация и съм взимала няколко долнища за 13 г.- точно са ми  Simple Smile Сега са изчерпани, за да покажа линк, но бяха на Diadora и Slazenger. Имай предвид обаче, че са сравнително късички, т.е. ако си по-висока от 160 см, може и да са ти малки на дължина (аз съм 155 см.).

# 40

аз аз  Mr. Green Страхотно е - супер дебеличко, но ми изглежда уголемено - моя приятелка беше взела 6-9 месеца и ми изглеждаше като за годинка, сега и аз поръчах за моя фъстък - няма да съжаляваш ако си го вземеш  Peace

# 41
Запис да следя и мерси за новата тема!
Аз си пуснах поръчката снощи и още снощи ми пратих тракинг номер, за който обаче като пейстна за проследяване ми дава, че не съществува такъв newsm78
... а само преди няколко дни пуснахме обща поръчка да комбинираме доставката еее

# 42
  • Бургас
Дали дрешки от момичешката серия за 13 год. ще са подходящи за мен? Нося 8 по англ. номерация, понякога и 10.

И аз съм между 8 и 10 по английска номерация и съм взимала няколко долнища за 13 г.- точно са ми  Simple Smile Сега са изчерпани, за да покажа линк, но бяха на Diadora и Slazenger. Имай предвид обаче, че са сравнително късички, т.е. ако си по-висока от 160 см, може и да са ти малки на дължина (аз съм 155 см.).

Ммм, 1.70 съм.  Rolling Eyes
Би ли премерила дължината напр. на потник или тениска, ако имаш?
О, ти си писала, че имаш долнища...

# 43
  • Балчи-Варна
Запис да следя и мерси за новата тема!
Аз си пуснах поръчката снощи и още снощи ми пратих тракинг номер, за който обаче като пейстна за проследяване ми дава, че не съществува такъв newsm78
... а само преди няколко дни пуснахме обща поръчка да комбинираме доставката еее

Коментирахме го и по-нагоре-че трябва да се изчака няколко дни,докато се появи информация за поръчката ти в сайта на DHL.Много момичета писаха,че събота и неделя няма обновяване и движение по поръчката  Peace

# 44

аз аз  Mr. Green Страхотно е - супер дебеличко, но ми изглежда уголемено - моя приятелка беше взела 6-9 месеца и ми изглеждаше като за годинка, сега и аз поръчах за моя фъстък - няма да съжаляваш ако си го вземеш  Peace
Мерси за бързия отговор, ние сме на 2г. и половина ще взема 2-3г. и мисля ще става за цялата зима.

Общи условия

Активация на акаунт